Şimdi Ara

Uygulamada bilinmeyen yazılım uzantısı oluştu, özel durum ve diğer win8 hataları (screenshot var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bana sayıyla veriyorlar böyle hataları galiba, win7 bilgisayara musallat olan sayısız hatadan sonra şimdi yeni aldığım bilgisayarda win8 kurulu ve ss ini verdiğim hata geliyor karakteri seçip enterlar enterlamaz. bunun yanı sıra bazen "Bellek read olamadı" , "Bellek written olamadı" , "Detected and terminated hacking tool program" hatası da veriyor. her neyse lafı uzatmadan, denediklerim ve kesin olarak çözemeyen metotlar:
    uyumluluk
    ccleaner dan temizlik
    registry error ları fixlemek
    flushdns ile dns cache yi temizlemek
    C++ runtime en güncel sürümü
    güncel driver lar
    directx
    .net framework güncel sürümü
    oyun clientini siteden tekrar indirmek
    clienti downgrade yapıp tekrar patchlemek
    optionstan ayarları değiştirmek

hiçbiri çözmüyor kalıcı olarak ama bilgisayara reset atınca 1 kereliğine bazen sokuyor oyuna, sonra tekrar aynı tas aynı hamam, bu da %100 değil ama 8908908 defa bilgisayarı resetlemek de istemiyorum.
     Uygulamada bilinmeyen yazılım uzantısı oluştu, özel durum ve diğer win8 hataları (screenshot var)

resmi forumda kimse yardımcı olamıyor ne niteliksiz bir resmi forumsa artık kimse bir şey yapmıyor. bu sorunlar çözülemezse farkında değiller win8 kullanan herkes oyunu bırakmak zorunda. çözülemezse öyle de olacak zaten başka yolu yok çok çok zor bir şey anladığım kadarıyla bunu çözmek.. bu hatayı alan başka birileri var mı bu arada varsa çözebildi mi?

neyse, okuduğunuz için teşekkürler, her türlü yardıma, öneriye açığım.

• Bellek read olamadı sorunu yazılımsal olabileceği gibi donanımsal da olabilir, pek çok çözüm yolu denemişsin ve çözüme ulaşamamışsın bu da donanımsal olabilme durumunu artırıyor.
  • öncelikle cevap için teşekkürler. donanımsal olabilir mi bilmiyorum çünkü dediğim gibi ara sıra oyuna girebiliyorum milyon denemenin 1 inde falan, yani bir kere hatasız oynatıyorsa ayarlar falan aynıysa yani sabitse hep girmesi gerekmez mi ? sonuçta makina bu canlı değil ki :S
    sistemim de şöyle:

amd a10 4600 rpu
    8gb ram
    amd radeon 7660G + 7670M dual graphics
    win8 64bit

bilgisayarı alalı 2 hafta olmadı daha.
    ne yapmalıyım sizce? win8'de test ettşk sorunsuz çalışıyor ko diyenler var. gezegende bir tek beni mi bulur bunlar hey allahım ya.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Laptop yeniymiş zaten, teknik servisine göndermelisin.
  • valla dostum xp den sonra cıkanlardan kimse memnun değil vistadan gelen şikayetler yüzünden 7 çıktı sonra 8 geldi. Windows devri kapanmaya yüz tutucak bu gidişle param olsa Mac alırım mal mal işlerle uğraştırıyorlar adamı.
    eve geldim evde masaüstü windows 7 bilgisayar var bunda son 2-3 haftadır hiç vermemişti ve baam... knightonline.exe çalışmayı durdurdu...
    yine aynı yerde her zamandki gibi karakteri seçer seçmez çıkıyor, hatanın ne olduğunu umursamıyorum karakter seçilince çıkan hatalardan biri işte..

ya anlamadığım şey şu, sene olmuş 2012 neden bizi hala bunlarla uğraştırıyorlar biz bilgisayar mühendisi veya teknisyeni falan değiliz, kendi adıma konuşayım ya da oyuncuyum ben bunlarla uğraşmak zorunda değilim, yazarım resmi foruma atarım ticket micket yetkililer ilgilenir çözer sorunu buyur kardeşim şöyle şöyle yap der... yanlış mı düşünüyorum?..
    yani forumlarına saldırıcam resmen kendi yaptığınız oyundan haberiniz yok diye..

