Bildirim
Uyduda arama yaptım ama sadece avrupa kanalları var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullanılmayan eski tp leri silip denermisiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sybercomp
Uydu ayarını türksat 3a 11844 2222 V ayarladım ama türk kanallarının sadece avrupa olanlarını aldı ve e2,cnbce gibi kanallarıda almadı. Problem nerde acaba?
12015 h 27500 denermısın -
quote:
Orijinalden alıntı: abtani
Kullanılmayan eski tp leri silip denermisiniz.
Bütün tp'leri silip denemiştim
quote:
Orijinalden alıntı: fatihmc
12015 h 27500 denermısın
Onuda eklemiştim ama sonuç aynı
Sadece 11844 2222 dikeyi pozisyonu yatay olarak yaptım bir kaç kanal daha geldi samanyolu vs. ama diğer kanalların türkiye yayınları ve e2, cnbce gibi kanallar hala gelmedi. -
quote:
Uydu ayarını türksat 3a 11844 2222 V ayarladım ama türk kanallarının sadece avrupa olanlarını aldı ve e2,cnbce gibi kanallarıda almadı. Problem nerde acaba?
Tarama sonucu bulunan kanalların içinde hotbird uydu kanallarıda varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE
quote:
Tarama sonucu bulunan kanalların içinde hotbird uydu kanallarıda varmı?
Hayır hotbird uydu kanalları yok sadece türksat kanalları var -
quote:
quote:
quote:
Hayır hotbird uydu kanalları yok sadece türksat kanalları var
Reset atarak baştan yükleme yaptınızmı,yapmadı iseniz yapın derim. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Reset atarak baştan yükleme yaptınızmı,yapmadı iseniz yapın derim.
reset atarak derken uyduyu kapatıp açmayımı diyorsun yoksa fabrika ayarlarına döndürmek mi. Fabrika ayarlarına döndürmedim.
-
Senin sorunun anten ayarlarının bozuk olması ve lnb ayarlarında hafif sapma var. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Reset atarak baştan yükleme yaptınızmı,yapmadı iseniz yapın derim.
reset atarak derken uyduyu kapatıp açmayımı diyorsun yoksa fabrika ayarlarına döndürmek mi. Fabrika ayarlarına döndürmedim.
Arkadaşım işi daha kolay çözmek adına,sizin receiveri bir uyduğucuya götürün sizin isteğiniz doğrultusunda programlasın versin küçük bir ücreti olabilir.Ayrıntı PM de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 25 Şubat 2013; 13:15:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
Senin sorunun anten ayarlarının bozuk olması ve lnb ayarlarında hafif sapma var.
Daha önceki uydu alıcısında problem yoktu çekiyordu hepsini. -
kanal listesinin sadece türksat da ayarlanmış olması gibi bir sorun olabilir.kanal listesi açıkken uydu seçimi tuşuna basıp all seçeneği işaretlenirse sorun çözülür gibi geldi bana..biraz zaman geçmiş aradan çözülmüştür sanırım sorunda zaten... -
yardımınıza ihtiyacım var beyler
donanımhaber forumyardımınıza ihtiyacım var » Sayfa 1 - 2http://forum.donanimhaber.com/m_72529230/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72529230 -
Merhaba
durup dururken euro olmayan standart kanallar kapandı.
fabrika ayarlarına döndüm tp leri sildim, 11844 V 2222 yada 11747 H 27500 tekrar denedim ama sinyal gücü %1 lerde idi.
11883 v 4800 denedim bunda da her kanal yok. özellikle euro lar var.
sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: corsai
Merhaba
durup dururken euro olmayan standart kanallar kapandı.
fabrika ayarlarına döndüm tp leri sildim, 11844 V 2222 yada 11747 H 27500 tekrar denedim ama sinyal gücü %1 lerde idi.
11883 v 4800 denedim bunda da her kanal yok. özellikle euro lar var.
sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba?
Bende 48PFK5500 var dahili uydu alıcılı. Sizinle aynı sorunu yaşıyorum.
Bu problemi yaşamış ve çözmüş olan var mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmydean -- 27 Temmuz 2016; 13:20:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X