Şimdi Ara

uydu alıcısı tavsiyesi lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bir uydu alıcısı almayı düşünüyorum daha önceden başkalarına ben tavsiyelerde bulunuyordum ama son 5 senedir uydu dünyasından bayağı uzak kaldım birsürü yeni cihazlar yeni özellikler çıktı ne alsam kararsız kaldım siz değerli ustalar bu işten anlayan kıymetli arkadaşların aydın fikirlerine ihtiyacım var

bana şöyle bir cihaz lazım

1 uydu üzerinden kendini güncellemeli
    2 yazılım desteği olmali yeni bir update çıktığında bilgisayarıma internetten indirip versiyon atabileyimki cihaz güncel kalsın
    3 bazı birtakım şifreleri çözmeli özellikle hayvan belgeselleri gibi kanalları
    4 ileriye dönük geleceği olan bi cihaz olmalı yarın öbürgün çok albenili bi çihaz çıktığında yanında sönük kalmamalı

3-5 sene evvel ben hep next veya next star öneriyordum ama şimdi bu markanın durumu nedir bilmiyorum ..

arkdaşlar bukonuda yardımcı olurmusunuz sizce hangi marka cihazı almalıyım 3-5 sene içinde negibi özellikler çıktı onuda belirtirseniz memnun olurum

bu arada cihazın fıyatı en fazla 400 lirayı geçmemeli 8-10 takside böldüreyimki fazla dakunmasın :) ne dersiniz??
    görüzlerinizi bekliyorum

selametle..

• Birinci maddeyi gözardı edebilirseniz, Dreambox markayı tavsiye edebilirim.

SD yada HD özellikli diye bir kriter belirlememişsiniz !?

SD özellikli yeterli gelir diyorsanız, Dreambox 500s cihazı tavsiye ederim. Fiyatı 110 - 140 TL arasında değişmektedir. Her türlü şifreli yayın desteği mevcuttur.

HD özellikli oldun istiyorsanız, Dreambox 800HD almanızı tavsiye ederim. Aklınıza gelebilecek her türlü işlev mevcuttur. Klon modellerinin fiyatı 400 - 450 TL aralığındadır.

Kolay gelsin.
  • genelde uydu üzerinden kendini güncelleyen uytdu alıcıları paralı yayınlarda mevcut oluyor...digitürk d samart gibi..ama sen paralı yayın izlemek istemiyorsan yapabilecegin tercihler arasında next nextstar olmalı bence...güzel ve kaliteli modelleri var..
  • bu dream box nasıl bi çanak antenmiş böyle yav hardisk mard disk pc mi bu?
    demek uğraşmıyalı neler çıkmış bi araştıayım bakalım şu d-boxu

tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar..
  • dream box yasal olmayan bir üründür..150 tl ye cihazı satıyorlar 150 tl yede serverını kiralıyosun (1 yıllık) dünyadaki tüm şifreli yayınların şifrelerini otomatik kırıyor...ayrıca dream box u kullanıcagın meqanda internet baglantısı olması şart..cihazı modeme baglıyosun i.net üzerinden kırıyor şifreleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 27 Ekim 2010; 22:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

dream box yasal olmayan bir üründür..150 tl ye cihazı satıyorlar 150 tl yede serverını kiralıyosun (1 yıllık) dünyadaki tüm şifreli yayınların şifrelerini otomatik kırıyor..örnegin digitürk d smart gibi paralı platformların tüm kanallarını dream box la izleyebiliyosun..ayrıca dream box u kullanıcagın meqanda internet baglantısı olması şart..cihazı modeme baglıyosun i.net üzerinden kırıyor şifreleri..

Yazdıklarınızın aralarında yerli platformlardan bahsediyorsunuz. Forum kuralları gereği bu konulardan bahsetmek banlanma sebebi olabilir. Görüşlerinizi PM yolu ile hallediniz.
  • ok dostum..düzelttim mesajı..uyardıgın için tşk ler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil TV Tavsiyesi Lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Uydu Alıcısı Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar dream box bana gelmez netin garantisi yok komşudan alıyom

bana ormal bildiğimiz dijtal çanak anten ve reciver lazım.

ama bazı reciverler kendini uydu üzerinden güncelliyormuş(yeni çıkan kanalları ve bazılarının şifresini) diye duydum
    ve bu cihazların zamanla nette yeni sürümü çıkıyormuş firmware pc ine indirip cihazı güncelliyormuşsun

böyle bir cihazda marka olarak ne tavsiye edersiniz arkadaşlar??

birde benim tv şu tüplu olanlardan bunlar için HD reciver almaya gerek varmıdır? normal dijital reciver işimi görürmü?

selametle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executive44 -- 29 Ekim 2010; 1:20:06 >
  • Neden gelmesin. Dreambox internet olmayınca normal uydu alıcısı vazifesi de görür. Yarın herhangibi bir yayın şifresi çözülüp emuya düşerse Dreambox sahipleri ilk izleyen olur o yayını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: executive44

birde benim tv şu tüplu olanlardan bunlar için HD reciver almaya gerek varmıdır? normal dijital reciver işimi görürmü?

selametle..

tv tüplü ise hd recivere gerek yok hd yayın izlemen için televizyonun, reciverin ve lnb nin hd uyumlu olması gerekir ve ayrıca hd yayın yapan paralı platformlara üye olman lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.