Bildirim
Uydunet'de bazı Siteler açılmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Erişmeye çalıştığın web sitesinin IP adresi ile girmeyi dene. Girebilirsen farklı DNS adresleri kullanmalısın. DNS ile de çözüm olmazsa. Müşteri Hizmetlerini arayıp IP değiştirmek istediğini belirt. Sorunun ortadan kalkacaktır. -
Cevabın için tşk arkadaşım ancak Ben 4 5 adet Dns denedim sonuç aynı.
( Erişmeye çalıştığın web sitesinin IP adresi ile girmeyi dene )
Bu ne demek oluyor anlamadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: anahtar222
Erişmeye çalıştığın web sitesinin IP adresi ile girmeyi dene. Girebilirsen farklı DNS adresleri kullanmalısın. DNS ile de çözüm olmazsa. Müşteri Hizmetlerini arayıp IP değiştirmek istediğini belirt. Sorunun ortadan kalkacaktır.
-
http://centralops.net/co/ adresine git ve Domain Dossier'a tıkla. "domain or IP address" kısmına ip adresini öğrenmek istediğin web sitesini gir ve "go" ya tıkla. alt tarafta "addresses" in karşısında sitenin ip adresi çıkacaktır. o ip adresini adres çubuğuna yazarak siteye girmeyi dene... -
Turksat tarafından "temiz internet" filtresine takılmış olmayasın? -
Arkadaşlar Uyduneti aradım ip değiştirttim düzeldi :) Yardımlarınız için Teşekkür ederim.. -
Bu yazıyı yazmıştım ancak ip değişikliğinden sonra 1 veya 2 gün o bahsettiğim bazı siteleri açabiliyorum ama o 1 veya 2 gün geçtikten sonra yine o bazı siteleri açamıyorum :( Ancak her 2 günde bir ip değişikliği talebiyle sorunu aşabiliyorum :( Böyle bir saçmalık olurmu Arkadaşlar ? Sizdede böylemi çok sıkıldım lütfen yardım edin..
Not : Sabit İp kullanıyorum her başvurumda ip mi değiştiriyorlar, sorun düzeliyor en fazla 2 gün sonra yine bazı siteler açmaz oluyor..
quote:
Orijinalden alıntı: mylove
Arkadaşlar Uyduneti aradım ip değiştirttim düzeldi :) Yardımlarınız için Teşekkür ederim..
-
uydu net teknik servisi nediyor bu konuda peki ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 28 Nisan 2011; 16:05:38 > -
girdiğin sitelerden ip ban yeme olasılığın var mı? -
uydu net teknik servisi Site ipnizi banlamıştır ondandır diyor ama öyle birşey yok. ip ban yeme olasılığı yok. Sorun yaşadığım siteler Film müzik indirme siteleri..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 28 Nisan 2011; 22:13:21 > -
Bilen yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar ?
Böyle giderse istemeyerekte olsa Uydunet'den vazgeçeceğim. Ne yapsam çare bulamadım lütfen yardım edin ? -
Siteleri yazsan da bizde denesek. -
mylove uydunet kullanıyorum ve dns:
8.8.8.8
8.8.4.4
kullanıyorum erişemediğim site yok, msn den temas kuralım yardım edicem sana. -
bende de sıkıntı mevcut.. bazi sitelere erisim saglayamiyorum.. bunlarin cogu yurtdisi siteler..
ornek vermek gerekirse bmw'nin bazi ulkelerdeki web siteleri, thefwa.com, youtube da bazen sıkıntı yaratiyormus ben karsilasmadim daha ama.. bunun gibi sorunlar iste.. eve gidince su 8 8 8 8li dnsi deneyim bakalim.. degisiklik olmazsa artik ip degistiricez.. -
ultra saerch kullanın -
Google dns ile önceden sorun yaşadığım sitelere gidiyordum ama 4-5 gündür bendede birkaç siteye girme sorunu yaşıyorum anlamış değilim neden oluyor bu sorun. -
Aynı sorunlarla bende karşı karşıyayım.10 gündür bazı sitelere erişim yapamıyorum.Ktunnel'den denediğimde bazı sitelere girebiliyorum ama normal şekilde giremiyorum.Uydunet ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. -
aynı sorunlar bendede var yurtdışı s,teler,nde oluyor bu sorun ancak site açılmıyor değil site açılıyor ama safyanın açılması için yaklaşık bi 10 dk falan geçiyor. -
biraz haberleri açıp izleyin. -
sanırım 22 ağustostaki başlanacak yasaktan bahsediyorsunuz ama dediğim gibi o 22 ağustosta ve youtube da bile bazan yapıyor aynı sorunu
Benzer içerikler
- netmaster modem resetleme
- docsis 3.0 modem
- 25 mbps internet hızı nasıl
- ubee - evw32c modem
- telefon wifi sınırlı bağlantı sorunu
- türk telekom upload hızı
- internetim çok yavaş
- statik ip nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X