Şimdi Ara

Uydunete geçiyorum 10 yıllık TTNET macerama güle güle. Birkaç sorum vardı ayrıyetten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2002 Yılından beridir TTNET kullanıyorum.. Çok iyi hatırlıyorum o zamanlar 2mb bağlantı abonesiydim.. O zamanlardan beridir kopmalar hep olmuştu..
    Yıl 2013, 16mb bağlantımın sadece 10mb'ini alıyorum ki Merkez TTNET binasına 100metre yakınındayım.. Neymiş, bakır kablolar eskiymiş 2014de yenilenecek..
    İşim internet üzerinden olduğu için ben 10mb bağlantı ile 50gb 3-4günde indiriyorum.. Sonuçta stream izliyorum youtube açıyorum 2-3 de film açtın mı bana 50gb 4gün en fazla dayanıyor..

Yeni tarifeler de temmuzda gelecekmiş ve buna göre 16mb sınırsıza 50gb kota değil 75gb kota uygunalacak... Peki 8mb sınırsız düşecek mi? HAYIR...(yanlışım varsa düzeltin)

Sonuç olarak, aylık 115TL internete vermek için ayırıyorum.. 68TL ile 3mb kullanmaktansa giderim 99TL ye uyduneti bağlarım 10lira da aylık kabloTV abone ücretini öderim 110TL ye kapatırım.. Hem bu çileyi de
    artık çekmemiş olurum...

Şimdi sorularıma gelince..

1- Ben TTNET'de maks 0.5mb upload hızı görüyordum.. Ankara Bahçelievler'de ikamet ediyorum, ortalama 10mb sınırsız tarifesini kullananların aldığı upload değerleri nasıl?

2- Fiber hatları 2014 yıl sonuna doğru geleceği için ve ben bir yıldan fazla beklemeye tahamülüm olmadığından, benim yerimde olsanız beklermiydiniz TTNET'in AKK'yi belki kaldırır veya 100TL ye 16mb sınırsız verir mi?

Özgürlük, az kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLiVa -- 6 Haziran 2013; 19:54:57 >

• Uydunet'te 10mbit için 1mbit upload var, oyun oynuyorsan ortalama ping süreleri 60-80ms arası geziniyor. TT'den kurtuluyorsan bırak gitsin zaten, fiberi Superonline gelirse alırsın. Yalnız kablo modem alacaksan Netmaster alma, hadi bir hata yapıp aldın o zaman modemle bilgisayar arasına bir router koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Uydunet'te 10mbit için 1mbit upload var, oyun oynuyorsan ortalama ping süreleri 60-80ms arası geziniyor. TT'den kurtuluyorsan bırak gitsin zaten, fiberi Superonline gelirse alırsın. Yalnız kablo modem alacaksan Netmaster alma, hadi bir hata yapıp aldın o zaman modemle bilgisayar arasına bir router koy.

eyvah.. onu önceden aldım CBW-700 modelini.. 2 adet de adsl modemim var, onları router olarak kullanamazmıyım ki? air5341'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLiVa

quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Uydunet'te 10mbit için 1mbit upload var, oyun oynuyorsan ortalama ping süreleri 60-80ms arası geziniyor. TT'den kurtuluyorsan bırak gitsin zaten, fiberi Superonline gelirse alırsın. Yalnız kablo modem alacaksan Netmaster alma, hadi bir hata yapıp aldın o zaman modemle bilgisayar arasına bir router koy.

eyvah.. onu önceden aldım CBW-700 modelini.. 2 adet de adsl modemim var, onları router olarak kullanamazmıyım ki? air5341'i

Onları bilmiyorum, bende Linksys WRT110 var. Kablo modemi direk bilgisayara bağladığımda torrent programını açtığımda direk net bağlantısını kesiyordu, router gelince düzeldi

• Uydunete geçme kardeş biz de senin gibi ttnetten uydunete geçtik ttnet daha hızlı.Her ikisinde de 1lik kullandık hızını ama ttnet daha hızlı
  • quote:

