Şimdi Ara

uydunet rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür bağlantım yok, açılan arıza kayıtlarının sayısını bilmiyorum, üstelik arıza kayıtlarının peşinden ben koşuyorum zerre kadar ilgileri yok.

arıza kayıtı açıldıktan sonra bakıyorum ses seda yok ne oldu diyorum mh ye, şöle şöle bi problem varmış ama biz yeni bir kayıt açalım.

bu döngü böle sürüp gitti 3 gün..

bu rezilliği herkes bilsin istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hemrety

Herkes ttnet e laf ediyor ama superonline da uydunette olan altyapının üzerinden hiçbir geliştirme yapmadan hizmet veriyorlar. Hele uydunet in problemleri.

daha önce ttnet ve vodafone.net kullandım, beterin beteri varmış.
  • Ben katılmıyorum. Apartmana kablo tv yi getirmek için mailler, faxlar, dilekçeler baya uğraştım ve sonunda başardım apartmanımıza kablo tvyi getirdim. 1 hafta oldu uydu.net e geçeli ve gayet memnunum sıfır sıkıntı sıfır problem. Benden kaynaklanan bir problem yüzünden internetim sürekli kopuyordu müşteri hizmetleri değerleri düşük gördü 2 saat sonra ekip gelip değerleri yükseltti :)
    Belgesel izlemekten global kanalları unuttum hiç canım çekmiyor kanal d, show, star v.s açmak gelmiyor içimden :) Kablo Tv Uydunet candır

Orijinalden alıntı: Kurinshikari

Ben katılmıyorum. Apartmana kablo tv yi getirmek için mailler, faxlar, dilekçeler baya uğraştım ve sonunda başardım apartmanımıza kablo tvyi getirdim. 1 hafta oldu uydu.net e geçeli ve gayet memnunum sıfır sıkıntı sıfır problem. Benden kaynaklanan bir problem yüzünden internetim sürekli kopuyordu müşteri hizmetleri değerleri düşük gördü 2 saat sonra ekip gelip değerleri yükseltti :)
    Belgesel izlemekten global kanalları unuttum hiç canım çekmiyor kanal d, show, star v.s açmak gelmiyor içimden :) Kablo Tv Uydunet candır

bir hafta geçince bende öyle düşünüyordum,

benim de bir ay oldu ve durum bu, başınıza gelmeyince anlamıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben zannetmiyorum gayet ilgililer. Zaten uydunet kolay kolay arıza yapabilecek bir durum yok. Yeterki şebeke ile ilgili sıkıntısı olmasın. Zaten 3 saat içinde arızaya müdahale etmeleri gerekiyormuş yasal olarak iyice araştırın bence.
    Kablonet vs Vodafone Kablonet
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.