Arkadaşlar sabah bir kalkıyorum kafamın arka kısmı saçlar hep kalkık. işe gitmek için yaklasık bir 10 dakka sürem oluyor. sizler uyandığınızda böyle olunca ne yapıyorsunuz yada böyle olmaması için birşey yapıyormusunuz. belki saçma bir konu oldu ama fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kafana kadın çorabı geçir
quote:
Orijinalden alıntı: kocazahir
oldu başka yaratıcı fikrin varmı
quote:
Orijinalden alıntı: MrT_@
quote:
Orijinalden alıntı: kocazahir
oldu başka yaratıcı fikrin varmı
yapan arkadaşlarım var. ben de duş alıp kurutma makinesiyle kuruttuktan sonra bere takıp yattım bir kere, zaten kıştı.
işte ben bir türlü çözemedim bu işi. duştan sonra saçlarım bonus gibi kabarıyor. düz ve sık saçım var. bere ile fln yatmayı denemedim. bilmiyorum işte öyle aklıma geldi konu açayım dedim birtek bu durumda ben değilimdir heralde
quote:
işte ben bir türlü çözemedim bu işi. duştan sonra saçlarım bonus gibi kabarıyor. düz ve sık saçım var. bere ile fln yatmayı denemedim. bilmiyorum işte öyle aklıma geldi konu açayım dedim birtek bu durumda ben değilimdir heralde
panpa herkeste olur cünkü saclar kısa helede banyodan cıktysan yatarken ters geliyo yastıga oyle üstüne yat yat öle oluyo tabi :D
quote:
Orijinalden alıntı: serseri_pislik
quote:
panpa herkeste olur cünkü saclar kısa helede banyodan cıktysan yatarken ters geliyo yastıga oyle üstüne yat yat öle oluyo tabi :D
aynen öylede işte sabah işe gitmeden önce kısa bir sürem oluyor o arada düzeltmem gerekiyo ki beceremiyorum . saçımın arkası hafif kalkık oluyor bütün gün :D
şahsen 45 50 dk önce kalkıp saçımı yıkar öyle çıkarım:)
Yattığın gibi kalkmayı beklemiyodun herhalde
Benim saç biraz uzun sayılır. O yüzden sabah kalktığımda saçın bir tarafı güneye bir tarafı kuzeye bakıyor.
İstisnasız her sabah duş alıyor veya kafamı yıkıyorum.
Ben saçlarımdan hiç sorun yaşamam mükemmel saçlarım var
quote:
Arkadaşlar sabah bir kalkıyorum kafamın arka kısmı saçlar hep kalkık. işe gitmek için yaklasık bir 10 dakka sürem oluyor. sizler uyandığınızda böyle olunca ne yapıyorsunuz yada böyle olmaması için birşey yapıyormusunuz. belki saçma bir konu oldu ama fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Benim gibi 3 numaraya vurdur saçı kalktığın gibi işe git :D Bu arada dediğin şey saç kırılması ve o bölgeyi sıfıra vurdurmadan geçmez saç hep yamuk çıkar.
Saçlarını biraz uzatmayı dene yada biraz daha kısaltmayı Benim de duştan çıktıktan sonra saçlarım çok kabarırdı ama ne olduysa şimdilerde böyle bir sıkıntım yok, eskiden niye öyle olurdu hala çözebilmiş değilim.
Ya şuna çözüm bulabilen yok mu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme