Elimde next tiger cihazı ve dsmart modülü var.cihazdan hiç memnun değilim kanal gecişleri yavaş, kitlenme sorunları falan yaşıyorum.bu bakımdan uydu alıcısını değiştirmek niyetindeyim. maksimum 1000 tl bütcem var.kanal gecişleri hızlı, kitlenme sorunu yaşamayacağım, dsmart modülüyle uyumlu cihaz önerilerinizi bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mandb
Elimde next tiger cihazı ve dsmart modülü var.cihazdan hiç memnun değilim kanal gecişleri yavaş, kitlenme sorunları falan yaşıyorum.bu bakımdan uydu alıcısını değiştirmek niyetindeyim. maksimum 1000 tl bütcem var.kanal gecişleri hızlı, kitlenme sorunu yaşamayacağım, dsmart modülüyle uyumlu cihaz önerilerinizi bekliyorum
atlanta hdbox tavsiye ederim 2 senedir dsmart modül ile kullanıyorum görüntü kalitesi çok iyi ,dsmart kanalları geçişleri çok hızlı ,kendi kanal listemi istedigim gibi yapabiliyorum
D-smart uyumlu ne demek ? Dsmartın kendi kutusu var bildiğim kadarıyla. Normal uydu cihazları d-smart yayınlarını açabiliyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: fuatg
D-smart uyumlu ne demek ? Dsmartın kendi kutusu var bildiğim kadarıyla. Normal uydu cihazları d-smart yayınlarını açabiliyormu ?
modül girişli uydular açar bir tane dsmart cam modül alıp modül girişi olan istediğin uydu ile izleyebilirsin diğer cihazlara göre bir çok avantajı var
quote:
pc ile yazılımlarlar uğraşmayı sevmiyorsan atlanta hd ama seviyorsan cihazımın üstün özellikleri olsun bana zengin içeriklersunsun diyorsan DAHA İYİSİ YOK. 4 TUNER DESTEKLİ EN HIZLI UYDU ALICI
GİGABLUE QUAD aşağıda bazı özellikleri var ben ben 2 alt modelini GİGABLUE 800 SE kullanıyorum çok memunum
İLKLER GİGABLUE QUAD DA DAHA İYİSİ HENÜZ ÜRETİLMEDİ
1305 MHz İŞLEMCİ KULLANAN İLK UYDU ALICISI GİGABLUE QUAD 1305 MHz İŞLEMCİLİ LCD EKRAN KULLANAN TEK CİHAZ 1305 MHz İŞLEMCİLİ 4 TUNER DESTEKLİ TEK CİHAZ 1305 MHz İŞLEMCİLİ 1 GB RAM KULLANAN İLK UYDU ALICISI GİGABLUE QUAD 1305 MHz İŞLEMCİLİ 512 FLASH KULLANAN TEK CİHAZ 1305 MHz İŞLEMCİLİ DDR3 RAM KULLANAN İLK CİHAZ 1305 MHz İŞLEMCİLİ SATA3 PORTLU TEK CİHAZ
GİGABLUE ÜSTÜNLÜKLERİ DEVAM EDİYOR
Öne çıkan Tenik Özellikleri;
İşletim Sistemi : Linux Enigma2
CPU (işlemci) : Broadcom Mips 1,3 Ghz Bcm7356 (DUAL CORE) ( Üretilmiş uydu alıcılarında en yüksek işlemcidir)
Ram : 1 Gb DDR3 ( Yeni nesil DDR3 ram kullanan İLK ve TEK uydu alıcıdır )
Flash : 512 Mb Nand Flash
Çift Tuner: 2x Dvb-S2 Tuner ( Opsiyonel olarak 2 Tuner daha takılabilir) Toplam 4 tuner.
Çift Tuner li olarak gönderilmektedir.Dilerseniz DVB-C/C2 veya DVB-T / T2 Tunerli olarakta kullanabilirsiniz.
Renkli OLED Ekran: ( İlk kez Gigablue UE modelinde kullanılan ekran ile cihazınız sıradışı özellikler ve görünüm kazanıyor)
2x Modül Girişi (1305 MHz lik işlemcili uydu alıcısında 2 modül girişili tek cihazdır)
1x Kart Okuyucu
3x Usb 2.0
Gigabit ethernet portu ( 100 / 1000 Mbit ): Enigma 2 sistemli uydu alıcılarında İlk gigabit portuna sahip tek cihazdır. Bu özellik ile ağ üzerinden mükemmel veri aktarım hızına ulaşırsınız.
1x E-Sata girişi (sata 3)
Component ve Composite çıkışları
Dahili 2,5" harddisk yuvası
1x Optik (Dijital) ses çıkışı
RS232
Web Browser ( Opera ve default )
HD den HD ye PİP Yapabilme: ( Üretilmiş uydu alıcılar içinde HD + HD pip yapabilen Tek cihazdır)
Hbb TV desteği
İPTV desteği
Mükemmel hızda media player desteği
TORRENT den filmindirebilme özelliği
Açıkcası ben Atlanta HD box t tuşlu modelinin görüntü kalitesini pek beğenmedim. HD kanallara diyecek yok. SD kanallar pek iyi değil. Sadece o değil onun fiyatı civarındaki o özellikteki diğerleri de aynı. Görüntü kalitesi iyi olacak arkadaş diyorsan 700-800 TL üstüne çıkman gerekiyor. Özellikler artınca görüntü işlemcisinden kısıyorlar heralde. Benim 2005de aldığım sunny uydu alıcım SD kanalları daha iyi gösteriyor. Gerçi yanlış anlaşılmasın atlantanınçokkötü olmasından değil sunnny çok güzel. 42inch TV ye bağlı ve misafirliğe gelenler kanallar ne kadar net diyorlar. Kısacası atlanta alırsanız SD kanallarbirazkötü görünebilir gözünüze. 1000 TLgibi br bütçe ile dreamboxı felan inceleyin.
quote:
En son teknoloji Gigablue quad modelini tavsiye ederim. D-smart kanallarını fta (şifresiz kanal geçisi gibi) hızında açar izlersiniz. Ayrıca tüm yayın sistemlerinide destekler.
ben konuyu geç farkettim.Yanlız 5-6 ay kadar oldu NEXT YE 2010 TIGER FULL HD cihazını alalı d-smart yayılarında herhangi bir sorun yaşamadım.En güzel tarafı ise istediğim kanalı istediğim yere taşıyabilmem.Benim aradığım en önemli özellikde bu idi.Almadıysan şayet araştırmanı öneririm.Saygılarımla kolay gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme