Şimdi Ara

UYGUN AV RECEIVER FİRMA VE ADRESLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar AV Receiverlar ile ilgili sürekli araştırma içindeyiz ve yeni üye veya bu konuda arkadaşların surekli guncel tutacağı mesajlar burada toplansın. mesela;

Yamaha RXV 663 suan iin yaptıgım arastırmadawww.srcelektronik.com vewww.toppopelektronik.com da
    Sony stra da 1200es en iyiwww.koysepete.com da

pioneervsx2ax sahibinden.com da var
    denon1908 bu formun satışformunda mevcut

• İnternet araştırmaları sonucu sadece liste fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Nakit alımlarda bu rakam çok değişiyor. Gidip bayi ile pazarlığa oturduğunuzda liste fiyatlarının çok altına inebiliyorlar. Ör: src deki liste fiyatlarının en a %20 altına bulmak mümkün.
  • bazı alıcılar için taksit önemli olabilir

ayrıca bildiginiz yerler varsa genel degilde nokta atışı yapalım daha faydalı olucaktır
  • Nokta atışını siz yapmışsınız işte, yukarıdaki yazdığınız bayilere bir telefon açıp herhangi bir ürün için fiyat alın birde bayiye uğrayıp alıcı olarak fiyat alın aradaki farkı göreceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Nokta atışını siz yapmışsınız işte, yukarıdaki yazdığınız bayilere bir telefon açıp herhangi bir ürün için fiyat alın birde bayiye uğrayıp alıcı olarak fiyat alın aradaki farkı göreceksiniz.

yamaha reciever için bildiğiniz bir bayii var mı iyi fiyat veren? nakit alacam çünkü.
  • www.toppopelektronik.com yamaha bayisidir. Gidin görüşün fiyat bilgisi alın pazarlık yapın. Hemen nakitinizi baglamayın, piyasa bu kadar durgun ve nakit donmezken nakit verene müşteriya altın gözüyle bakarlar.
  • quote:

Nokta atışını siz yapmışsınız işte, yukarıdaki yazdığınız bayilere bir telefon açıp herhangi bir ürün için fiyat alın birde bayiye uğrayıp alıcı olarak fiyat alın aradaki farkı göreceksiniz.

Yani biz telefon ile boşuna mı pazarlık yapıyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pioneervsx2ax sahibinden.com da var

Tavsiye ederim. Çok iyi ve üst sınıf bi ürün. Adamın istediği fiyatta çok uygun ve pazarlıkla 1200'e zaten alınabilir. Ürün sıfır gibi ve kutuları da duruyor. Bence ara ve konuş onunla.

Ürünün incelemesini de tıkla bak.

http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin/displayreview.php?reviewid=7098

quote:

Orjinalden alıntı: seridari

Arkadaşlar AV Receiverlar ile ilgili sürekli araştırma içindeyiz ve yeni üye veya bu konuda arkadaşların surekli guncel tutacağı mesajlar burada toplansın. mesela;

Yamaha RXV 663 suan iin yaptıgım arastırmadawww.srcelektronik.com vewww.toppopelektronik.com da
    Sony stra da 1200es en iyiwww.koysepete.com da

pioneervsx2ax sahibinden.com da var
    denon1908 bu formun satışformunda mevcut

• quote:

www.toppopelektronik.com yamaha bayisidir. Gidin görüşün fiyat bilgisi alın pazarlık yapın. Hemen nakitinizi baglamayın, piyasa bu kadar durgun ve nakit donmezken nakit verene müşteriya altın gözüyle bakarlar.

evet bi arayıp soriim bari ama istediğim rx-v363 modeli sitede gözükmüyor acaba ellerinde yok mu?
  • Yoksada getirirler sanırım. Sen bir ara önce fiyat al, kredi kartımı nakit mi onuda belirt. Kafana yatarsa gider bayiye pazarlık yaparsın.
  • Ümraniye media markette
    iki üründe kampanya var

1.si DENON1908 ve Denon DVD player beraber 1500 civarı
    2.si ONKYO nun bir amfisiydi ve yine onkyo dvd playerdı ama net hatırlamıyorum
    arayıp veya giderseniz yardımcı olacaklardır.

bu arada bu formun ikinciel sayfasında bi arkadas denon1908ini satıyodu uygun bi fiyata

kolay gelsin.
  • Kampanya varsa ne ala, ama normalde Media Markt'daki fiyatlar çok pahalı.

