Şimdi Ara

Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.605
Cevap
44
Favori
268.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim çanak anten Turksat uydusuna ayarlı.. Kanal gezdiğimde şifreli yayın yapan bir kaç tane BBC kanalına rastlıyorum...

Söz konusu BBC kanallarını Turksat uydusundan izlemek için paylaşım aboneliğini nereden satın alabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gemsaz

Benim çanak anten Turksat uydusuna ayarlı.. Kanal gezdiğimde şifreli yayın yapan bir kaç tane BBC kanalına rastlıyorum...

Söz konusu BBC kanallarını Turksat uydusundan izlemek için paylaşım aboneliğini nereden satın alabiliriz?

Türksat'taki BBC'ler, yani BBC World News, BBC Earth, BBC First kanalları D-Smart, Tivibu ve Digitürk paketlerine aittir.

İzlemek istiyorsanız bunlara abone olacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcosDH

Türksat'taki BBC'ler, yani BBC World News, BBC Earth, BBC First kanalları D-Smart, Tivibu ve Digitürk paketlerine aittir.

İzlemek istiyorsanız bunlara abone olacaksınız.

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim..:)

• Merhabalar, yazlıkta kullanmalık timeshift ve kayıt özelliği olan, mp4 dosya oynatacak ve tercihen flash bellek değil de 2,5 ve 3,5" hdd ile yapabilecek olan 100-200 arası bir uydu tavsiyesinde bulunacak var mıdır? Next'in Kanky ve 64 modelleri güzel görünüyor ama hdd desteği için emin olamıyorum. Scart desteği olursa güzel olabilir ama öncelik tabii ki hdmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 25 Kasım 2020; 17:13:40 >
  • St Batuhan kullanıcısına yanıt
    Video oynatma yelpazesi en geniş olan NeXT 2053(eski vcd formatlı dosyaları açan tek cihaz) .Humax çok uygun fiyata hiçbir internet bağlantı özelliği yok ama bazı formatları okumuyor.NeXT 64 de görüntü kalitesi uygun.Fakat NeXT cihazlara flashbellek bağlamayın ısı ile flashbelleği bozuyorlar.Dahili Wi-Fi olan dreamstar master wellbox atom var.NeXT 64 de LAN girişi yok,İptv bağlantısı İçin wi-fi aparat kullanmak zorundasınız fakat 3-4 saatten sonra cihazın ısısı internet bağlantı cihazını da ısıtyor ve bağlantı yapılamıyor,bu durumu belirleyip cihazı NeXT servisine gönderirseniz Uzayda yaşayanlar gibi yazılım yükleyip geri yolluyorlar...
    Hem scart hem hdmı olan cihazların sayısı çok azaldı bu tip cihazlarla iyi internet bağlantısı yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Video oynatma yelpazesi en geniş olan NeXT 2053(eski vcd formatlı dosyaları açan tek cihaz) .Humax çok uygun fiyata hiçbir internet bağlantı özelliği yok ama bazı formatları okumuyor.NeXT 64 de görüntü kalitesi uygun.Fakat NeXT cihazlara flashbellek bağlamayın ısı ile flashbelleği bozuyorlar.Dahili Wi-Fi olan dreamstar master wellbox atom var.NeXT 64 de LAN girişi yok,İptv bağlantısı İçin wi-fi aparat kullanmak zorundasınız fakat 3-4 saatten sonra cihazın ısısı internet bağlantı cihazını da ısıtyor ve bağlantı yapılamıyor,bu durumu belirleyip cihazı NeXT servisine gönderirseniz Uzayda yaşayanlar gibi yazılım yükleyip geri yolluyorlar...

Çok teşekkürler cevaplarınız için. Özellikle son kısımda koptum haliyle :) Diğer yönden internet pek elzem bir kısım değil ama diğer noktalarda önerilerinizi dikkate alacağım. Next64 için flash belleği uzatma kablosu ile farklı yere de konumlandırabilirim ama flashtan öte direkt hdd desteği de var mı bunu merak ediyorum. ntfs ve fat32 dosya sistemlerine desteği var ama açmama durumu da olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Merhabalar, yazlıkta kullanmalık timeshift ve kayıt özelliği olan, mp4 dosya oynatacak ve tercihen flash bellek değil de 2,5 ve 3,5" hdd ile yapabilecek olan 100-200 arası bir uydu tavsiyesinde bulunacak var mıdır? Next'in Kanky ve 64 modelleri güzel görünüyor ama hdd desteği için emin olamıyorum. Scart desteği olursa güzel olabilir ama öncelik tabii ki hdmi.

bu cihazdan kullnıyom memnunum NeXT64 dahi 8mb flaş bellek var kanky de 4mb

• quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

bu cihazdan kullnıyom memnunum NeXT64 dahi 8mb flaş bellek var kanky de 4mb

Alıntıları Göster

Yanıt için teşekkürler peki harici disk bağlama konusunda bir deneyiminiz bulunmakta mı? 2,5 ve 3,5" hdd desteği nasıl?

• Merhaba, kullandığım redline ts2500 cihaz bozuldu, ilk başlardan beri ısınma,donma(fişi çekmeden düzelmeyen) sorunları vardı 2-3 kez servise gitmişti zaten.

