Şimdi Ara

Uykuda Kol Uyuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 6 aydır uykuda elim, kolum ve parmaklarım uyuşuyor. Hafada 5 gün, bir gecede en az 2-3 kez garanti oluyor. İlk kez 6 ay önce kolum uyuşmaya başladı. Gece uykudan uyandım baktım sağ kolumu hissetmiyorum, olduğu gibi sallanıyor. Ödüm koptu ama 5 dakika içinde kan dolaşımı tekrar başladı ve eski haline geri döndü. Ayrıca olaydan sonra bir kez gondola bindim hafiften yine kollar uyuştu. Daha önce hiç başıma gelmemişti. Her neyse arkadaşlar çok uzatmayacağım. Uyku kalitem bayağı düştü. Bu durumu yaşayan başka biri veya bilgisi olan biri var mı?

• Adamı sersem eder.Deli panik yaparsın.Ama hayatında parayla bile satın alamayacağın adrenalin yaşatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin başına geldi mi?
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    8-9 ay öncesine kadar çok geliyordu.Nedeni ne bilmiyorum.

• Dostum nadir de olsa benim de başıma geliyor. Özellikle sağ kolumda. Bir kalkıyorum sanki sağ kolum kukla gibi oluyor 0 güç var sol kolumla kaldırıyorum hiçbir şey hissetmiyorum oyuncak gibi oluyor. 1-2 dk içinde geçiyor ama adrenalin 1500 oluyor. Allaha şükür felç değilim ama felç olunca buna benzer bir his oluyor olabilir.

Edit: Elim kolum kıvrılmış vaziyette üstüne ters yatınca oluyor. Eğer sizin de son zamanlarda uyku şeklinizde değişiklik varsa ondan olabilir. Yoksa Allah korusunun sağlık problemleri olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 13 Kasım 2018; 11:50:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sadece bir kez başıma geldi. O günden sonra öyle tedbir ettim ki kendime uyuşmaya başlar başlamaz uyur uyanık atıyorum kendimi yataktan. Kan dolaşımını hızlandırmak için 2 kol egzersizi yapıp geri yatıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de ara sira oluyor. Kolumu diger elimle havaya kaldiriyordum oldugu gibi dusuyordu

• uzun sure aynı kolun ustue yatınca uyuşması normal
    birde gergin ortamlarda kaslar fazla kasılınca bu tip uyuşmalar olması olağan
    durduk yere uyuşuyorsa problem
  • Üstüne yatmıyorsan boyun fıtığıdır hocam. Boyunda düzleşme olduğunda da olur. Benim her yattığımda oluyor. Bazen bir uyanıyorum bi kolum komple yok. Sonra yavaş yavaş kan gelince ağır bi sancı giriyor. Sonra uyku hak getire.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ustune yatiyosun nokta.Uyku harici normal uyanikken oluyorsa o zaman bi doktora gitmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 13 Kasım 2018; 13:31:30 >
  • Kıvrılarak kolumun üstüne yatınca bendede oluyor bazen tek sebebi budur.

• Kolunun üstüne yatıyor isen normal aksi taktirde bilek te sinir sıkışması veya boyun fıtığı yapar,en iyisi nöroloji doktoruna görünmen.

• Dokununca hissetmiyorsun, sadece bir et parçası gibi hissediyorsun kolunu. Bunu ilk yaşadığımda uyku sersemiyle imdat diye bağırdığımı bilirim.

• Boyun fıtığından şüphelendim biraz. Bütün gün oturarak çalıştığım için bel, sırt ve özellikle boyun ağrım çok oluyor son 1 senedir. Ama hiç doktora gözükmedim. O değilde bu durumu yaşayan baya bir kişi varmış. Yalnız olduğumu düşünüyordum
  • Tobin Frost kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam, ben evi ayağı kaldırmıştım
  • Bana sürekli olan bir durum standart haline geldi artık.

• Yazın her hece oluyordu. Geçti sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.