Şimdi Ara

uyduet + teledünya üretsiz devir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, iacilen türksat internet+teledünya TV paketimizi devretmemiz lazım... varsa nakil ve ilk kurulum gibi masrafları ben karşılayacağım... ikisinden de memnunuz ama temelli yurt dışına çıkıyorum ... ilgilenenler için 10MB, 20GB kotalı internet + sinama paketi olan 200 küsür kanallı teledünya hepsi birlikte 66TL... internetin 9, teledünyanın 33 ay vadesi kaldı... selamlar...

• 20 mpbs hızında uydunet internet ve HD Teledunya paketini devretmem gerekiyor.14 ay taahhütü kaldi faturasi aylik 50 TLdir.2 aylik fatura benden ilgilenenler bana ulassin. İSA EROĞLU (0506 281 89 45 )
  • Bakırköyde oturuyorum. İşim gereği Pendik Kurtköy'e taşınacağım. Kurtköyde altyapı olmadığından dolayı taahütlü olan sınırsız internet ve HD teledünya paketimi wireless modem ve HD teledünya kutusu ile birlikte devretmek istiyorum.
    HD kanallar dahil olan Teledünya paketi ve sınırsın internet paketine toplamda aylık 50 TL fatura gelmektedir.
    İnternet hızı gayet iyi ve herhangi hız düşmesi veya bağlantı kesikliği kesinlikle olmamaktadır.
    HD teledünya paketi ile tüm yerli ve yabancı kanalrı HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Kanallar içinde tüm belgesel kanallar mevcuttur.
    Devir masrafları tarafımdan karşılanacaktır.
    ilk iki ayın faturasını ben ödeyeceğim!!!!

Paket adı : Teledünya Mavi Fırsat

0533 557 61 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupv84 -- 31 Temmuz 2014; 14:04:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teledünya manuel kanal
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.