Şimdi Ara

Uydunet lag sorunu arkadaşlar yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internet hızım yaklaşık 20 mb. İndirme yaparkende 1 gb yaklaşık 10-15 dakikaya indiriyorum ama lole girince pin 500 oluyor 200 oluyor oyun oynanmıyor anlayacagınız bunu nasıl cozebılırım??

• quote:

Orijinalden alıntı: Aksakal25

Arkadaşlar internet hızım yaklaşık 20 mb. İndirme yaparkende 1 gb yaklaşık 10-15 dakikaya indiriyorum ama lole girince pin 500 oluyor 200 oluyor oyun oynanmıyor anlayacagınız bunu nasıl cozebılırım??

laptop mu kullanıyosunuz masaüstü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

quote:

Arkadaşlar internet hızım yaklaşık 20 mb. İndirme yaparkende 1 gb yaklaşık 10-15 dakikaya indiriyorum ama lole girince pin 500 oluyor 200 oluyor oyun oynanmıyor anlayacagınız bunu nasıl cozebılırım??

laptop kullanıyorum
  • quote:

quote:

quote:

laptop kullanıyorum

kablosuz olarak bağlanıyossanız laptop wireless adaptörünün çıkan son driverını kurun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

laptop kullanıyorum

kablosuz olarak bağlanıyossanız laptop wireless adaptörünün çıkan son driverını kurun

Kardeş sagolasın sıtesıne gırdım kablosuz ag surucusu 32 biti indirdim pcye res atıcam sonra deneyıp sonucları atmak ıstıyorum ama soylede bır sıkıntı var abımın bılg yenı bır laptop aynı lag sorunu ondada oluyor :(

• sen bi kur işletim sistemine göre olan en som çıkan driverı abinin laptopu yeni olabilir lakin lakin driverlar ilk çıkan olabiliyor seninki düzelirse aynı olayı abine de yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sen bi kur işletim sistemine göre olan en som çıkan driverı abinin laptopu yeni olabilir lakin lakin driverlar ilk çıkan olabiliyor seninki düzelirse aynı olayı abine de yaparsın

tamam hocam guncelledım pcyı yenıden baslatıcam ondan sonra oyunda deneyecem çok teşekkurler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 UPDATE SORUNU ACİL BAKIN
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim ama kablosuz bağlantıyla oyunlardan tam performans alamazsın kablolu dene sorun devam ederse

• Uydunetin modemiyle kablosuz olarak oyun oynamak tam bir iskence

• quote:

rica ederim ama kablosuz bağlantıyla oyunlardan tam performans alamazsın kablolu dene sorun devam ederse

Hocam çok sağolasın sorun duzeldı 60 fps ve 60 pın alıorum sabıt ınsallah boyle devam eder :D
  • quote:

quote:

rica ederim ama kablosuz bağlantıyla oyunlardan tam performans alamazsın kablolu dene sorun devam ederse

Hocam çok sağolasın sorun duzeldı 60 fps ve 60 pın alıorum sabıt ınsallah boyle devam eder :D

Uydunet ile 60 ping mi alıyorsunuz ?
  • hadi geçmiş olsun abinin laptopuna da aynı yöntemi uygularsın

• quote:

Orijinalden alıntı: savliilker

Uydunetin modemiyle kablosuz olarak oyun oynamak tam bir iskence

Hiç sorma arkadaş ya nasıl bir işkence, tam duzeldı dıyorsun bır baktın pıng 500 oluyor sonra tekrar 50 oyun boyu böyle devam edıyor :D Ama arkadaşın dedıgını yapınca fps ve pıng 60 da sabıtendı hıcde artmadı oyun boyunca pıng inşallah boyle devam eder :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

quote:

quote:

Uydunet ile 60 ping mi alıyorsunuz ?

Yanı bende sasırdım ama arkadasın dedıgı gıbı wıfıyı guncelledım fps hep 60 cıvarı akladı pıngde 60-80 arasıydı yanı
  • ağa bağlı cihaz sayısına göre değişir pingin durumu webde gezinme video bakma vs olursa artabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savliilker

Uydunetin modemiyle kablosuz olarak oyun oynamak tam bir iskence

Hiç sorma arkadaş ya nasıl bir işkence, tam duzeldı dıyorsun bır baktın pıng 500 oluyor sonra tekrar 50 oyun boyu böyle devam edıyor :D Ama arkadaşın dedıgını yapınca fps ve pıng 60 da sabıtendı hıcde artmadı oyun boyunca pıng inşallah boyle devam eder :)

Online oyunlarda mümkünse kablolu bağlantı kullanın fakı hissedersiniz zira uydunetin dandik modemiyle saç baş yolmamak için router alarak bu sorunuda kablosuz olarak çözebilirsiniz ama kesin çözüm kablolu bağlantı

• Ping ateş ediyor yav ankara merkrz 85 90

• Hocam o zedi durtmezsen canını okut ondan önde götürmen lazim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Hocam o zedi durtmezsen canını okut ondan önde götürmen lazim ;)

Ahhaha kardeş dürttüm zaten oyunu 10-2 bitirdim 20. Dakikada sur verdiler 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Ping ateş ediyor yav ankara merkrz 85 90

Aynı şekilde hocam. Aradım uyduneti eve ekip yolladı apartman kutusundaki cihazı değiştirdi. Anlatamıyorum adamlara. Sinyal değerlerim zaten normal diyorum anlamak istemiyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.