Şimdi Ara

UYARMADİ DEMEYİN BEYLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dikkat etmişsinizdir DİA /BİM veya bunlar gibi diger irili ufakli marketlerin hepsinde bir sorun var sanki...inanmiyacaksiniz belki bana ama bu marketler sanirim işe buyuk degil baya bir buyuk hileler kariştirip insan sağligiyla top misali oynuyorlar..gdolu meyveler bunlarin yaninda hiç kalir bile....

Gecen gun gittim diadan zeytin ezme alayim dedim odane? Zeytin ezmesinin içinde cok bariz şekilde belli olan ; zeytinin içine toz haline getirilimiş, artik hangi makina ile yapiliyorsa bu urunler , bildigimiz zeytin cekirdegi kariştirilmiş...yiyiyorum yiyiyorum zeytin kabugunun tahtasinin tadi ve belliki tahta işte yahu lanet olsun dedim bunu imal eden insanlara yahu sizin ananiz bananiz colugunuz cocugunuz yokmu? 3 yaşindaki cocuga bu yiyecegi anasi surup yediyorsa ya?(ürünün üzerinde dia yaziyordu)

Hadi onu geçtim üzerinde ÇOSKUN MARKA sucuk aldim ogunde aga inanmazsiniz resmen ne alirsan bir milyoncudan alinmiş gibi kokmasinin yanisira etinin ne eti oldugunu halen suanda bile kestirebilmiş degilim..üzerlerine sahte bandroller vurulup satiliyor bu urunler beyler...Pınar vs gibi ürünlerde buna dahil...Adamin aldigi coskun sucuk DİA VS.. /bunlara 5liradan geliyorsa merdiven altinda abüzittin beyin ürettigi çakma sucuklar bunlara 2 liradan geliyorsa bun dia vs gibi firmalar bunlarla anlaşayim ozamn ben diyor ve 3liramda cebimde kalsin diyor...ve işte gida vurgunu...ve ...sahtecilik ve bunlarin cezasi yine sahtecilik gibi suçlardan halkin sagligiyla oynamaya kadar hapis ....ama canim turkiyem işte..suçsuz içeri şuçlu hep dişari..üstüne üstük sahte ürünleri kaliteli markalari nrezil etikleri yetmemiş gibi bu kkalitewsiz mallari kaliteli mal fiyatina yine bizim milletimize satiyorlar...

Son olarakta pinar sosis ....beyler bunuda eminonunden aldim orda bilirsiniz peynirciler felan var...aga aldigim sossler su içinde sanki uzun olan sosler bunlar..yedikten sonra bir halsizlik yapiyorki sormayin iyi hastalanmadik...ve yine BİM vs benzeri marketlerden aldigim naget /tavuk burger sinitzel vs gibi seylere cok dikkat edin beyler adamlar cekilmiş tavuk kiymasi koyuyor sanmayin herseyin bir yontemi var içine nasil bir kimyasal atiyorlarsa artik mikro dalgada 30snde kabugu kaliyor snitzellerin...birde gercek tavuktan yapin bakalim kalacakmi?

Not_Biraz uzun oldu beyler kusuruma bakmayin ama sıkılmadan okuyun bu adi insanlarin yaptiklariniki anlayin ne mal olduklarini diye yazdim ...kardeşleriniz vs..bu tur urunleri deli gibi yiyiordur eminim fast food olayi turkiyeyide sardi gidiyor cunku...saygilar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 12 Nisan 2010; 4:34:58 >

• Sakıp baba söylerdi hep,ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye; doğanın kuralıdır; bir yerden kazanç varsa bir yerden de kayıp olmak zorunda...
  • Arkadaş senin facebook üyeliğin ya da youtube üyeliğin yok galiba ? Oradaki videoları izle sucuk sosis salam yemeğe tövbe edersin

Ben o videoları izlediğimden beri hiçbir markaya güvenim kalmadı, eğer mahallenizde tanıdık kasap vs. yoksa çok ciddiyim bu ürünleri yemeyin. Hayvanları diri diri atıyorlar kıyma makinelerine sonra "aaa pınar sucuk bu ya güvenilir marka olur mu öyle şey" zannediyoruz güzelcene yiyoruz.

