Bildirim
Uydunet mail
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
kablotvbilgi@turksat.com.tr
İsim iletişim ve açık adres gönder
İstanbul'un neresine istiyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 22 Eylül 2015; 17:13:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turank
kablotvbilgi@turksat.com.tr
İsim iletişim ve açık adres gönder
İstanbul'un neresine istiyorsun?
Ben değil hocam bir arkadaş, ankara için başvuracak. -
Merhabalar hocam adres veriyim mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Alpoahmo
Merhabalar hocam adres veriyim mi?
Hocam istanbul avrupa olsa az çok biliyorum ama ankaraya yabancıyım
Linkten sokağınızda var mı görebilirsiniz.
https://online.turksatkablo.com.tr/KampanyasizYeniAbonelik.aspx#Kampanyasiz-Yeni-Abonelik
Yahut direk kablotvbilgi@turksat.com.tr ye mail atıp destek alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben aradım sordum binanın yarısı kullanmak istemeli diyorlar aksi takdirde olmaz diyorlar -
quote:
Hocam ben aradım sordum binanın yarısı kullanmak istemeli diyorlar aksi takdirde olmaz diyorlar
Yok öyle birşey nereyi aradınız siz? İl müdürlüğü mü çağrı merkezi mi?
Şebeke içerisinde aşırı masraf yoksa hizmet veririlir. Bi kaç bina mesafeden mesela. Ama kazı kablo işi artar maliyet 5-10bin tl olursa atıyorum bir binaya hizmet verilmeyebilir. Tabi yine insiyatif
Ben çağrı merkezini aradım, öyle denilince işten vazgeçtim olmadı bi bayilerine gidip konuşsam mı böyle telefon ile olmuyor -
quote:
Ben çağrı merkezini aradım, öyle denilince işten vazgeçtim olmadı bi bayilerine gidip konuşsam mı böyle telefon ile olmuyor
Verdiğim maile isim iletişim ve açık adres bilgilerni ver. Bayram süresince zaten bişey yapamazlar. Abone merkezinde birileri olsa bile size kurulum onayını tatilde olan il md ğü verecek.
Maili atın cvp bekleyin siz.
Tamam hocam yardımlarınız için teşekkür ederim hayırlı akşamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X