Yeni taşındığım evde uydunet kullanmak istiyorum. Lakin müşteri hizmetlerini aramama rağmen bana kampanya ile verdikleri modemlerle ilgili bir türlü adam gibi bilgi vermiyorlar. Marka model soruyorum docsis 2.0 uyumlu modem diyor geçiyor.
Arkadaşlar bu modemlerle ilgili bilginiz var mı? Dandik bişeylerse yeni modem alacağım çünkü. Özellikle kablolu modemle ilgileniyorum. Verdikleri kablolu modemle bir masaüstü ve bir laptop olmak üzere iki bilgisayarı nete bağlayabilirmiyim? Bağlayamıyorsam nasıl bir çözüm ile bunu gerçeklelştirebilirim? Ekstradan modem parası ödemek istemiyorum çünkü. Sanrım hub denien ciahzlarla oluyormuş. Bunlar kaç para civarıdır. Hangi marka ve modeli önerirsiniz?
Birde verdikleri kablosuz modemim kampanyası sadece limitli tarifeler için mi geçerli. Acilk cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
kablosuz modemi dediğin gibi sadece limitli tarifelerde veriyorlar.
ben limitisiz 1mbit aldım yanında Scientific Atlanta EPC2203 Modem verdiler (Ankara'dayım) . Modem sorunsuz görünüyor yaklaşık 4 gündür aralıksız açık ve herhangi bir sorun yaşamadım. Tabiki docsis2.0 uyumlu Ben 4 pcye paylaştırmak için TP-Link TL-WR543G Access Point aldım. Yaklaşık 60 TL hepsiburada da. eğer 2 pc için düşünüyorsan hub ile bağlayabilirsin kablonet modem 2 pcye ip verebiliyor ancak 3.cü pc için ip atamıyor.
eğer access point almayı düşünürsen WAN portlu olanları düşün en zahmetsiz ve sorunsuz bağlantıyı kurarsın