Şimdi Ara

Uyandınız Karşınızda Mesut Çevik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Hayda
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.

• Sizi alet işlerine kirli ediyor

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• Konuyu açan arkadaş binbaşı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkut17500 kullanıcısına yanıt
    benim profilimde bug mı var 4 yildiz var ama yuzbasi gosteriyor (yuzbasi olmam gerekiyor)
    İ7 6700 / Gigabyte z170 Gaming k3 / Kingston HyperX Fury 8Gb / / Zalman Z11 Neo / Zalman ZM700-TX / Logitech G402 Hyperion Fury / SteelSeries Qck / SteelSeries Siberia V2 Forest Blue / Razer Blacwidow Ultimate
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesut çevik kimdir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasasını yan yatırırdım. Yani bilgisayar kasası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 15 Ocak 2017; 8:5:29 >
  • Donla yatmam, soru yanlış. Dolaptan donumu çıkarmış inceliyor ise, lazımsa girebilirsin morruk derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Konuyu açan arkadaş binbaşı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 15 Ocak 2017; 12:28:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.