Şimdi Ara

Uydunet Sistem Yok Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, cumartesi günü evime uydunet bağlattım, kablolar çekildi modem bağlandı vs, bana bir iki saat içerisinde bağlantınız açılır dediler, bugün oldu hala bağlantı açılmadı. 0216 3702222 nolu telefonu arıyorum, sistemdeki arızadan ötürü bağlantınızı açamıyoruz diyorlar, arıza kaydı bırakmak için 4440126 nolu telefonu arıyorum müşteri hizmetlerimizde sorun var kayıt alamıyoruz diyorlar.

Ben 23 eylül pazartesi günü kayıt yaptırdım, kayıt yaptırırken de yine sistem yok sözünü duydum.

Uydunet'in sistemi hiç yok mu ya da arada bir geliyor mu ya da bana mı denk geldi acaba? Bağlantı onayım verilemediği için 3 gündür internete giremiyorum, ne zaman girebileceğim de meçhul, bu sorunlar sürekli oluyorsa adsle geri dönmek zorunda kalacağım.

• bende ayni sorunu yasiyorum...
    cumartesi kurulum yapildi ama internet henuz acilmadi...
    ne sistemmis be arkadas...
    bu arada musteri hizmetlerinin sistemi calisiyor ben arayip sikayet kaydi biraktim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de az önce arayıp arıza kaydı bıraktım, ama manuel olarak alıyorum dedi sanırım kağıda falan not alıyorlar. Cumartesiden beri hiç bir sistemleri çalışmıyor nasıl birşey anlamadım, demin aradığımda da sistemlerimizde güncelleme yapıldı o yüzden sıkıntı var dediler, ne kadar doğru bilmem, benim kaydımı yapamadıkları için internet hizmeti veremiyorlar, baya komik bir durum.

Bu arada 3702222 numaralı telefonda işlerle daaha ilgili biriyle de görüştüm, arızanın hangi saat ya da gün düzeltileceğini bilmediğini söyledi, yani bir kaç gün daha sürebilir.
  • bes dakika once aradim ve bir sikayet kaydi daha actirdim...(kayit numaralarini ozellikle aliyorum)
    3 gun oldu, kabak tadi vermeye basladi...

• ben şikayet kaydı oluşturduktan sonra akşam eve geldiler, modeme falan baktılar tabi bir problem yok, gelen eleman genel bir problem olduğunu normalde bu tarz bir problemin hiç yaşanmadığından bahsetti modemin mac adresini kaydettikleri sistemleri çalışmıyormuş, bir iki güne kadar düzelir dedi.
  • Az önce şube ile görüştüm. 4440126 dakilerin sistem gözükmüyor olayı hikaye. İşyerimin hizmet nosunu verdim her türlü bilgime ulaştı arkadaşlar.
    Arıza ankaradaki sistem güncellemesinden kaynaklanıyormuş. Cumartesi günü başlamış ve o gün montajı yapılan bütün abonelere piyango vurmuş benimde olduğu gibi. Sistem yenilemesinden dolayı aktivasyon onayı bekleyen bütün abonler allaha emanet bekleyecek. Ne zaman gelir dedim? belli değil dediler. Ya sabır diyerek bekleyeceğiz yada başka bir internet sağlayacıya geçeceğiz. ben ikilemdeyim şahsen sinirlerim tavan yaptı
  • evet ben de uydunet sitesine ve şikayetvar.com sitesine şakiyet bırakınca beni de bugün aradılar, sistemde güncelleme olduğunu, gün içerisinde düzeleceğini söylediler, yani akşama kadar düzelecek değil mi dedim evet dediler ama hiç umudum yok. Madem arıza değil güncelleme, ne zaman biteceğini nasıl bilmiyorlar anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • banada cumartesi gununden beri surekli duzelecek diyorlar ama dorduncu gun oldu bekliyoruz...
    tutarsiz aciklamalar yapiyorlar...
    3 kere sikayet kaydi biraktim, bugun turksat il mudurlugunu aradim ama net bir bilgi yok ne yazikki...

• saat 6 olduğuna göre bugün de geçti, işin enteresan tarafı halihazırda uydunet kullananlarda hiç bir sorun yok, sadece yeni modem kaydı yapamıyorlar, bu da bize denk geldi, madem bu bir güncelleme sistemin ne zaman çalışacağını bilmeleri gerekir.
  • ne halt yediklerini kendileride bilmiyorlar...
    birazonce musteri hizmetlerini aradim, sistemin duzgun calistigini fakat kurulum yapan firmanin kurulum tarihini girmedigi icin aktivasyon islemi yapilamadigini soylediler...
    aslinda sistem diye bisey yok bu gerizekalilarda...
    olmus olsaydi eger iyi kotu bir sekilde calismasi lazimdi....
    bunlarin ise daha kendilerinden haberleri yok...
    koskoca turksata yaziklar olsun diyorum...

• gün içinde arayıp duruyorum bir gelişme var mı diye, en azından bilgilerime ulaşmaya başladılar, ismimi söyleyince müşteri numarasını vs bulup arıza kaydı alabiliyorlar, ne kadar sürecek diyorum cevap veremiyorlar, bu kadar saçma bir durumla ilk kez karşılaşıyorum.
  • merhaba, benim bağlantım bu akşam 6 civarı açılmış, şu an yeni deneyebiliyorum, 10 mbit tam hızla indiriyor.
  • bende aksam eve geldigimde baglanti acilmisti ama
    turksat ayip etti gercekten...
    kac gundur ugrastiriyor bizi...

• 25.11.2013 sistem hala yok!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.