Şimdi Ara

UXC Network (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arenadaki golem vb spotları kastettim onların yerine bc,cc gibi spotlar veya kanturu canavarları olabilir böylece spot ihtiyaci giderilmiş olur ve arena tp level 300 biraz yüksek gibi.Elf dmg sorununu yaşayan tek kişi ben değilim Athena isimli elf te aynı şeyi yaşıyor diğerleri hakkında bilgim yok.LaCleon olayını msnde halledebiliriz diye düşünüyorum,Party exp işi olmucakmi yani onu pek anlamadim.Sizi anlıyorum birçok sorunla meşgul bulunuyorsunuz ve işiniz hiç kolay değil,herşey zamanla halledilir diye düşünüyorum,tartışmasız Türkiye'nin en iyi serveri,Başarılar
  • usta polonyalılar kantru 2 ye ışınlanabiliyor söylentileri var, söylentiden öte olaya şahit olanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForgottéN

Arenadaki golem vb spotları kastettim onların yerine bc,cc gibi spotlar veya kanturu canavarları olabilir böylece spot ihtiyaci giderilmiş olur ve arena tp level 300 biraz yüksek gibi.Elf dmg sorununu yaşayan tek kişi ben değilim Athena isimli elf te aynı şeyi yaşıyor diğerleri hakkında bilgim yok.LaCleon olayını msnde halledebiliriz diye düşünüyorum,Party exp işi olmucakmi yani onu pek anlamadim.Sizi anlıyorum birçok sorunla meşgul bulunuyorsunuz ve işiniz hiç kolay değil,herşey zamanla halledilir diye düşünüyorum,tartışmasız Türkiye'nin en iyi serveri,Başarılar

agzindan bal damliyor burak

• Spot geliştirmeleri hafta sonuna kadar tamamlanacaktır. Dmg olaylarından artık bahsetmek istemiyorum. Gerçekten sıkıldım anlatmaktan. Başlarda monsterlara karşı yada farklı charlara karşı dengesizlikler illaki olacaktır, olmalıdır. Bk bir yaratığa 3k vururken mg 7-8k vurabilir. Bu tüm balans serverlarında görünen birşey. Aradaki fark güçlendikçe, full olmaya yaklaştıkça mutlaka kapanır. Party exp olacak fakat extra bonus gibi bir beklentiniz olmasın. Sadece party yapıldığında solo kasmak ile partyle kasmak arasındaki fark minimuma indirilebilir. Buda çok ince bir ayar gerektiriyor. Bunun için hafta sonunu bekliyorum. Serverı açmak için biraz acele ettiğimizden ayarların birkaçı şuan default olarak gözüküyor. O yüzden ufak tefek aksilikler doğabiliyor. Şuan türkiyenin en çok online playerlı server sıfatını taşıyoruz. Epey külfetli bir işin altında olduğumuzun, ve ne denli ciddi olmamız gerekiyor bunların hep farkındayız. İnanın günde yüzlercesi msn olsun, forum olsun, mail olsun, oyunda olsun soru yağmuruna tutuluyoruz. İlk defa muonline ile tanışanından tutun 7-8 senelik playerlar mevcut. Kişilerin soru ve sorunlarından fırsat buldukça iyileştirme çalışmalarımız sürecektir. Destekleriniz için ayrıca TEŞEKKÜRLER.

@TROJ

/tracemarry şuan aktif durumda bunu kullanabilirler, /move yada /warp kanturuxxx gibi komutlarla gidilebilir, yada başka bir serverın movereq.bmd dosyasını kullanabilirler. Bir muonline playerının sınırları yoktur bildiğiniz üzere. Alternatifler çok hangisini kullanıyor aralarına bir ajan göndererek öğrenmek gerekir.

• Bu arada hazır spot işine kolları sıvamaya başlamışken; hangi haritalara, hangi monsterlerden spot istediğinizi de belirtebilirsiniz arkadaşlar. %100 o monster-spot yapılacaktır tarzında bir düşünce oluşmasın fakat bir fikir olur en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForgottéN

Arenadaki golem vb spotları kastettim onların yerine bc,cc gibi spotlar veya kanturu canavarları olabilir böylece spot ihtiyaci giderilmiş olur ve arena tp level 300 biraz yüksek gibi.Elf dmg sorununu yaşayan tek kişi ben değilim Athena isimli elf te aynı şeyi yaşıyor diğerleri hakkında bilgim yok.LaCleon olayını msnde halledebiliriz diye düşünüyorum,Party exp işi olmucakmi yani onu pek anlamadim.Sizi anlıyorum birçok sorunla meşgul bulunuyorsunuz ve işiniz hiç kolay değil,herşey zamanla halledilir diye düşünüyorum,tartışmasız Türkiye'nin en iyi serveri,Başarılar

@ForgottéN Bırak yağ çekmeyi yahu :P

Olacak olacak düzelecek her şey ;)

• Şu şekilde sıralamak gerekirse ;

1- No-Pvp vip serverı olmalı
    2- Kantru remain haritasına 3-4 tane spot eklenmeli
    3- Gold party sistemi tam olarak ayarlanmalı ya da exp düşürülmeli
    4- 380 item olmaması gereken bazı setler bulunmakta onlar düzeltilmeli
    5- Golden dragon ve golden goblin 20-25 tane çıkıyo abartı biraz , indirilmeli sayısı
    6- Lecleon , barracks , karutan , refuge gibi maplere spotlar eklenmeli
    7- Arena iç spotlara aida gibi moblar yerine , insanların kesmeyi sevdiği orc ve guardian mobları konmalı ve bu spotlardan bazıları nokta halinde bulunmalı bk karakterler için

Bunun yanı sıra tüm Türkler müttefik olalımda şu polonyalıları atalım şu kaleden =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Bu arada hazır spot işine kolları sıvamaya başlamışken; hangi haritalara, hangi monsterlerden spot istediğinizi de belirtebilirsiniz arkadaşlar. %100 o monster-spot yapılacaktır tarzında bir düşünce oluşmasın fakat bir fikir olur en azından.

tüm oyuncuların açısından söylüyorum:

- davias3 e kale içine koyulabilir
    - atlans 1 e bir kaç tane daha eklenmeli
    - lost 3 -5- 7 spotları çok az kesinlikle buralara da eklenmeli.
    - üst haritaları da arkadaşlar tamamlasın benim fazla zamanım ve resetim olmadığı için gidemedim.

