Şimdi Ara

UYDUNET 49 liralık tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uydunet sınırsız 2mbit kullanıcısı olarak; bu yeni tarifelerde mesela 3 mbit sınırsız 49 liraya olsa diye düşünmeden edemedim.

forumda da aynı tip iç çekişler olduğunu gördüğümden, yeni uydunet tarifelerinde bir "ara tarife" olması için bir tür kampanya başlatalım diyorum.

info@uydunet.net adresine bu konuda mail atalım yeterince mail atarsak bizi dinleyebilirler.

Uydunet genel merkezine

2mbit sınırsız tarife kullanan bir aboneniz olarak yeni tarifelerinizde 3 ila 4mbit arasında 45-50 lira aralığında bir limitsiz tarife olması gerektiğini düşünüyorum. gereğinin yapılmasını rica ederim.

tarzı bir mail attım

siz de desteklerseniz böyle bir ara tarife çıkacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 12 Temmuz 2010; 19:00:51 >

• 3 veya 4 mbit 49 lira falan olsa direk geçerdim bende ama 1 mbite mebur bırakıyolar...bende mail yolladım uydunete...pek umudum yok ama gene de denemekden bişey çıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recon83 -- 13 Temmuz 2010; 2:10:32 >
  • bu ara tarife kesin şart arada baya fark var biri 29 en yakını 69, arayı bulmak lazım
  • Arkadaşlar ne kadar çok talep gelirse okadar çok düşünürler yeni tarifeyi yani Uydunet ile ilgilendiğimizi gösterir ki bu da firmayı tüketici isteklerinin yerine getirilmesini sağlar.Tabi 3-5 kişiyle olacak iş değil % bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigHammer -- 13 Temmuz 2010; 10:52:27 >
  • satış politikası , insanları 69 vermeye zorluyorlar.
  • 1mbit onları zorlamıyor, 5mbit sahiplerinden de 7/24 download yapan o kadar kişi yok. 100.000 1mbit üyesi varsa 5.000 5mbit üyesi var. eğer adamlar 49 tl ye 3mbit koyarsa 1mbit olan kalmayacak herkes 3mbit'e geçip download a başlayacak. 5mbit'cilerin de çoğu bana 49 a 3 yeter diyip 3 e geçecek. hem para kaybedecekler hem de altyapı yetersiz kalacak.

boşuna uğraşmayın, tüm tarifeler sıfırdan değiştirilene kadar - ki bu rahat iki yıl alır - o kadar ucuz fiyata limitsiz/adil kullanım sınırsız 3 mbit almanız hayal.
  • 3 mbit 49 tl çıkarırsalar daha fazla kazanacakları kesin. 69 tl verebilirim ama vermiyorum. 49 çok ideal olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes mail yollarsa belki ufak bi ihtimalde olsa ara tarife çıkarabilirler...çıkmadık candan umut kesilmez...
  • Ben de email atmıştım iki gün önce, olursa muhteşem olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscancan -- 13 Temmuz 2010; 19:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

Beyler benim anlamadığım, uydunetin sitesinde ki tariflerde 2MB paketi yok. Sadece 1-5-10-20 var. 2MB paket gerçekten var mı ve fiyatı ne kadar?

2 mbit vardı. fiyatı da 56 lira idi.

ben tarifemi değiştirmediğimden hala 2 mbit kullanıyorum. (hala 56 lira geliyor fatura) da yazın 512 sınırsız yapacaktım 2 ay. şimdi artık 1 mbit limitli yapıp sonra dönünce sınırsıza geçeceğim. ama ara tarife yok! 69 lira da vermek istemiyorum-vermem ama 1mbitde yetmeyecek...
  • canlar bişey sormam lazım.. Ben 1 mb 4 gb kotalı kullandığın kadar öde tarifesindeyim. Uyunette bi hikaye var, diyorlar ya; Kullandığın kadar öde tarifesindekiler için aylık ücret, aynı hızın limitsizinin % 30 fazlasını geçemez. Yani şimdi ben 10, 20 gb da indirsen gelen fiyat (limitsizin % 30 u 9 TL) 37 38 TL mi olacak? Malum, aşılan kota başına 2.77 tl alıyorlar.. Yoksa her aşımda eklenecek mi o para??
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem

canlar bişey sormam lazım.. Ben 1 mb 4 gb kotalı kullandığın kadar öde tarifesindeyim. Uyunette bi hikaye var, diyorlar ya; Kullandığın kadar öde tarifesindekiler için aylık ücret, aynı hızın limitsizinin % 30 fazlasını geçemez. Yani şimdi ben 10, 20 gb da indirsen gelen fiyat (limitsizin % 30 u 9 TL) 37 38 TL mi olacak? Malum, aşılan kota başına 2.77 tl alıyorlar.. Yoksa her aşımda eklenecek mi o para??

37.70TL'ye kadar aştığınız her gb başına 3TL kota aşım ücreti alınacak. 1mbps kotalı tarifesine abone olan uydunet kullanıcılarına en fazla gelecek maksimum internet faturası 37.70TL.

Bu maksimum internet faturası. Size gelecek olan faturada KTV ve başka hizmetlere abone olduysanız o hizmetlerinde ücreti olarak.
  • kablo tv ve internet beraber, malum. Onun dışında birşey yok. Teşekkürler =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.