Şimdi Ara

Uydu Alıcısı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum 70-80 TL civarı bi uydu arıyorum. Bu fiyata güzel receiver tavsiyeniz var mı? Çok makbule geçer arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

• Ben pek anlamam, kart girişli, kart girişsiz çok önemli değil. Televizyon kanallarını izlemem yeterli. Çok özellikli olmasına gerek yok yani.
  • Uzaklarda aramadan en yakındakin Migrıos, Careffour gibi marketlere bir bakın. Fiyatları .45 L. dan başlıyor...Beğenip alın... İki yıl garanti veriyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

Ben pek anlamam, kart girişli, kart girişsiz çok önemli değil. Televizyon kanallarını izlemem yeterli. Çok özellikli olmasına gerek yok yani.

Ucuz uydu alıcısı istiyorsan.
    ONBOARD BOXlar var onları tavsiye ederim.
    Fiyatları 35-40 TL arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar111 -- 8 Kasım 2010; 17:27:36 >
  • Arkadaşlar çok da dandik olmasın. Özellikle goldmaster veya nextstar düşünüyorum. Siz ne dersiniz? En iyisi bunlar sanırım?
  • kullanışlı mini yer kaplamaz tv nin yanında uydu olup olmadığı belli bile değil
    http://www.hepsiburada.com/Liste/next-minix-fta-uydu-alicisi/ProductDetails.aspx?productId=evnextminix&categoryId=155057
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydu alıcısı seçimi
    16 yıl önce açıldı
    Uydu Alıcısı Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    tv uydu alıcısı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror23

O zaman tam senin istediğin fiyata göre uygun bir cihaz hocam;

http://www.hepsiburada.com/Liste/next-ye-5000x-fta-dijital-uydu-alicisi/ProductDetails.aspx?productId=evnextye5000xfta&categoryId=155057#Gorseller

Bunu ben de beğendim. Olabilir. Ama bunu alsak kurulum olayı naısl olcak acaba? Kaça kurarlar birilerini çağırsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

quote:

Orijinalden alıntı: conqueror23

O zaman tam senin istediğin fiyata göre uygun bir cihaz hocam;

http://www.hepsiburada.com/Liste/next-ye-5000x-fta-dijital-uydu-alicisi/ProductDetails.aspx?productId=evnextye5000xfta&categoryId=155057#Gorseller

Bunu ben de beğendim. Olabilir. Ama bunu alsak kurulum olayı naısl olcak acaba? Kaça kurarlar birilerini çağırsak?

Neyini kurdurucaksın hocam? Çanak anten flan mı?

Çanak antenin varsa kurulum kanal sıralaması için filan para verilmez.
    Burda onca adam var uydu işi ile uğraşan sana yardımcı oluruz o konuda.

Çanak antenin yoksa kurulum içinde bütün malzemeleri dahil 80-100 arası tutar.

• Ya kurulacak yerde ben olsam sizin de yardımızla bi şekilde kurardık herhalde ama bi arkadaşımın evi için bakıyodum. Başka bi şehirde yani. Ama sanırım tüm ısrarlarıma rağmen evinin yakınındaki birinden saçma bi marka almış ve taktırmış. Markası keito mu ne? Toplamda 110 TL ye almış ve taktırmış.
    Size de çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.