Şimdi Ara

Kablonet vs Vodafone Kablonet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.ttnet ile taahhütüm aralık ayında bitecek ve benim için en mantıklı seçim kablonet görünüyor.Sormak istediğim şu; Vodafone da kablonet altyapısıyla fiber hizmeti sunuyor ve kablonete göre fiyat ve limitsiz olma avantajı var.Sizce akıllı sınırsız kablonet yerine vodafone tercih edersem sıkıntı yaşarmıyım,değer mi? Bildiğim kadarıyla verdikleri modeme kadar kablonet ile aynı..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 12 Ekim 2021; 9:18:0 >



  • Hangi firma olursa olsun alt yapının kendi esas sahibinden hizmet al, araya ilave aracı firma sokma
  • Bende kablonete geçmek istiyorum.Hangi modemi tercih etmeliyim.Azami hız 50mb benim için yeterli evde kullancam

  • azata A kullanıcısına yanıt
    Onlar modemi kendi veriyor zaten...
  • Vodafonenet candır, kablonet ile uğraşılmaz, sabah 24 hız akşam 8 hız fln, bildiğin rezillik, geçin vodafonenet 50 mbps olan pakete 7 gün 24 saat 50 mbps alın, yanına da kablotv hediye ediliyor...
  • Memnunmusunuz peki kablonet ile aynı mı herşeyi ?

  • blue1907 B kullanıcısına yanıt
    ben vodafonenet kullanmıyorum, mecbur dsl var diye ttnet aldım.

    Ama kablonet altyapısı oldugu icin sadece fiyat ve ping farkedecek.
  • Hocam 3.120.0.0 tracert testini yaşadığınız il ile birlikte paylaşabilir misiniz?

  • ttnet ile taahhüt bitiş tarihimin bitmesine çok az bir süre kaldı hala bu iki şirket arasında karar veremedim.Vodafone üzerinden türksat altyapısı kullananların fikirlerine ihtiyacım var.Herşeyleri aynı deniyor fakat sonradan problem yaşamak istemiyorum.

  • blue1907 B kullanıcısına yanıt
    Dostum bir kere sordun cevap verdik,
    Vodafone gibi her olayı sorunlu bir firmayı araya sokup beş on lira ucuza getirmeyi göze alıyorsan uğraş, zaten uygun fiyatlı ve memnuniyet oranı yüksek olan işin ana firması varken macera arıyorsan, ömründe kablonnetin kablosunun üçünü görmemiş ergenlerin lafına bakıp istediğin ürünü olabilirsin.

    Bir ürün sahibinden alınır araya komisyoncu sokmak size mantıklı geliyorsa buyrun kullanın…
  • blue1907 B kullanıcısına yanıt
    Bal gibide kullanılıyor hocam, kesinlikle türksat üzerinden vodafonenet öneririm, burdakilere uyarsan çok kazıklanır ya da pişman olursun, bir aynı tatta gofreti marketten 2 liraya almak var, bakkaldan 1 liraya almak var, o yüzden tercihin vodafonenet olsun


    Vodafone red mobil müşterisiysen daha da ucuza gelir, ucuza keyfini çıkarırsın, kesinlikle vodafone ve türksat kablonet aynı, bunu anlamak istemeyen tas kafalılar var, umarım bu kafayı değiştirirler, unutma sadece ödediğin para vodafone'a gidicek ve ucuza kullanacaksın, bundan daha güzeli mi var, kablo aynı modem aynı altyapı aynı, daha ne uyarsın burda ki bir azıllı vodafone düşmanına...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 19 Kasım 2021; 23:41:5 >
  • ya aslında vodafone u bende pek sevmiyorum ama hizmet aynı hizmet,fiyat daha uygun sadece müşteri hizmetleri konusunda çok tereddütüm var.Kablonet için uygun fiyatlı demiş diğer arkadaş ama 50 mbit sınırsız 145 tl kablonette nesi uygun? Akıllı sınırsız olursa 3 ay bedavalı paketi ortalama 93 tlye geliyor ama akşam hız düşüyor.Tabiiki araya aracı sokmak istemem direkt kendi yerinden almak isterim bende,bana göre de kablonet alınır ama herşey aynıysa ve aksaklık olma ihtimali kablonetle aynı olacaksa neden vodafone olmasın?


