Bildirim
Uydunet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sakın öyle bir hata yapma -
Uydu net hız olarak kötü mü ttnet ten ne gibi bir sorun yaşadınız -
genelde çok fazla kopma oluyor.tabi bölgeyede bağlı biraz.bazen netin yarım saat gelmediği oluyor önemli bir eft yapacağım bakmışım net yok tabi sinir bozucu bir durum.tt net iyi mi dersen kötünün iyisi diyelim onda sorun daha az yaşanıyor. -
Anladım teşekkür ederim uyarınız için -
istanbul/şişli bölgesinde ikamet ediyorum , uydunet'e 3 yıldır üyeyim toplasanız bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kopmuştur bu süre zarfında hiç bir sorun yaşamadım. -
Bölgesel yoğunluğa bağlı olarak kesintiler hız düşüşleri olan yerler mutlaka var. Size tavsiyem oturduğunuz semtte uydunet kullanıcısı olup olmadığını forumdan araştırmanız. Tek kişinin sözüyle karar vermeyin. -
Bende Kadıköy'deyim, 1 yıldır hiç koptuğuna denk gelmedim.
1 MB limitsiz kullanıyorum Televizyon hizmeti ile birlikte 29 TL + 10 x 12 Ay Modem ücreti ödüyorum. Dosya indirme hızım 115-116 K larda geziyor.
Tek sorun uydu net'e tek hat üzerinden en fazla iki bilgisayar bağlantısına izin veriliyor olması. Ancak bu sorunda bir şekilde aşılabiliyor :)
Uydunet kullanan arkadaşlar bölgelerini, ne kadar süredir kullandıklarını ve sorun yaşayıp yaşamadıklarını burada yazarlarsa daha çok bilgilendirici olacağına inanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @TRANSMEDYA -- 22 Ekim 2011; 21:09:43 > -
Bende İzmir Karşıyaka da oturuyorum burda da kopma gibi bir sorun olacagını sanmıyorum.Ben ttnet in hızından memnun değilim o yüzden uydunet düşünüyorum birde ttnet daha pahalı -
Ankara Kurtuluş'ta yaşıyorum. Bazı günler bazı saatlerde yoğunluk olmasına rağmen genel anlamda çok çok memnunum uydunet'ten. Uydunet'in olduğu yerde kesinlikle TTNET kullanmam. Çünkü İstanbul Ataşehir'de TTNET'te 8 mbit'e kadar aboneliğim olmasına rağmen maksimum verdikleri hız 0.7 mbit. Uydunet'te ise hızın hakkını veriyor genel anlamda ve adil kullanım gibi abidik gubidir işleri yok diğer sağlayıcıların sözde sınırsız servisleri gibi. -
internet teknoloji gibbi şans işi
çok memnun da kalabilirsin ömrün müşteri hizmetlerini aramakla da geçebilir -
Bende uydunete geçiyorum perşembe -
Super online hakkında bilgisi olan var mı reklamlarda çıkıyor da.Bir daha ttnet le sözleşme yenileyeceğimi sanmıyorum da -
quote:
Orijinalden alıntı: RoLLei
Bende uydunete geçiyorum perşembe
aileye hoşgeldin, hayırlı olsun :) -
quote:
Orijinalden alıntı: limitlessHD
quote:
Orijinalden alıntı: RoLLei
Bende uydunete geçiyorum perşembe
aileye hoşgeldin, hayırlı olsun :)
Saol :) -
Karşıyaka ve uydunet mi ? İnternetten yarım saatte bir düşmek istersen buyur abone ol. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakk -- 31 Ekim 2011; 17:25:22 > -
Bunu söylediğiniz iyi oldu Karşıyaka da da düşüyorsa netten pes yani.Super online daha hızlı ve daha iyi gibi duruyor zaten büyük ihtimalle tercihim super online olur artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X