Şimdi Ara

Uygun Fiyatlı Yeni İPAD 4. nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

uzun süredir yurtiçinden mi yurtdışından mı alsam diye araştırma yapıyordum ama az önce ipad yeni nesil cihazı almış durumdayım.Fiyatları çok araştırdım ve bence en uygun kampanyalı bir yer buldum sizlerede önermek istedim.almak isteyen arkadaşlar alabilir .Stokları ellerinde var ve Bilkom garantili.

Aldığım fiyat :1103 tl ..
    Kredi kartlarına istediğiniz taksiti fiyat farkı olmadan yapabiliyorlar ve resmi bilkom servisi ve satıcısı.
    Adı :escmarket
    İnternet sitesi :www.escmarket.com

Karne hediyesi diye bir kampanya yapmışlar.Fiyatı en uygun resmi garantili olarak burda buldum daha uygun varsa yazarsanız sevinirim.İnşallah reklam olmamıştır :)

• Tabi 4g önemliyse yorum yapamam bana gerekmediği için bunu aldım.
    Ayrıca altta yazdığınız linkte fiyatı Fiyat: 1148 tl. 998 lik fiyatı göremedim.Hatta taksitli fiyatı daha yüksek gördüm.
    Ayrıca Bilkom garantisi değil galiba bunun.
    Arkadaşlar ben burda sadece yardımcı olmak için kendim aldığım indirimi görünce paylaşmak istedim.Bana fiyat çok uygun geldi. amacım reklam yada yönlendirmek değil.Tabiki siz bilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: johnny2

Arkadaşlar selam;

uzun süredir yurtiçinden mi yurtdışından mı alsam diye araştırma yapıyordum ama az önce ipad yeni nesil cihazı almış durumdayım.Fiyatları çok araştırdım ve bence en uygun kampanyalı bir yer buldum sizlerede önermek istedim.almak isteyen arkadaşlar alabilir .Stokları ellerinde var ve Bilkom garantili.

Aldığım fiyat :1103 tl ..
    Kredi kartlarına istediğiniz taksiti fiyat farkı olmadan yapabiliyorlar ve resmi bilkom servisi ve satıcısı.
    Adı :escmarket
    İnternet sitesi :www.escmarket.com

Karne hediyesi diye bir kampanya yapmışlar.Fiyatı en uygun resmi garantili olarak burda buldum daha uygun varsa yazarsanız sevinirim.İnşallah reklam olmamıştır :)
    Forumdaki escmarket konusunda bir arkadaş, kendisine Romen-Rus kaynalı bir iPad gönderildiğini söylüyordu. Kontrol edin isterseniz size gelenin model numarasını.

• ok bunu yazdığınız iyi oldu gelir gelmez kontrol edeceğim burda yazarım ama bilkom garantili deniliyor türkiye ürünü olmalı diye düşündüm .rus yada romen olması bişey farkedermi ?? bilmediğim için soruyorum sadece.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny2

ok bunu yazdığınız iyi oldu gelir gelmez kontrol edeceğim burda yazarım ama bilkom garantili deniliyor türkiye ürünü olmalı diye düşündüm .rus yada romen olması bişey farkedermi ?? bilmediğim için soruyorum sadece.
    Öyle bir durum varsa Bilkom garantisinden söz edilmez herhalde.

Bahsettiğim mesaj da şu:http://forum.donanimhaber.com/m_69549831/tm.htm#70882000
  • Arkadaşlar ipad dün geldi. garantisi bilkom ve fatura üzerindeki seri no ve ürün seri nosu uyuşuyor. Adamlar çpk düzgün telefonlara kolay cvp verip yardımcı olmaya çalışıyorlar.Üründe türkiye kayıtlı bilginiz olsun.

Turkcell genpa garantili

1850 lira, 150 lira axess puan verdi..
    f/4 IS USM
  • _____________________________
    finding nemo
    Canon eos 40D
    Canon 70-200mm L
    f/4 IS USM
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

http://www.yenicarsim.com/ipad-4-retina-ekran-a6x-islemcili-64gb-4gwifi-en-iyi-fiyata/tabletler/id/1703436/

150 lira axess indirimi için bugün son gün

Teşekkürler bilgilendirme için.. Ben de almak istiyordum 1 haftadır.. Verdiğiniz linkten ben de aldım hemen.. Yalnız Vodafone yazıyor ben de, siz Türkcell yazmışsınız..
    Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

hayırlı olsun. fiyat iyi bimekste de benzer fiyatlar var 1248 lira 125 de hediye çeki veriyorlar.

hediye ceki kampanyasi 31 aralikta bitmedimi. bende notebook alcam ordan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı şekilde escmarket.com da da olacakmı world kart kampanyası ?

Orijinalden alıntı: johnymu

quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

hayırlı olsun. fiyat iyi bimekste de benzer fiyatlar var 1248 lira 125 de hediye çeki veriyorlar.

hediye ceki kampanyasi 31 aralikta bitmedimi. bende notebook alcam ordan.

Bitmemis demek ki %10 hediye ceki verdiler 24 ocakta yaptm alisverisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürün kodu bana gelen ipad'in sorunlu diye yazılan kod.Gerek kullanımda gerek garantide (Araştırdım) gerek app. mağazada herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve esc deki arkadaşlar gayet ilgililer .Yabancı forumlarda bende okudum bu seri nosuyla ilgili yazıları ama şu ana kadar sorun yaşamadığım için (Güncellemeyide yaptı) problem çıkarmadım .Zaten garantisi Bilkom olduğu için inşallah çıkacağını sanmam. Ben tavsiye ederim.Karar tabiki sizin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.