Bildirim
Uykuda Ezber Yapılabilir Mi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Güldürdün -
Hahhahaha. Boyle bise dragon ball z' de vardi yaa
Gohan ders calismasi lazimdi annesi zorluyordu surekli ama o disari cikip babaso goku ile dovusuyordu gucleniyordu. Sinra aksam uyurken annesi gohana kullakligi takiyordu ve butun dersleri onceden kayidedip ona dinletiyordu ve goya sinvda basarili oluyordu hahah
En az 5-7 sene var bu dedigim olay. Vay anadini yaaa hayaldi gercek oldu olacak sanki hahah -
-
Ciddiyim ben beyler mümkün mü böyle bir şey ? -
Benim de tarih sınavım vardı uyumadan önce konuların ne olduğuna baktım. Daha sonra da rüyamda o konulara çalıştım. sonra hoca açıkladı ve 92 almışım
Öyle bir şeyin olacağını mı sanıyorsun
Olabilir aslında
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 5 Ocak 2012; 17:57:05 > -
Hiç sanmıyorum. Ama şöyle bir gerçek var ki; gece uyumadan önce ne ile meşgul olduysan onun ile uyanırsın. Tabii uğraştığın şeye ne kadar konsantre olduğuna bağlı. Bütün yoğunluğunla uğraşman lazım. Yani uyumadan önce sağlam bir şekilde ders çalışırsan kalktığında zihnine oturmuş olur o bilgiler. Uyandığında tekrar ederek bilgilerini tazelersin.
-
Gece yatmadan butun konulara bak ardından hemen yatıcaksın ama. Kalkar kalkmaz da tekrar gözden geçir Hafız tekniğidir bu(ben öyle biliyorum) -
Saçmalık -
metrik olaydı yükletirdik kafaya ya bu neymiş arkadaş çalış çalış beş karış -
zar zor uyursun. uyandığında uyuduğundan birşey anlamaz halde kalkarsın ve kulağında bir tını oluşur. Yarım saat mp3 takmak bile %400 oranında bakteri oluşturur kulaklıkta. 7-8 saat tak uyu sen düşün.
boşver git okulda teneffüste göz gezdir. -
mümkün olsa herkez öyle yapardı ve hepimiz itü de olurduk. biraz daha mantıklı düşün. kopya kağıdı hazırla. -
iyidi -
quote:
Orijinalden alıntı: bereket tanrısı
Yarın sınavım var biyoloji ve almanca. Almanca ve biyolojiden ezberlemem gereken yerleri sesimi kaydedip mp3 çalara atsam onu dinleyerek uyusam. Bilinçaltıma o sesler gitmiş ve ezberlemiş olur muyum ?
yapılır. ezberleyeceğin şeyi ses kayıt yap ve uyku sırasında kulaklık ile onu kısık sesle , seni rahatsız etmeyecek şekilde dinle sabah beyninden o bilgiler taşıp fışkırcak.. -
Mantıklı aslında.
Haftaya tarih yazılısından önce deneyeceğim.
=D -
lan bende ingilizce oxford dersi buldum forumda onu atcam mp3 e -
Mythbusters'da denendi. Yok öyle bir dünya. -
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
Mythbusters'da denendi. Yok öyle bir dünya.
Maalesef adam haklı:( -
Forumda bu kadar cahil var mıymış be! Mythbusters falan izleyeceğinize biraz bilimsel makale okusaydınız adamla hemen dalga geçmezdiniz! Bir çok makale gördüm bu konu hakkında. En sonunda bende denedim. Uyumadan önce uzunca bir şiiri açtım, kulaklığı takıp yattım. Sabah kalktığımda şiiri noktası noktasına ezberlemiştim. Hatta bu yöntemle ingilizce öğrenen çok insan var. Bu arada konuyu hortlattım kusura bakmayın ama insanların bunları öğrenmesi ve uygulaması lazım. Beyninizi iyi tanıyın ve kullanmayı en iyi şekilde öğrenmeye çalışın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- alyan olmadan vida nasıl sökülür
- uzun zaman konuşmadığın birine ne yazılır
- musluktan sıcak su akıyor soğuk su akmıyor
- tahta kurusundan kurtuldum
- kredi kartından para çekilir mi
- penis nakli
- telegram indirim
- google çizim yap
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X