Şimdi Ara

Uykuya Dalamama Sorunu , Sebebi Nedir bulamadım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
26.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 da yattım bu saate kadar döne döne bir oldum ama taş çatlasa 1 saat uyumuşumdur.( ondanda emin değilim ha , kafayı dinlendiriyorum ama uykuya dalamadım)

Bir türlü dalamıyorum uykuya ne yapacağım ya? saat 18.30 a kadar işim yok ama bir öneri verin uyuyayım:(

---------------------------

Edit: 14.30 gibi yatıp 18.00 de kalktım ama hala uykuyu alamadık tabi.

12 gibi gibi yatacağım inşallah uyuyabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (Coldplay) -- 12 Şubat 2012; 21:30:20 >

• Doktor deprenil isimli bir hap vermişti uyku ilacı diye.

Hiç içmedim , anti depresan bir hapmış , yarım atsammı? , Uyuyamadığın zaman tek at demişti doktor ama çekiniyorum şu antidepresanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: (Coldplay)

Doktor deprenil isimli bir hap vermişti uyku ilacı diye.

Hiç içmedim , anti depresan bir hapmış , yarım atsammı? , Uyuyamadığın zaman tek at demişti doktor ama çekiniyorum şu antidepresanlardan

Ilaclari kirarak icmek tehlikeli olabilir, ilaclarin uzerindeki koruyucu film tabakasi kana karisma suresini ayarlar oyuzden ilaclari kirmadan ezmeden kullanin.
    Benim onerim spor yapin yorulunca uyursunuz. :)
  •  Uykuya Dalamama Sorunu , Sebebi Nedir bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dion

quote:

Doktor deprenil isimli bir hap vermişti uyku ilacı diye.

Ilaclari kirarak icmek tehlikeli olabilir, ilaclarin uzerindeki koruyucu film tabakasi kana karisma suresini ayarlar oyuzden ilaclari kirmadan ezmeden kullanin.
    Benim onerim spor yapin yorulunca uyursunuz. :)

1 saat uyumuşum , misafir gelecek biraz ilgilenip yataa geçecem tekrar inşallah uyuruz:)

Bu arada ilaçtan vazgeçtim , green ısland relax diye bir çay var , karışık biki çayı , uyumaya yardımcı onu içeceğim birazdan.

• 14.30 gibi yatıp 18.00 de kalktım ama hala uykuyu alamadık tabi.

12 gibi gibi yatacağım inşallah uyuyabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tyler Durden alert
  • Abi bana göre birinci nedeni biyolojik saatinde yatmaman ve spor yapmaman. Bende eskiden senin gibiydim. Yatakda 2-3 saat kıvrandıkdan sonra dalardım. Şimdi 6-7 aydır düzenli body gidiyorum. Ve şuan yastıga kafamı koyar koymaz dalıyorum. Tabi 6-7 saat deliksiz,temiz uyuyorum. Ve gün icerisinde çok dincim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 12 Şubat 2012; 21:41:49 >
  • hımbıl asosyal bi hayatın varsa vücut yorulmuyodur vücudu yor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Şubat 2012; 21:41:06 >
  • tamamen psikolojik bir olay ve konsantre olamama sorunu baska birsey degil arkadasin dedigi gibi cuha cicegini deneyebilirsin ben haplari tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 defa asıl bak nasıl uykuya dalacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

tamamen psikolojik bir olay ve konsantre olamama sorunu baska birsey degil arkadasin dedigi gibi cuha cicegini deneyebilirsin ben haplari tavsiye etmiyorum.

Hocam psikolojik biliyorum. Sürekli uykuya dalma kafamda dolanıyor ha daldın ha dalacan derken saatler geçiyor.

Green Island Relax diye bir çay var evde. 12 çeşit bitkiden oluşan , melisa-kedi otu vsvs.

Onu içeceğim inşallah faydalı olur
  • Birşeyi kafaya takıyorsun da o yüzden uyuyamıyorsun..Uyumaya odaklanamıyorsun..

• atarax iç iyi geliyo fil gibi uyutuyor insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

atarax iç iyi geliyo fil gibi uyutuyor insanı

Ben 1.5 yil agir dereceli uyku sorunu yasadim. Gece 3 te yataga girerdim sabah 7-8 de anca uykuya dalardim. Geride 12 de kalkardim. Sirf bu yuzden psikolojim bozuldu geceleri garipten sesler duyuyordum. Cogu zaman yurdun mescidinde uyuyordum odamda uyuyamiyordum. Sonra psikolog tedavisine basladim yatmadan once 3-4 tane atarax iciyordum simdi yine daha iyiyim eve ciktim rahat uyuyabiliyorum ama askerlikte ne yapacagim cok korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

Birşeyi kafaya takıyorsun da o yüzden uyuyamıyorsun..Uyumaya odaklanamıyorsun..

Nasıl aşarım bunu?

@Püskevit Canavarı

Hocam teşhis neydi yani sebebi ne?

Bu arada o hapı o kadar atmak zararlı değilmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

Birşeyi kafaya takıyorsun da o yüzden uyuyamıyorsun..Uyumaya odaklanamıyorsun..

Nasıl aşarım bunu?

@Püskevit Canavarı

Hocam teşhis neydi yani sebebi ne?

Bu arada o hapı o kadar atmak zararlı değilmi?

Bunu aşmanın yolu düşündüğün sıkıntıları çözmenden geçiyor ki gönlün rahat olsun..Başka türlü yok hapmış yok psikologmuş sakın bunlara bulaşma..Atarax'tan filan bahsedilmiş burada..Uykusuzluktan ölsen dahi alma bu hapları..Çünkü uyuşturucu etkisi gösterir ve artık onlarsız uyuyamazsın..Sırf ticaret olsun hap satışı olsun diye insanları kullanıyorlar..Dertlerini çözecek durumun yoksa şu anda vücudunu yoracak şeyler yap ( Spor yapmak,kitap okumak gibi )

• quote:

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

atarax iç iyi geliyo fil gibi uyutuyor insanı

Ben 1.5 yil agir dereceli uyku sorunu yasadim. Gece 3 te yataga girerdim sabah 7-8 de anca uykuya dalardim. Geride 12 de kalkardim. Sirf bu yuzden psikolojim bozuldu geceleri garipten sesler duyuyordum. Cogu zaman yurdun mescidinde uyuyordum odamda uyuyamiyordum. Sonra psikolog tedavisine basladim yatmadan once 3-4 tane atarax iciyordum simdi yine daha iyiyim eve ciktim rahat uyuyabiliyorum ama askerlikte ne yapacagim cok korkuyorum

atarax iyidir halusinasyon görüyorsun büyük ihtimalle doktora danışman iyi olur senin için başka şeylere yorup iyice kendini yıpratma hepsi halusinasyon

• takip
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.