Şimdi Ara

uyku düzeni nasıl sağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okulum daha başlamadı haftaya başlıyor da,acaba uyku duzenını nasıl saglarım ben. normalde 1den aşağı saatte uyanamıyorum öğlen . normalde en geç 11de kalkmam gerekiyor

• ben sabah 6 da yatıp aksam 4 de kalkıyorum sen gene iyisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

ben sabah 6 da yatıp aksam 4 de kalkıyorum sen gene iyisin

Aynen..Güneş görmek haram oldu.
  • Kolay kolay uyku düzeni sağlayamazsın.

Zor iştir.

Ben başaramıyorum.
  • benim okulda bu hafta başlıyor sabahçıyım 6 da kalkacam ama 11 den aşşa kalkmıyorum 3 haftadır bakalım nasıl düzene girecez
  • Bugün uyuma akşam saat 7-8 gibi yatattınmı sabah 6 da ayaktasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myLifemyRules -- 13 Şubat 2009; 4:51:31 >
  • Sabah saat 6 da yatip oglen 4 de uyananlara bı tavsiye sabah saat 6 da hic yatmayip gece 10 da yatsin sabah 6 da uyanıcaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabahladığınız geceden ertesi akşam 10-11 e kadar uyumayın bol kahve için dışarı çıkın dolaşın.Akşam bayılırsınız.Sabaha kalktığınızda artık her akşam 11 de yatmak istersiniz.
  • erken kalkınca 11-12 gibi yatıyosunuz gerçekten bir sıkıntı olmuyor geç kalmaktan daha güzel oluyor hatta (;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0ss -- 13 Şubat 2009; 9:39:36 >
  • bugun hiç yatma saat 11 e kdr dayanmaya çaliş 11 de yat sabah 8 de dibçik gibi ayaktasin

saat 11 i geçirirsen düzen yine bozulabilir
  • sıcak duş al ardından süt iç uykunu getirmesi lazım
  • Sabah 6'da yatmayın 10'a kadar dayanın diyorsunuzda saat 10'da yattımıda akşam yine 3 4'de uyanma ihtimali çok yüksek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Sabah 6'da yatmayın 10'a kadar dayanın diyorsunuzda saat 10'da yattımıda akşam yine 3 4'de uyanma ihtimali çok yüksek.

gece 10 da diyor ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.