Tekrar söylüyorum mahallenizin güvenilir bir kasabı yoksa ı-ıh...
  • yok reis bu gida işinde benim degil kasaba babama bile guvenim kalmadi wala...aga dgolu malllardan daha beter..nasil bir k...für edim diyorum yok bulamiyorum onlara layik birsey ...hakiketten yok bunlara gore bi k..früm
  • konu için teşekkür ederim, bende çok dikkat ediyorum en iyilerini almaya gayret ediyorum..

bazen bimde alışveriş yapanların aldıklarına bakıyorum ve üzülüyorum, kadın çocuğuna nutella sarelle alamıyor bim in ürettirdiği neüdüğü belirsin kakaolu kremayı alıyor gerçekten yenmez

insanların bu durumunu kullanıyorlar bimde vazgeçemediğim bazı ürünler var onun dışında uzak duruyorum çünkü gerçekten ucuz ve kalitesiz ürünler var ucuz ve kaliteli olanlarda var iyi seçmek lazım
  • parası olan adam zaten oranın kapısından geçmez. aç adam da mecbur alıyor işte. bile bile at eti yiyen de var bu memlekette.
  • Mesela bim'de eskiden bolbol ye diye bi marka vardı hala var mı bilmiyorum da, adamlar salam yapmış %30 tavuk, %30 hindi, %40 dana ya da buna benzer bi yüzdeli karışımlı salamları vardı tabi o hayvanların da hangi parçalarıyla o salamlar yapılmış orası ayrı mevzu, yazdıkların elbette doğrudur ama işte malesef bunların Allah'ı para olmuş ucuza da yaparız fakire de çakarız mantığı var, alan da oldukça bu ve bunun türevi saçma sapan bi sürü aptal marka türüyor.

Ama şunu da söyleyeyim seyrek de olsa hem ucuz hem süper f/p ürünler de olduğu oluyor mesela 1-2 sene öncesinde dia'nın ufak çubuklu dondurmaları vardı gayet de güzeldi yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler ben bir boklar yedim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler sorun para degil parasini verip coskun alalim diyoruz market vs...den durum yine ayni...eşşek eti bile olamaz o içindekiler...birde keriz yerine koyuyorlar coskun veya artik kaliteli aldiginiz ürün herneyse sattiklari o mal gibi ücretinide indiriyorlar...yani 7liradan satilan ve 5liradan gelen mali 2 liraya aldiklari (merdiven alti ürünler) yetmemiş birde utanmadan 7-8liradan satip yuzde 250-300 kar yapiyorlar havadan...yahu Allahtandami kormuyorsunuz ne diyeyim en iyisini Yüce Allah bilir ve inşallah tamda kalplerine gore verir...Amin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 12 Nisan 2010; 5:02:20 >
  • kanka dianın malları fena değil ama beni şaşırtan bazı şeyler var. ben hep diadan alırım ne alacaksam. geçenlerde alıpta pişman olduğum bir kaç şey var onları diyim. birincisi şeker piliç sucuk(tost delisiyimdir, yaptığım tostlar tadından yinmez). yedim ve yedikten 1 saat sonra kustum. ikincisi aytaç (ki bu da kaliteli deniyor) yine sucuk ve salam aldım birlikte. şöyle bir cumhurriyet sucuğu ya da ikbalin yerini tutmuyormuş onu anladım. çok tatsız. erpiliç ürünleri olur hergün diada. bir alana bir bedava. o ürünler fena değil fırsat buldukça alıyorum. bu arada dikkatimi çeken bir şey var, 1 2 yıldan beri hep diadan alışveriş yaparım misal dia acılı parmak mangal sucuk çok lezzetliydi, ve şimdi satılmıyor. aynı şekilde dia dilim kaşar peynir de üretilmiyor. salam sosisle pek aram yok ama genel anlamda dia ürünleri fena değil. bimden bir kaç yıl önce aldığım çikolatalı mısır gevreğini yiyemeden çöpe atmıştım, ama dianın çikolatalı gevreği nesquik i aratmıyor o derece güzel, ki üzerinde ithalat malı olduğu yazıyor. dianın yan basacağını zannetmem ama bazen üretim hataları vs sorun çıkmış olabilir bazı ürünlerde o da alan kişiye denk geldiğinde direk gidip değiştirebilirsin başıma geldi bir kaç kere