- party exp bonusun olması gerekli bence. olmaması iyi bir şey değil server ortamı açısından. zevki çıkmıyor herkes solo kasınca.

• Server güzel zamanla herşey oturacaktır, Emeğinize sağlık. Oyunda ks Serbestmi? Yani kimseyi kesemiyorum. Karakterimdemi sorun var yada sistemmi değişti acaba. Ctrl+click değilmi?
  • Bende görüş bildirmek istedim.

1.Bana göre arena özel bir yer olmalı tıpkı şuan ki gibi.Orda diğer maplerde zaten olan moblar bulunmamalı.Ama arenadaki her slota aynı mob koyulmuş bu değiştirilebilir.Arenaya remain veya diğer maplerin moblarından koymak yerine o maplerdeki slotlar çoğaltılabilir remaine ve kanturu 3 e 2 şer slot daha lazım şuan ki durumda.

2.tamer2054 arkadaşa katılıyorum 380 lvl item olmayan bazı itemler 380 lvl istiyor bu düzeltilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSeRR -- 22 Şubat 2012; 12:56:40 >
  • Sunu belirtmem gerekir cok cok sevindim. neye ve niye sevindimi biliyosunuz zaten. Vatandan cok uzaktayim, taa kenya mombasadayim, simdi evde olup mu oynamak vardi ama askerlik yapcak bisi yok...
    Basarilar...
  • farklı farklı yaratıklarla dolu olan farklı farklı spotların olmasını isterdim. Açıkcası bu mu dünyasına biraz farklılık getirmek gerekiyor diye düşünüyorum. Mesela kendi moblarımızı çizemezmiyiz acaba? böyle birşeyin imkanı yokmudur? Mesela abdullah öcalan diye bir yaratık olsun herkez onu öldürsün nebileyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Sunu belirtmem gerekir cok cok sevindim. neye ve niye sevindimi biliyosunuz zaten. Vatandan cok uzaktayim, taa kenya mombasadayim, simdi evde olup mu oynamak vardi ama askerlik yapcak bisi yok...
    Basarilar...

Eyvallah Gökhanım. Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla bitir de gel özlettin kendini :)

@TrLucifer
    Non-PVP serverdayken pk yapamazsınız hocam. Normal serverda pk yapabilirsiniz.

Şu 380 level isteyen itemlerin isimlerini yazabilir misiniz arkadaşlar? Bakalım bi.

Bu arada arenadaki spotların hepsinin aynı olması konusunda; vakit darlığı yüzünden arena spotlarına fazla zaman ayıramadık. Ve erken resetlerde arenada kasmamanız, arenanın bir önemi olması için arenadaki canavarları, sonra tekrar ayarlamak üzere güçlü ve tek tip tuttuk. Eğer arenayı boş bıraksaydık "hani arenada hiç spot yok" vb. şeyler duyacaktık ve üstümüzde ister istemez bir baskı oluşacaktı.
    Kısa zaman içersinde halledeceğiz bu konuyu.

Şimdilik bu kadar. Hatta kalın lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kantru remainde 2 spot yetersiz kalmış,kantru relictede birkaç spot daha olsa iyi olur ve arenanın içine dokunmak istemiyosaniz bile arkalarına kantru canavarları felan konulabilir
  • Şöyle ki uğurcum Dark Soul dan daha iyi bir 380 olmayan bir set olmalı. Orijinal Global serverında armor setlerin sıralamasına göre normalde eclipselerin, venom myst setinden daha iyi olması gerekiyor(sitelerinde güçsüzden güçlüye doğru sıralamışlar). Fakat burada düşük olduğundan en azından Venom Myst lerin 380 olmaması gerek miyor mu ?
  • Arkadaşlar istekleriniz çok guzel ancak bunları kısa vadede yapmamızı beklemeyin 380 itemler icin client ve server duzenlenir ama adı ustunde 380 level itemleri, ben pek sıcak bakmıyorum o konuya, Spot konusuna gelirsek eger VIP oyuncular ile normal oyuncuların spotları tamamen aynı , PVP serverda 120 kişi aynı anda kasıyor ama nedense VIP oyuncular bu spotları yetersiz buluyor bunuda anlamış degilim.
    Ayrıca spot yapılacak.
  • şuan res problemimi var ? res atamıyorum siteden ?

Vip panelden değişiyormuş yabancı oyunculardan aldığım bilgiye göre ve yaptım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 23 Şubat 2012; 11:59:34 >
  • BENDE RES ATAMIYORUM
  • Reset icin bi süreligine VIP paneli kullanın, kodlamayı bastan yapıyorum fazla uzun surmez.
  • bide bu aralarında garip bi dille konusuyolar en azından globalde ingilizce konussalarda anlasak küfür mü ediyo ben nerden bilicem :P
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.