Şimdi Ara

ßuyrun arkadaşLar X-trap için... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheFeLiX
    Evet bu işlem işe yarıyor ama bazen 2-3 kere denemek lazım...

konuyu açarken söyLemiştim zaten ayrıca pc'yi resetLeyip açtıktan sonra ßu işLemi yapacak iseniz ko'yu açmayın ßu işLem'i yaptıktan sonra ko'ya girin...
    rapstarboy;
    söyLediğim işLemi yap kesinLikLe yararı oLacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adsızhesap2 -- 6 Nisan 2007; 23:29:24 >
  • 35 senedir bu yöntem piyasada ama 1 kere işe yaradığını görmedik bunu yapcağına ağ bağlantısına girip onar dersen aynı şey olur bu dns ye kayıt olmayla ilgili bişey x-trap la bi alakası yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkuLLmaRe
    35 senedir bu yöntem piyasada ama 1 kere işe yaradığını görmedik bunu yapcağına ağ bağlantısına girip onar dersen aynı şey olur bu dns ye kayıt olmayla ilgili bişey x-trap la bi alakası yoq

işine yarayanLar var ßu işLemin...
    madem ßiLiyorsun söyLe de senin de ßi katkın oLsun.
  • senin bulduğun yöntemle giriyorum ben sadece bu oyundaki hatalar hakkında yorum yapıyorum.Oyun iyice sapıttı. artık xtrap hatasından gına geldi counter atıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstarboy

senin bulduğun yöntemle giriyorum ben sadece bu oyundaki hatalar hakkında yorum yapıyorum.Oyun iyice sapıttı. artık xtrap hatasından gına geldi counter atıyom

yani ßu işLem işe yaradı demi...
  • evet bir kez.. sonra bi daha giremedim az önce işe yaradı
  • bana bu ıslem yaramıyor.vista var bende cmd den acıorm ipconfig i yazıorm bunuun ıcın ızın gereklı cart curt dıo hıc de bısı olmuooffffffffff bune yaaa 1454. pacth ı yukleyemıormmmmmmmmmmmmmmm
  • dnedim oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRgRoUnDrAp
    bana bu ıslem yaramıyor.vista var bende cmd den acıorm ipconfig i yazıorm bunuun ıcın ızın gereklı cart curt dıo hıc de bısı olmuo offffffffff bune yaaa 1454. pacth ı yukleyemıormmmmmmmmmmmmmmm

vaLLa dostum vista için ne yapman gerekiyor ßiLmiyorum ama ßu x-trap'ıda vista için çıkartdıLar güya...

SkuLLmaRe;
    ßuyur gör ßak rapstarboy'un işine yaradı ama yapamıyosan diyecek ßişey yok... !
  • konuyu üstte tutmak için ßir şeyLer yazarsanız sevinirim çünkü amacım herkes'in yararLanması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoWeDoR

ScReaM95 ;
    sen yapamadın mı haLa ?

hee ben daha yapamadım WoW dan çıktım şimdi az daha denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScReaM95

saßit oynadığın ßir oyun yok mu dostum ßi cs ßi ko ßi wow ? vaLLa ii'miş...
  • quote:

quote:

Bu işlem çok basit. Sürekli shoutboxta yazıp aramaktansa linke tıklamak yeterli idi. İşlemler çok basit sadece altta denilenleri yapın. 30 Pc bulunan cafe çalıştırıyorum hiçbir sorun yaşamadan Knight Onlineye giriyorum. Denemeden dediklerimi yapmadan boş yorum yapmayın. Küfür asla etmeyin. Sizde organ var ise biz mod ve adminlerdede o organdan var ettiğiniz küfür tek taraflı değildir. Burada size yardım için bulunuyoruz kullandığınız kelimeleri daha dikkatli seçiniz....

Şimdi yapılacak işlemler...

* PC yi resetleyin yeniden açılsın...
    * KnightOnlineyi açmaya çalışmadan alttaki dediklerimi uygulayın. Eğer öncelikle KnightOnlineye girmeye çalışır ve Xtrap hatası alırsanız bir daha reset atmanız gerekebilir.

* Bilgisayar açıldığında şu işlemleri sırası ile yapın

BAŞLAT a tıklayın (Ekranın sol alt köşesinde windows amblemide olan buton)
    ÇALIŞTIR ı seçin

Karşınıza bir ekran çıkacaktır. Çıkan ekrana

CMD yazın ve enterleyin. DOS ekranı karşınıza geldiğinde ekrana

ipconfig /flush yazın ve enterleyin.

Ekranda size DNS Ön Bellek Temizlendi Yazısı Gelecektir.

Daha sonra KnightOnline yi çalıştırın. Eğer Xtrap hatası alırsanız 2. kez yeniden deneyin.

Bu işlemden sonra 1. seferde hatra alabilirsiniz ancak ikinci seferde kesinlikle gireceksiniz.

ipconfig /flush yazmışsın doğrusu ipconfig /flushdns olucak

+1

Başlat->Çalıştır->Cmd->ipconfig /flushdns
    (Dns çözme önbelleği başarıyla temizlendi.)
    Yardımsa yanlış yönlendirmeyelim

• quote:

quote:

ScReaM95 ;
    sen yapamadın mı haLa ?

cs yi ben yazmadım ayriyetten wow u da kuzenin chardan oynuom

• Tocak ;
    dostum ama ßenim dediğim gißi yazanLar'da faydaLanıyor.şimdi aramızda 2-3 harfin Lafı oLmaz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRgRoUnDrAp
    bana bu ıslem yaramıyor.vista var bende cmd den acıorm ipconfig i yazıorm bunuun ıcın ızın gereklı cart curt dıo hıc de bısı olmuo offffffffff bune yaaa 1454. pacth ı yukleyemıormmmmmmmmmmmmmmm

vaLLa dostum vista için ne yapman gerekiyor ßiLmiyorum ama ßu x-trap'ıda vista için çıkartdıLar güya...

SkuLLmaRe;
    ßuyur gör ßak rapstarboy'un işine yaradı ama yapamıyosan diyecek ßişey yok... !

birisinde yarıyor birisinde yaramıoyor kaldır at çöpee

• SkuLLmaRe;
    vaLLa orasını ßiLemiycem ßari yapaßiLenLer yapıp oyuna girsinLer...
  • quote:

SkuLLmaRe;
    vaLLa orasını ßiLemiycem ßari yapaßiLenLer yapıp oyuna girsinLer...

tabi orası öyle yapabilen yapsın yöntemine bişey demiyorum ama her zaman herkesin işine yarayan bi yöntem olmadığını söylüyorum
    yoqsa yöntem güzel çoğu kişide giriyo
    emeğe saygııı
  • Herkesde farklı farklı hatalar war hangisine bu çözüm hangisine yarıyacak bilemeyizki
    Şahsen bende işe yaramıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkuLLmaRe
    tabi orası öyle yapabilen yapsın yöntemine bişey demiyorum ama her zaman herkesin işine yarayan bi yöntem olmadığını söylüyorum
    yoqsa yöntem güzel çoğu kişide giriyo
    emeğe saygııı

tşk ederim...
    ULTARR;
    sende şunu yap o zaman ağ ßağLantıLarım'dan internet'i devre dışı ßırak geri çaLıştır sonra ko'ya girmeyi dene ßu yöntemLe giren de varmış duyduğuma göre

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.