Şimdi Ara

Uyandıgımda Kan Tukuruyorum :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 bundan cok oncelerdede aynı durumla karsılasıyordum fakat kanama cok azdı agzım yuzum acaip bir tad içinde uyanıyorum(sanırım kan tadı) ayıptır soylemese sigara içmemle beraber sabahları o iğrenc sarımsı tukruge alısıgım ama bu kan canımı cok sıkmaya basladı..

Sigar içmeyi yaklasık 10 gun once bıraktım tam olarak brakmadım ama yaklasık 1 1.5 paket içerken gunde 6 7 gibi bi orana dusurdum.. ozellikle bıraktıgım gunden sonra bu kan artmaya basladı ve 3 gundur rahatsız edici bicimde agzım kan oluyor

sunu da belirtmek isterim ki normal zamanlarda kesinlikle bir burun kanaması yada agzımda kan olması durumlarına rastlamadım rastlamıyorum. sadece sabahları uyandıgımda bunu goruyorum arkadaslar sabah 6 7 bazen 8 9 gibi uyuyorum ve aksam ustu uyanıyorum. Bu durum beni biraz tıstırmaya basladı sebebi konusunda bilgi sahibi arkadasların yardımını acilen bekliyorum

• diş ve dişetlerinde bi problem yok değil mi?
  • Ağzından kan geliyo ve sen doktora gitmiyosun öyle mi .. bu arada sigarayı da bırak yaa.. yazık etme kendine bence... Allahıma şükür bugüne kadar sigara içmedim ağzıma koymadım özenmedim de hiç... kenini biraza olsun düşünüyosan sigrayaı bırak.. hem paran cebinde kalır ama bunu geç en önemlisi canını kurtarırsın ..
  • bir hafta bekle belki sigaranın verdiği zararların onarılması için böyle bir süreç olabilir.
  • Sigarayı bir anda bırakmaya calısmanın zararını yine ben cektim o yuzden yawas yawas bırakıyorum ve basarıcam bunu onumuzdeki 2 hafta içinde tamamen bırakıcagıma eminim.

Eklemek istedim her insanın bir fobisi wardır benimde en buyuk fobim doktorlar ve hastanelerdir.. Cok korkuyorum bu yuzden doktora gitmem cok zor oluyor cok buyuk cesaret gerekiyor benim icin

@VeNoM

Evet bunu soyleyen 2. kişisin dis etlerimde bir problem war.. Cok hassaslar her gun dis fırcalarken onemli miktarda kan kaybediyorum Yaklasık 4 5 dişime baglı diş etleri fırca deger degmez kanıyorlar.

Sanırım bu konuda biraz bilgin war yardımcı olursan sewinirim.

Ayrıca eklemek istiyorum
    Nefes almamda en ufak problem yok
    Oksuruk tıksırık yok
    Agrı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_Boyx -- 14 Şubat 2008; 23:31:15 >

• bende de aynı sorun vardı..Belki garip gelecek ama misvak kullanmanı tavsiye ediyorum..Emin ol bana dua edersin..
  • Sabah kalkıcam, ağzımdan burnumdan kan gelcek ve o gün doktora gitmiycem!...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağzıma Kan Tadı Geliyor.. :S
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım nabtın sen ya onemlı bı sorun varsa allah gostermesın bu gıbı seylerın ucu neye dayanır.at su fobılerını bı kenara dogru doktaraa.hadi bakalım
  • Hemen vakit geçirmeden doktora gitmeni tavsiye ederim.
  • Doktora git kesinlikle.
    Bahsettiğine göre kötü bir hastalığın habercisi bir durum yok. Diş etlerin ile alakalıdır.
  • Tamamen sigaradan kaynaklı. Bir an önce mutlaka bir doktor kontrolünden geçmelisiniz.

http://www.revir.com/v01/pages/p15/1035/134492.shtml
  • Doktor fobin varmis ama pek secenegin yok. Herkesin dedigi gibi bir an once doktora gitmen senin icin en iyisi olacaktir.
  • doktor seni doğramaz korkma bu kadar arkadaşım adamlar senin iyiliğin için orda.bir an önce doktora git bence geceleri yatmadan dişlerini fırçalarsan bu sorun kalmayabilir.ben fırçalamadan yattığımda (sigara kullanmıyorum) banada oluyor ama fırçalayıpta yatarsam sabah kalktığımda böyle bir sorun olmuyor.sağlıcakla kalın
  • Bence sen bir doktara görün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.