• bimin kendi ürettiği malları almıyorum sadece tanınmış markalar ucuz olduğu için tercih ediyorum.
  • Le Cola
  • sucuk alrsam şahin, pınar .
    kolada pepsi alıyorum .
    bimden ben sadece pil, pepsi cla alıyorum :) dier ürünleri dandirik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Arkadaş senin facebook üyeliğin ya da youtube üyeliğin yok galiba ? Oradaki videoları izle sucuk sosis salam yemeğe tövbe edersin

Ben o videoları izlediğimden beri hiçbir markaya güvenim kalmadı, eğer mahallenizde tanıdık kasap vs. yoksa çok ciddiyim bu ürünleri yemeyin. Hayvanları diri diri atıyorlar kıyma makinelerine sonra "aaa pınar sucuk bu ya güvenilir marka olur mu öyle şey" zannediyoruz güzelcene yiyoruz.

Tekrar söylüyorum mahallenizin güvenilir bir kasabı yoksa ı-ıh...

hayvan maması yapmak için onlar

• Bim ve dia nın kendi ürünlerini kesinlikle almam..çünkü gıda değil zehir.

insan bi düşünür bu ürün neden bu kadar ucuz acaba ?? ucuzsa kesin bi pislik vardır diye
  • Eh ucuz etin yahnisi olayı.

Zeytin çekirdeği mideye,bağırsağa filan iyi geliyormuş hocam. Doktorlar özellikle yutun diyorlar. Bak adamlar bizim için onu toz yapıp katmış içine kolay yiyelim diye
  • gelir düzeyi diyelim sen zenginsindir kaliteli şeyler yersin biz fakirizdir biz ucuz şeyler yeriz ikame edebilmek için şart! Bu tarz marketler için söylediklerin doğru ama bi yere kadar ironi var işin içinde... :) asgari ücret kazanıp ev geçindirsen nutellayı rüyanda kaliteli sucukları ancak vitrinlerde görürsün :) Türk Gıda Kodeksine telefon et yada Tarım Et Köy İşleri Bakalığına ordan aldığın ürünü kontrol ettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 11 Nisan 2010; 10:44:28 >
  • Eskiden bir Isuzu kamyonumuz vardı onunla bakkallara salam sucuk peynir zeytin falan satardık . Sucuk markası da coşkun du babam her zaman o sucuk markasından alırdı ve satardı ve çok kaliteliydi . ama şimdiki sahte coşkun sucuklarla aslıllarını ayırmak çok zor çünkü adamlar aynısını yapıyor . diğer ürünler de aynı durumda . Çakmasını üretip , aslının kalitesini bozuyorlar adını kirletiyorlar (bknz:merdivenaltı) artık beşlerin falan da çakmasını yaparlar
  • bim in kapısından geçmem. anca kola falan alırım belki. o da belki.

kimse yüzüne bakmıyor ama şok marketlerinde fiyatları gayet uygun bence.

bir kere bim e gidiyim dedim. bisküviler hariç o ürünlerin bir tanesine bile yüzüne bakmam. tamam parası olmayan adam mecburiyetten alıyor ama ülkedeki en büyük sorunda parası olmayanların birşeye mahkum edilmesi değil mi zaten??

• ben gıda okuyorum ac kalıcam valla.Her seyın bır kotu yanı var.Düzen böyle değiştiremiyorsunuz..Zaten sosi salam mıs yemiceksınız.İçinde et hariç her sey var.Misal tavuğun gagası ayaklarıı vs...Sucuk bir nevi yenilebilir o da kaliteli markalar.
    en iyisi süt ve süt ürünleri ile beslenmek.Tavuğu bir zaat kasaptan bütün olarak almak.Eti karkastan kestirip almak.Bunlar bir nevi de olsa daha sağlıklı beslenmemizi sağlar..
    Bi arkadas ruyamde gorurum demıs nutella falan yemiceksin kardesım böyle şeyleri.Emin ol o nütellanın ıcınde bıle yeterı kadar kımyasal var dayanma süresini uzatmak için.
    insanın canı cekıyor bazen ye bişey olmaz diyor ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandgustin -- 11 Nisan 2010; 12:28:01 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.