|
Vodafone yeni müşterilere ADSL ve VDSL hizmetini sonlandırıyor
1 Mobil
-
-
"1 Nisan'dan itibaren ev interneti..."
Şaka gibi, örtülü reklam gibi bi şey işte.
-
Bu çağda zaten böyle bir hizmetin de olmaması lazım işte hala çoğu yer adsl.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bize çevirmeli ağ daha çok yakışır. ne fiberinden bahsediyorsunuz.
-
umarım diğer operatörler aynı kararı alır.bu adsl vdsl bir çözüm bulunmalı. Vodafone izin verilse hem fiber hem kablo tv internet türkiyede sınıf atlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
"Bakırdan para kazanamıyoruz" diye okudum ben onu. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ne yaparsan yap, En iyisini yap. -
Azıcık aşım dertsiz başım demiş. Yalnız sadece bakır altyapısı olan yerlere fiber erişim sağlama çabamız var bile dememiş.
-
Çok Yerinde Bir Yorum Yaptınız...
Vdsl Derdinden Bıkmış Sorunlarla Uğraşmak İstemiyor...
Arkadaşım millet keyfinden mi bakır altyapı kullanıyor? Anlaşın aranızda kurun ortak altyapıyı, tek siteye her biriniz ayrı ayrı fiber götürmeyin. Bakın o zaman nasıl kazanıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archosan -- 24 Ocak 2025; 15:31:43 >
-
Zaten 4g sorunlu altyapı yetersiz birde sim kartlı modemler sattılar.ulan diyorum benim mobil internet niye hızlandı demek ki bundanmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
"İletmiş olduğunuz talebinizle ilgili gerekli incelemeler tamamlanmıştır. İnternet erişim hizmetinden yaralandığınız lokasyonda Fibernet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır.
Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Saygılarımızla."
Fiber talep ederiz gelen cevap bu kadarlık olur. 300 metre ileride bir müteahhit yeni yaptırdığı binalarda FTTH Gpon hizmeti alırken hatta.
#TürkiyeYüzyılı
_____________________________ -
Haklı bir isyan. Bakırın kar marjı çok düşük, arıza çıkarmaya çok müsait, üstelik komplike bir network sistemi. Gereksiz bir işgücü yükü yaratıyor, markanın kurumsal kimliğini zedelemesi de cabası. Mobil bölümdeki potansiyel müşteri kazanımlarının bile etkilendiğini düşünüyorum.
Kısacası stop-loss yapmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
kablonet de rezalet. kapımızda fiber var ama eski binalara abone almıyorlar maalesef (kentsel dönüşüme girer de kullandığımız malzeme ziyan olur diyorlar heralde). rezillik her türlü.
-
Nerede görülmüş; satıcının kendi sattığı üründen şikayet ettiği. Tüketici memnuniyetini düşünüyorsan; sen de memnun edecek ürünü sür piyasaya. Fiber verdinde alan mı olmadı. 500-1000 lik vermede; 200 lük ver.
Kendi altyapından ver fiberi. Biri vatandaşı puanlar; öbürü sattığı üründen şikayet eder, tuhaf.
Kendileri için en doğru kararı vermişler. Keşke BTK çıksa dese: 2035 yılına kadar şirketler tüm bakır kablo altyapısını fibere dönüştürmek zorundadır, 100 mbps'in altında indirme ve gönderme hızı sunulamaz, internet ve veya sabit hat hizmeti vermek isteyen işletmeler kurulacak (ölme eşşeğim ölme) ortak altyapı aş'nin iştiraki olmak zorundadır.
Devletin internet işine hakkıyla el atması lazım da bununla ilgili bakanlık yok ki :( mevcut bakan herkese şu kadar internet verebiliriz diyebilecek kadar yetkin bir şahsiyet, ulaştırma altyapı bakanının uzmanlık alanı olmayan işe baktığı + bu hususta konuştuğu bir ülke'de bakanlık kurmakta bir başka eziyet çünkü sistemde bakanlık oldumu tüm Türkiye'de şube yapılanması vs bir çok zıvırtıya gerek duyulduğu için birçok hizmet bakanlıklarla birleştirilmek suretiyle maliyet azaltılmasına gidilmişti.
Vodafone kendine haklı, kendi kurduğu yapı dışına çıkınca maliyetleri artıyor, hesap kitap işine girip belirli bir plan dahilinde bu işe kalkışmaları iyi olmuş.
Esas iyi niyeti bundan sonra altyapımızı şu kadar artırdık şurada yoktuk artık varız gibi duyurularla yapabilirler samimiyetlerini gösterebilirler.
Ülkemizde birşeyler devletin zoruyla olmadı mı gram ilerleme olmuyor, devletin başında olanlardan bu mevzuda bir çıkış duymadığımız gibi o noktaya talip olanlardan da hiçbir söz duyamıyoruz.
-
Vodafone önce hizmetlerini adam akıllı düzeltsin örnek Vodafone pay ödeme yaparken en basit 1000 TL yüklemeye bile bloke etmesin hesabı GSM kısmını söylemiyorum bile...
Hadi inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Arkadaşım millet keyfinden mi bakır altyapı kullanıyor? Anlaşın aranızda kurun ortak altyapıyı, tek siteye her biriniz ayrı ayrı fiber götürmeyin. Bakın o zaman nasıl kazanıyorsunuz.
|
|
Bu çağda zaten böyle bir hizmetin de olmaması lazım işte hala çoğu yer adsl.
|
|
"Bakırdan para kazanamıyoruz" diye okudum ben onu. :)
|
|
bize çevirmeli ağ daha çok yakışır. ne fiberinden bahsediyorsunuz.
|
|
Azıcık aşım dertsiz başım demiş. Yalnız sadece bakır altyapısı olan yerlere fiber erişim sağlama çabamız var bile dememiş.
|
|
Şükürcü davranırsanız olacağı bu
|
|
Veremediği hizmeti sonlandırmakta ne bileyim 😄
|
|
vdsl'nin adsl'den bir farkı yok ki. normalde vdsl diyince gidiş geliş hızının aynı olması lazım, o da aynı değil. vdsl tam yalan yani. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler