Şimdi Ara

UYDUNET ADANA YETER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gına geldi 5 gündür hergün arıza kaydı bırakıyorum hadi 3gün genel arızaydı tamam 2 gündür 2 kere arayıp arıza kaydı verdim yine gelip yapılmadı şu siteye bağlanmak için bi insan 5dk bekletilir mi girmiyor google a bile modemden mi artık bilmiyorum arkadaşlarımın hiçbirinde sıkıntı yok onlarda uydunet aynı apartmanda olan arkadaşta da yok modemin sinyallerine bakmak için girince bdk ayarı yapılmalı modem snr sorunu diyordu şimdi onu demiyor normal görünüyor ama googlea bile girmiyor buraya zar zor girdim napmamı önerirsiniz

• Dostum bu konuda hakim değilim ama bildiğim kadarıyla tek başına yapabileceğin pek bir seçenek yok. Uydunete kalmış iş. Ya da eski model bir modem kullanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Arkadaşlar gına geldi 5 gündür hergün arıza kaydı bırakıyorum hadi 3gün genel arızaydı tamam 2 gündür 2 kere arayıp arıza kaydı verdim yine gelip yapılmadı şu siteye bağlanmak için bi insan 5dk bekletilir mi girmiyor google a bile modemden mi artık bilmiyorum arkadaşlarımın hiçbirinde sıkıntı yok onlarda uydunet aynı apartmanda olan arkadaşta da yok modemin sinyallerine bakmak için girince bdk ayarı yapılmalı modem snr sorunu diyordu şimdi onu demiyor normal görünüyor ama googlea bile girmiyor buraya zar zor girdim napmamı önerirsiniz

Hız testi yapmayı dene destek@uydunet.net e e-posta at sonrasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.