Normalde download yaparken 121-122 kb ile indirim yapabiliyorum ama bir siteye girmek istediğim zaman mükemmel bir bekleme oluyor neredeyse 1 dakika bekletiyor bir siteye girmek için.
Modeme reset atınca sorun düzeliyor siteler arası dolaşım pc içinde dolaşıyor gibi hızlanıyor ama yarım saat 1 saat sonra yeniden aynı şekilde siteler arası yavaşlama oluyor.
Böyle bir problem yaşayan arkadşlar varmı varsa çözümleri nelerdir acaba?
Kablosuz modem ama kablolu olarak bağlantı yapıyorum.
teknik karşılığı nedir incelemedim ama ben kablosuz bağlandığımda wow da ping 200 ün altına inmiyor, kablolu bağlanınca 65-100 arası seyir ediyor...
modem kaynaklımıdır demek istemiyorum ama değişik...
Müşteri hizmetlerini ara ve arıza kayıdı oluştur. Özelliklede durumu belirt ki test modem getirsinler yanlarında. Sorunun çözümünü daha kesin bi şekilde uygulayabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: anahtar222
Müşteri hizmetlerini ara ve arıza kayıdı oluştur. Özelliklede durumu belirt ki test modem getirsinler yanlarında. Sorunun çözümünü daha kesin bi şekilde uygulayabilirler.
Durumu belirtsemde test modemiyle uzun süre beklemezler. modem başlatıldığüında sorun olmuyor yarım bir saat sonra yavaşlamaya başlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: drnlcrgy
teknik karşılığı nedir incelemedim ama ben kablosuz bağlandığımda wow da ping 200 ün altına inmiyor, kablolu bağlanınca 65-100 arası seyir ediyor...
modem kaynaklımıdır demek istemiyorum ama değişik...
65 ms le arena da akarım ya ben :D Ahhhh nerdeeeeeeee.........
quote:
Orijinalden alıntı: livingston
quote:
Orijinalden alıntı: anahtar222
Durumu belirtsemde test modemiyle uzun süre beklemezler. modem başlatıldığüında sorun olmuyor yarım bir saat sonra yavaşlamaya başlıyor.
O zaman 62.248.80.10 ve speedtest.net adreslerinden hem sinyal sonuçlarını hemde hız testi sonuçlarının ekran görüntülerini destek@uydunet.net'e mail atmanı tavsiye edicem. Ekran görüntülerini ping sorunu yaşadığın sitenin yada online oyunun ping/tracert işleminin sonuçlarının ekran görüntülerinide ekle. Kontrol edip geri dönüş yaparlar.