şu an taktığım şey knight'a giricem kasıcam değil, sadece hatanın sebebini arıyorum biri bana bunu açıklamalı, oynama zevki de bırakmadılar ki, en sonunda sırf kendimi tatmin etmek için vercem sağa sola "Knight Online'a sorunsuz girme garantili bilgisayar aranıyor irtibat tel:xxx" falan gibi ilanları o olucak..

yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da çok teşekkürler, hala açığım önerilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemin93 -- 9 Kasım 2012; 23:53:21 >

• up + +
  • OYun artık döküluyor. oyunu sıfırlayamıyorlar ve kapatamıyorlar neden oyuna cok para yatıran oyuncular var.Hak Talep Edilmemesi Durumu amac oyuncuları oyundan sogutmak. Hiç neden yokken block atıyorlar.
    KnightOnLine facebook sayfasıda verıle web sitesi. veren kısıde !Yonetici (forumknightonlineworld) sitesi sahte index bi sitedir dikkat edin .
    NTTGame'in öyle bir sitesi maalesef yok.
    İşletim sistemlerın hepsını denedım hepsıde aynı sorun var demekı oyundan kaynaklanıyor adamlar forum sayfası kapattılar.
    Ticket cevap yok sadece bana degil herkez aynı meseleden yakınıyor...ben bir sure oyuna ara vermeyı düşünü yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavisakal1976

OYun artık döküluyor. oyunu sıfırlayamıyorlar ve kapatamıyorlar neden oyuna cok para yatıran oyuncular var.Hak Talep Edilmemesi Durumu amac oyuncuları oyundan sogutmak. Hiç neden yokken block atıyorlar.
    KnightOnLine facebook sayfasıda verıle web sitesi. veren kısıde Yonetici (forumknightonlineworld) sitesi sahte index bi sitedir dikkat edin .
    NTTGame'in öyle bir sitesi maalesef yok.
    İşletim sistemlerın hepsını denedım hepsıde aynı sorun var demekı oyundan kaynaklanıyor adamlar forum sayfası kapattılar.
    Ticket cevap yok sadece bana degil herkez aynı meseleden yakınıyor...ben bir sure oyuna ara vermeyı düşünü yorum.

Fake facebook adresi ile yapılıyor o :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameko69 -- 26 Kasım 2012; 14:17:27 >

• Aynı sorun aynı hatalar bende de var. Denemediğim şey kalmadı.

Orijinalden alıntı: aemin93

öncelikle cevap için teşekkürler. donanımsal olabilir mi bilmiyorum çünkü dediğim gibi ara sıra oyuna girebiliyorum milyon denemenin 1 inde falan, yani bir kere hatasız oynatıyorsa ayarlar falan aynıysa yani sabitse hep girmesi gerekmez mi ? sonuçta makina bu canlı değil ki :S
    sistemim de şöyle:

amd a10 4600 rpu
    8gb ram
    amd radeon 7660G + 7670M dual graphics
    win8 64bit

bilgisayarı alalı 2 hafta olmadı daha.
    ne yapmalıyım sizce? win8'de test ettşk sorunsuz çalışıyor ko diyenler var. gezegende bir tek beni mi bulur bunlar hey allahım ya.....

aynı sorundan bende muzdaripim

https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1430354/cf2f9fbd-fa77-4b75-bdc9-1c45bcbff31b.png&size=4&bound=3&border=1&resolution=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBallers -- 6 Nisan 2013; 18:55:24 >

• Son patchi elle indirip tekrar deneyin sorun ortadan kalkacaktır ben denedim oldu.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.