Şimdi Ara

Teledünya manuel kanal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
12.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni abonelik yaptım ve neta 8800hd kutu bağlandı.
    sormak istediğim teledünyada olmayan kanalları manuel arama ile kanal listesine ekleyebiliyor muyuz?
    mesela bereket tv frekanslarını internetten alıp manuel arama yaptırıyorum fakat kanalı bulamıyor.

teşekkürler

• Teledünyaya uydu frekanslarını giremezsiniz.sadece kablo frekansları girilebilir.zaten onlarda cihazınızda otomatik geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın uydu alıcısı olarak kullanılmaması kötü. Abonelik bitince cihaz hiçbir işe yaramayacak.
  • Abonelik bitince cihazı 2. el niyetine satmaktan başka birşeye yaramayacak. Tabi alıcı bulabilirsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basatoguz

Cihazın uydu alıcısı olarak kullanılmaması kötü. Abonelik bitince cihaz hiçbir işe yaramayacak.

Yerli kanallar zaten teledünya'da var, ama özel olarak seyretmek istediğin kanallar varsa onun için çanak anten bağlatmak gerekir.

Teledünya için aldığın cihaz DVB-C özelliklidir, uydu yayınları dvb-S özelliklidir.

DVB-C = digital video Broadcasting - CABLE
    DVB-S = digital video broadcasting- SATELLITE

sanırım bu açıklama yeterli olur.

Teledünya'da 200 civarında kanal var ve digiturk, d-smart veya çanak anten bağlatsan bile 200 kanal içinde seyrettiğin kanal sayısı 15-20 tane oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu da benim dediğimi doğruluyor. Açıklaman çok iyi olmuş. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.