Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundayken sıcaklıklar bu şekilde ekran kartı sıcaklığı 60 derecelerden oyuna girince 100e kadar hızlıca çıkıyor işlemcide aşırı sıcak neden böyle arkadaşlar işlemci ile ekran kartı zarar görücek diye korkuyorum 3 yıllık sistemim bu zamana kadar böyle sorunla karşılaşmadım.

işlemci: intel core 2 quad q6600
    anakart: gigabyte ga-p35-ds3
    ram: kingston hyperx 4 gb ddr2 800 mhz
    ekran kartı: sparkle calibre 8600gt
    psu: bluestorm 500w
    kasa: feel hurcane fl460

Ne yapıcağımı şaşırdım aklımda zaten ekran kartını değiştirmek vardı işlemci soğutucusudamı alsam.

Uygun Olmayan Başlık
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartının fanı aşırı tozlanmadan dolayı dönmüyor olabilir. Fanını bi kontrol edin ve temizleyin. Büyük ihtimalle sorun çözülücektir
  • teşekkürler kendine geldi
  • Yine oyundayken ölçüm yaptım ekran kartı 100 derecelerden 70e kadar düştü sorun yok ama cpu 70 derecelerde kaç derecede tehlikeli?
  • İşlemcinin de fanını bi temizleseydiniz. 70 derece çok fazla değil aslında ama yine de diğer bileşenleri de ısıtabiliceği için düşürmekte fayda var. 75'i geçerse endişelenin ama en kısa sürede işlemci için bir soğutucu almanızı tavsiye ederim
  • Tekrar merhaba dün gece ekran kartının fanını temizledikten sonra karşıma çıkan sorunu paylaşmak istiyorum bilgisayar açılırken bip sesi geliyor monitöre hiçbişey gelmiyor reset atıyorum ve bu sefer sorunsuz açılıyor bilgisayar skypeta konuşurken oyunda ani hareketler geçişler yaptığımda skypetan gelen karşıdakinin sesi takılıyor bozuk plak gibi 3-4 saniye bide tam ekran video izlerken cızırtı geliyor normal boyutta sorun yok.

Bişey daha ekran kartının fanını temizledim sıcaklık sorunu ondanmış ama temizlemez olaydım bu nasıl bir fan sesi böyle traktör gibi oldu bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ratatuie -- 10 Kasım 2010; 11:38:27 >
  • Sorunu çözdüm ekran kartını defalarca çıkarıp takmama rağmen bir kez daha çıkarıp taktım bu sefer baya bir bastırdım halbuki tam oturuyor sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.