2002 Yılından beridir TTNET kullanıyorum.. Çok iyi hatırlıyorum o zamanlar 2mb bağlantı abonesiydim.. O zamanlardan beridir kopmalar hep olmuştu..
    Yıl 2013, 16mb bağlantımın sadece 10mb'ini alıyorum ki Merkez TTNET binasına 100metre yakınındayım.. Neymiş, bakır kablolar eskiymiş 2014de yenilenecek..
    İşim internet üzerinden olduğu için ben 10mb bağlantı ile 50gb 3-4günde indiriyorum.. Sonuçta stream izliyorum youtube açıyorum 2-3 de film açtın mı bana 50gb 4gün en fazla dayanıyor..

Yeni tarifeler de temmuzda gelecekmiş ve buna göre 16mb sınırsıza 50gb kota değil 75gb kota uygunalacak... Peki 8mb sınırsız düşecek mi? HAYIR...(yanlışım varsa düzeltin)

Sonuç olarak, aylık 115TL internete vermek için ayırıyorum.. 68TL ile 3mb kullanmaktansa giderim 99TL ye uyduneti bağlarım 10lira da aylık kabloTV abone ücretini öderim 110TL ye kapatırım.. Hem bu çileyi de
    artık çekmemiş olurum...

Şimdi sorularıma gelince..

1- Ben TTNET'de maks 0.5mb upload hızı görüyordum.. Ankara Bahçelievler'de ikamet ediyorum, ortalama 10mb sınırsız tarifesini kullananların aldığı upload değerleri nasıl?

2- Fiber hatları 2014 yıl sonuna doğru geleceği için ve ben bir yıldan fazla beklemeye tahamülüm olmadığından, benim yerimde olsanız beklermiydiniz TTNET'in AKK'yi belki kaldırır veya 100TL ye 16mb sınırsız verir mi?

Özgürlük, az kaldı..

32mbit Goonet 159 tl.AKK yoktur.Vdsl2 baglantı türdür 2mbit upload bulunur.çoğu yerde adsl hızı düşükken vdsl hızları yüksek olabilmekte.ilgilenirseniz Hat numaranızı özelden yazarsanız kontrolünü saglayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pazartesi sabah gelip takacaklar.. aboneliğim artık pazartesi başlayacak 10mb sınırsız uydunet'in..

4 gözle bekliyorum ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uydunet bolgesel performans gosteriyor. Bizim burada super. Umarim sende de iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

uydunet bolgesel performans gosteriyor. Bizim burada super. Umarim sende de iyidir

Bakalım ilk izlenimlerimi aktaracağım.. Netmaster CBW 700 almıştım öncesinden.. elimdeki 2 adsl modeminin bir tanesini router olarak göstermeye çalışıp wireless sinyal gücünü arttırmaya çalışacağım..

Upload 1mb mi şimdi?
  • uydu nete bu yil çok geçiş var ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ****emre

uydu nete bu yil çok geçiş var ya

Ankara'nın merkezi ve en elit semtlerinden birinde kalıyorsun, Ankara Türk Telekom merkez binasına 100metre uzaklıktasın, 16mb hızın 10mb'ını zar zor alıyorsun, kotan 5 günde bitiyor.. o 5 gün boyunca %99 download kopmaları zaten ayrı bahane..

Sen söyle bakalım, benim yerimde kim geçmezdi.. :)

ve fiber için bir yıldan fazla beklemek gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLiVa -- 9 Haziran 2013; 19:34:26 >
  • aynen ama 3-5 seneye uydunette aynı olacak parayi gören sapıtıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

uydunet bolgesel performans gosteriyor. Bizim burada super. Umarim sende de iyidir

Bakalım ilk izlenimlerimi aktaracağım.. Netmaster CBW 700 almıştım öncesinden.. elimdeki 2 adsl modeminin bir tanesini router olarak göstermeye çalışıp wireless sinyal gücünü arttırmaya çalışacağım..

Upload 1mb mi şimdi?

Evet 1 mbps. Bu arada uydunet zaten fiber. Tek sorun hizlar.