Yeni bir cihaz almak istiyorum benzer özelliklerde (çanaklı uydu yayını, ıptv, h265,). Daha çok uydu alıcı olarak kullanılacak ara sıra ıptv özelliğini kullanırım. Isınma donma sorunu minimum, kanal geçişleri iyi olan ıptv özelliğini(stalker,xtream codes) kasmadan kullanabileceğim 250- 300 tl civarı bu cihazlar arasından hangisini seçmek daha doğru olur, veya benzer özellik ve fiyatta iyi cihaz var mı?

Seoultech Zımba Uydu Alıcısı

Dreamstar Tribün 4K Uydu Alıcısı

Sungate Vipbox Gold XL Uydu Alıcısı

Next 2053 Uydu Alıcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackducati -- 27 Kasım 2020; 17:35:46 >

• selamunaleyküm,

1 _ next machina 3d super v.i.p. digital satellitte receiver

https://www.hepsiburada.com/next-machina-3d-cift-tunerli-full-hd-uydu-alici-pm-evglsm12182

2 _ next machina 3d v.i.p. digital satellitte receiver

bu iki üründen birini almak istiyorum ama hangisini tercih etmeliyim. Hangisini almak daha mantıklı. Her ikisinin de fiyatı aynı Bu konuda bilgisi olan arkadaşların acil yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim herkese. Saygılar.

• İyi akşamlar axen marka lcd tv var ve orjinal uydusu sürekli kendini kapatıyor,bundan dolayı internetli çanaksız uydu alayım diyorum ama konuya hiç hakim değilim birde internet alt katta tat verir mi.yardımcı olursanız çok sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Next64 HD ye dün 1 terabyte HDD taktım tv den kayıt yapıp sonra da izledim.Sorun olmadı fakat cihaz da duraklamalar farkettim menüler arası geçişlerde donmalar farkettim ...Bence magbox ethernetli uydu cihazına da bakın?sanki NeXT 2053 ile aynı gibi?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yan odadaki tvde kullanmak için hd uydu alıcısına ihtiyacım var en ucuz tavsiyeniz nedir?

2.alternatifim

Eğer uygun fiyatlı varsa, netflix de izlenebilen hd uydu tavsiyeniz olur mu? Yan oda için olduğundan iş görsün yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Next64 HD ye dün 1 terabyte HDD taktım tv den kayıt yapıp sonra da izledim.Sorun olmadı fakat cihaz da duraklamalar farkettim menüler arası geçişlerde donmalar farkettim ...Bence magbox ethernetli uydu cihazına da bakın?sanki NeXT 2053 ile aynı gibi?

Merhabalar, cevap için teşekkür ederim. Sipariş edip aldım ve evet hdd tanıma konusu gayet iyi durumda. Performans açısından ayrıntılı değerlendirmedim sadece tanıma ve açma olarak baktım ve başarılıydı.

• Merhabalar 2.el bir 4k uydu alıcısı almak istiyorum. Görüntü kalitesi önceliğim. Kullandığım TV 2017 model Sony 65XE9305 modeli. TV'nin uydu alıcısıda güzel aslında ama kanal geçişi işkence. bana TV'nin uydu alıcısından daha kaliteli görüntü sunabilecek bir 4k cihaz önermenizi rica ediyorum. GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÖNCELİĞİM. Önerileriniz için şimdiden Teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rmznplt46 -- 7 Aralık 2020; 13:24:40 >
  • Rmznplt46 R kullanıcısına yanıt

Görüntü kalitesinde tv önemli,tavsiye ise vu+ duo 4k fbc tuner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 7 Aralık 2020; 14:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhabalar 2.el bir 4k uydu alıcısı almak istiyorum. Görüntü kalitesi önceliğim. Kullandığım TV 2017 model Sony 65XE9305 modeli. TV'nin uydu alıcısıda güzel aslında ama kanal geçişi işkence. bana TV'nin uydu alıcısından daha kaliteli görüntü sunabilecek bir 4k cihaz önermenizi rica ediyorum. GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÖNCELİĞİM. Önerileriniz için şimdiden Teşekürler.

• IceMan55 I kullanıcısına yanıt

100 tl civarı uydu üzerinden çalışan kriterlerinize uygun bir cihaz bulmanız imkansız.zaten uydudan bu iş artık mümkün değil,benim bildiğim kartlı cihaz yada tvnin dahili alıcısının kartlı olması gerekir,kartlı tv ler 3000 den başlıyor,cihaz benim bildiğim var ama pahalı,ayrıca kartların çok çeşitleri var.uydu üzerinden bu işi çözmek çok sorunlu.

alternatif çözüm iptv dir.internet üzerinden çalışır,aylık cüzi bir abonelik ücreti vardır,asla yasal değildir.aşağıda link verdim.örnek iptv özelliği olan fullhd uydu alıcısı uygun fiyatlı.ama siz kendiniz yinede araştırın daha ucuzunu belki bulabilrsiniz.

https://urun.n11.com/uydu-alicisi/sunplus-astra-full-hd-1080p-ip-tv-canaksiz-tv-izleme-P457178882

saygılar..................................................................

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.