Yamaha 663 için piyasada max 1500 YTL para istenirken, Media Markt'da 661'ine 1.497 YTL istiyorlardı
  • Media Marketi tartışmam pahalılık konusunda
    ama 663 geldi diye 661 malesef ucuzlamıyo
    toppop elektronikte bile 363 gelmeden 361 daha ucuzdu
    363 geliyo eli kulagında fakat 361in fiyatı artıyo :) turkiye piyasası ilginc bu konuda.

amfi almanın en ucuz yolu için
    1- yurtdışında adresi olan bi tanıdık
    2- bu tanıdık turkiyeye gelirken senin için bi 10-16 kg agırlıgında bi yükü kabul edicek kadar sevmesi

bu ikisini bulabiliyosan deyme keyfine ister amerikadan ister avrupadan istediğin anfiyi alırsın
    ebaye girip kullanılmış veya defolu yada hiç el degmemiş butcene göre en iyi anfiyi alıp akraba veya arkadasının aDREse postalat
    gerisi o kişinin turkiyeye ziyaretine bağlı:)
  • O kadar riski seven birisi ise bence hiç kasmasın gitsin distribütör garantisi olmayan amfi alsın Doğubank'dan ama sonuçta bu aletler pahalı, ve bir arızası olursa muhatap bulamamak da cabası olur bu durumlarda
  • Ben bizim satıcıların fiyat poiltikasına hayranım. Döviz düşerse ellerindeki malların fiyat listesini ytl ye çeviriyorlar, döviz yükselirse hemen döviz üzerinden satış yapıyorlar. Doğru bir fiyat politikası belirlemedikleri için bu yaz biz amfi alacağız diye onlar da amfi satacağız diye öyle bekleşip duruyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Ben bizim satıcıların fiyat poiltikasına hayranım. Döviz düşerse ellerindeki malların fiyat listesini ytl ye çeviriyorlar, döviz yükselirse hemen döviz üzerinden satış yapıyorlar. Doğru bir fiyat politikası belirlemedikleri için bu yaz biz amfi alacağız diye onlar da amfi satacağız diye öyle bekleşip duruyoruz.

Gözüm bir @unpop vardı hoparlör alamayan (nerelerdeyse artık yok uzun süredir),
    AVR konusunda da sen emin adımlarla ilerliyorsun efsane olma yolunda
  • Burada bende yeni 2 ay oldu amfi aldım (RX-V663) almadan önce baya bir araştırdım. yani para fazla olmayınca ucuzlara bakıyordum. 500 ila 600 tl arası bir amfi yeter diye düşünüyordum. sonra nasip işte bi kardeşimiz katar dan getirttirdi bize. sağolsun 3 tane aldık
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Ben bizim satıcıların fiyat poiltikasına hayranım. Döviz düşerse ellerindeki malların fiyat listesini ytl ye çeviriyorlar, döviz yükselirse hemen döviz üzerinden satış yapıyorlar. Doğru bir fiyat politikası belirlemedikleri için bu yaz biz amfi alacağız diye onlar da amfi satacağız diye öyle bekleşip duruyoruz.

Gözüm bir @unpop vardı hoparlör alamayan (nerelerdeyse artık yok uzun süredir),
    AVR konusunda da sen emin adımlarla ilerliyorsun efsane olma yolunda

Eyvah eyvah...! Sonunda sizin dilinize de düştük...

Ahmet dostum bu konuda benim hiç suçum yok . Suç tamamen satıcı firmalarda. Adamların listesinde ürün gözüküyor telf. açıp sorduğumda şu anda elimizde o modelin o rengi yok ,ön sipariş alalım gelince biz size bildiririz diyorlar. Pentada fiyatlar daha uygunken (onunda elinde mal yok ) diğerlerinde anlaşılamayan bir fiyat farkı var. Sözde bu ay içinde yeni ürünler gelecekti ama şu ana kadar bir ses yok. Benim amfi işi balık kavağa çıkınca olacak gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 19 Ağustos 2008; 9:42:42 >

• maximum 400-450 civarı 12 taksit yapan yamaha 661 alabileceğim bir adres verebilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

maximum 400-450 civarı 12 taksit yapan yamaha 661 alabileceğim bir adres verebilirmisiniz.

oha bu fiyata o amfi varsa ben de aliim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.