• Hayatının yanlışını yapıyorsun..
  • adsl daha avantajlı şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

Hayatının yanlışını yapıyorsun..

Hayatımın hatasını diyorsunuz da, şu an ki durumumdan daha kötü ne olabilir?

Saat başı hattım kesiliyor ay başlarında.. saatlerce internetsiz kaldığım oluyor.. pingim 40dan aşşağı düşmüyor.. 70TL veriyorum 3mb bağlantı için..

16mb'in 10unu ancak alıyorum.. 4 gün o da..

Geriye kalan günlerde bazen 1mb bazen 2 bazen 2.5mb..

Bana diyin ki Uydunet bundan kötü eyvallah diyim..

Ama sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLiVa -- 10 Haziran 2013; 3:30:10 >
  • Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Ankaranın göbeğinde rezillik çekiyorum..
    Sorun olabilir hak veriyorum her sağlayıcıya ama eskiden hatırladığım kadarıyla ttnet ilgilenip birilerini yolluyordu..
    Uydunette herşey bağlantı başlayana kadar ondan sonra karşında muhattap bulman çok zor..
    Kendini beğenmiş müşteri hizmetleri hiç gelmeyen teknik servis..
    10 aydır uydunet kullanıyorum en az 200 kere müşteri hizmetlerini aramışımdır..
    Yaptıkları tek birşey var modemin fişini çekin resetleyelim olmazma eğer modem açık kalsın ilgilenecekler..
    Gerçekten ilgilenmelerini istersen sikayetvar.com'a yazman gerekiyo o zaman arayıp ilgileniyorlar diğer şekilde hiç şansın yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 10 Haziran 2013; 4:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Ankaranın göbeğinde rezillik çekiyorum..
    Sorun olabilir hak veriyorum her sağlayıcıya ama eskiden hatırladığım kadarıyla ttnet ilgilenip birilerini yolluyordu..
    Uydunette herşey bağlantı başlayana kadar ondan sonra karşında muhattap bulman çok zor..
    Kendini beğenmiş müşteri hizmetleri hiç gelmeyen teknik servis..
    10 aydır uydunet kullanıyorum en az 200 kere müşteri hizmetlerini aramışımdır..
    Yaptıkları tek birşey var modemin fişini çekin resetleyelim olmazma eğer modem açık kalsın ilgilenecekler..
    Gerçekten ilgilenmelerini istersen sikayetvar.com'a yazman gerekiyo o zaman arayıp ilgileniyorlar diğer şekilde hiç şansın yok..

Tavsiyelerin için teşekkür ederim..

Bana 50-55TL civarında telefon faturası geliyordu sadece 4440375'i aramaktan.. zaten hatta 20dakika bekletiyorlar günün herhangi saatinde ararsan ara ve her 20dakikada 3-4 TL geçiriyorlardı.. birde problemlerini anlat 10dakika.. siz hesab edin işte..

Uydunet'de de olabilir elbette, Ankara Bahçelievler'de kalıyorum.. Karşı komşum gayet memnun dedi. Tabi kızdır internete günde 1saat girer. Deneyip tecrübelenip göreceğiz.. 11 yıl Türk Telekom'da sözleşme imzalamadım tahatüt yapmadım.. uydunet'de de aynı şekilde yapmadım.. O yüzden bir ay sonra kapatın istemiyorum diyebilirim..

İnsanlara güven verecek bir firma yok ki bende tahattütname imzalayım.. Güvenemiyorum, inanamıyorum.. Hepsi yalan dolan.

Hayırlısı..

• kendi adıma konuşuyorum uydunette 3 ' üncü ay abonelikte 1mbps sınırsız kullanıyorum memnunum aylık 29 tl veriyorum toplamda cs:go oynuyorum yurt dışı 50-70 ping yurt içi 9-15 ping arası değişiyor.sörf olayıda gayet yeterli.
  • Uydu net iyidir müşteri hizmetlerine işin düşmez ise düşer ise yandın sende biliyosundur bunu ama iyi yaptın tekelde kaçtın en iyisini sen yaptın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.