    Kullananların düşüncelerini bekliyorum.


    Vodafone un bildiğim eksisi modeminin bridge moduna kapalı olması?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 20 Kasım 2021; 0:47:33 >
  • blue1907 B kullanıcısına yanıt
    pek sorun olacağını sanmam hocam olursa da müşteri hizmetleri 7/24 var.

    google'a yazın hocam ekşi sözlük gibi benzeri forumlardan kullananlar var ve çoğu memnun.

    emin olun pişman olmazsınız ve zaten ilk 15 gün cayma olmuyor.
  • Şu fiyatların rezilliğine bakar mısın, internet mi alıyoruz, kiralık ev mi belli değil. Rezil kablonetten ne beklersiniz, sadece altyapısı iyi.

    Geç hocam vodafonenet'e ilk 3 ay ücretsiz, kalan 24 ay sabit fiyat ve de 24 ay boyunca vodafonetv ve kablotv hediye. Kablonet vs Vodafone Kablonet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 20 Kasım 2021; 14:56:39 >
  • bunlar kampanyasız fiyatlar sanırım.50 mbit sınırsız ortalama 145 tl,100mbit sınırsız da ortalama 165 tlye denk geliyor kampanyalılarda...İkiside çok yüksek..ya akıllı sınırsızı deneyeceğim tt fiber altyapı gelene kadar yada riske girip vodafone deneyeceğim..yalnız kablonette 12 ay taahhüt de varmış ayda 5 tl fazla ödeyerek.Bilmiyorum kafam çok karıştı

  • blue1907 B kullanıcısına yanıt
    Vodafonenet alıp keyfine bakmak var, kablonet alıp aynı keyfi fazla ödemek var karar sizin, ben enayiyim daha fazla öderim, firma bana daha fazla kamçı vursun derseniz ben karışamam...

    Türk Telekom fiber varsa hiç kablonete bulaşmayın, tt üzerinden türknet alın 100 mbps 99 tl.
  • tt altyapı için dilekçe verdim ama yetişmeyecek gibi gelecek yıla kalacak gibi bunuda düşünüyorum biryandan.oyüzden aslında 24-27 ay taahhütlere girmek düşündürüyor.Yada idareten netspeed 35mbit vdsl 86 tl tarifesine geçip altyapımın kaldırdığı 24mbit hızı alıp beklemeye geçebilirim.

  • blue1907 B kullanıcısına yanıt
    Ya aslında uyarsa kablonette yüz güldüren var onu al diyeceğim 120 tl 12 ya da 24 ay taahhüte. Sana kalmış, ben olsam vdsl'le uğraşmam, sorunlu çıkma olasiligi var.

    Fiberde sorun çıkmaz, şuan vfonenet 50 mbps kullanıyordum senin yerinde olsam.

    Kısaca olay şöyle olacak


    1-Başvurun alınacak.
    2-Türksatcılar gelip evine fiberi çekecek
    3-Vodafone türksattan aldığı docsis ya da huawei modemi gelip kurup gidecek, kullanan tanıdığım var 50 mbps kullanıyor ve çok memnun.
  • vodafone farklı bir yazılım kullanıyormuş.Bridge mod da kapalıymış.Sanırım güldüren 100 tarifesini seçeceğim.Sıkıntı yaşama ihtimalim az olsa bile 27 ay o riske girmeye çekiniyorum açıkçası.En azından haftasonları 100mbit kullanmak nasip olur.Bu süreçte de tt fiber altyapısı gelirse türknete geçmeyi düşünebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 20 Kasım 2021; 15:59:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.