Şimdi Ara

UXC Network (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz burada birşeyler olsun diye uğraşıyorsak sizler daha iyi vakit geçirin, oyundan daha fazla zevk alın diye uğraşıyoruz. O yüzden eğer server hakkında bir değişiklik, onarma, geliştirme vb. işlemler yapılıyorsa olması gerektiği için yapılıyor. Fakat herşeyi aynı anda yapabilme gibi bir yeteneğimiz yok malesef. Yapılacak olan her işlem önem sırasına göre sırayla yapılıyor. Daha fazla uzatmama gerek yok sanırım anlaşılmıştır diye umuyorum.
  • Oyuncu arkadaslar sikayetlerini soylediklerinde hic bir calismAnin olmadigni dusunuyorlar genelde bir server admini olarak sunu belirtmek isterim adminler nerdeyse her gun servera fix yada yeni seyler icin ugrasiyorlardir ayni anda bir cok seyler ugrasmak zorundular ornegin vip alanlarin sorularina magruz kalirlar onlarla ugrasirken oyundan bug listesi gelir bi yandan hatanin ne oldugunu bulmaya calisilir bi bakarlar saldiri altinda olurlar vs hic birinin sorunlari cozmemEk icin ugrastigini sanmiyorum ve burdaki insanlar cidden webzen calisani degil onlar gibi maas alip sadece bu isle ugrasmiyolar onlarda bilgi seviyeleri bir oyuncudan daha fazla olan server yapmak icin ugrasan insanlar ve herhangi bi fix cidden kolay degildir eger coder degilseniz ki coder arkadas oldugunu sanmiyorum olsalar kendileri dosyalari yazarlardi fix yapilcak diye baska seyler bozulabiliniyor sistemler hepsi birbirine bagli ve gorundugu kadar kolay degil beklentileriniz cidden yuksek evet belki daha iyi olabilirdi ama herseyi garanti sekilde yapmak biraz zaman alir tahminimce uxc arkadaslar suan bug tespit asamasinda olup hepsi bi anda cozeceklerini dusunuyorum bu yuzden playerlar olarak biraz sabirli olun kimse kimseyi magdur etmek icin ugrasmiyor. :)

• serverden sürekli 5-10 dk da bir disconnect oluyorum varmı bunun bir sebebi yoksa bana özel bir durummu?
  • Sana özel bir durum olamaz , genek olarak ise DC sorunu yok , bence sistemini bi gözden derim.

inspiretr : Soylediklerine katılıyorum, malesef oyuncularımız tüm sorunların hemen çözümlenmesini istiyorlar, ancak bu mumkun degil bizlerinde özel hayatı var ancak elimizden geldigince yardımcı oluyoruz madem oyun actık bazı sorumluklarımızı yerine getiricez elbette.
    Tüm oyuncular ben su kadar zaman kaybettim ben su kadar vote verdim wcoin gelmedi derdinde, ama hic bizi dusunmuyorlar kimse kusura bakmasın kendi adıma konusuyorum ben sizler güzel vakit gecirin diye uykusuz kalıyorum bişeyler yapmaya calısıyorum ama malesef hak ettigimizi bulamıyoruz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Sana özel bir durum olamaz , genek olarak ise DC sorunu yok , bence sistemini bi gözden derim.

inspiretr : Soylediklerine katılıyorum, malesef oyuncularımız tüm sorunların hemen çözümlenmesini istiyorlar, ancak bu mumkun degil bizlerinde özel hayatı var ancak elimizden geldigince yardımcı oluyoruz madem oyun actık bazı sorumluklarımızı yerine getiricez elbette.
    Tüm oyuncular ben su kadar zaman kaybettim ben su kadar vote verdim wcoin gelmedi derdinde, ama hic bizi dusunmuyorlar kimse kusura bakmasın kendi adıma konusuyorum ben sizler güzel vakit gecirin diye uykusuz kalıyorum bişeyler yapmaya calısıyorum ama malesef hak ettigimizi bulamıyoruz sanırım.

Aynen ne yazikki.
    Bence soyle bi bakarsak neden hic turk server yok diye bence en buyuk nedeni pllayerlarimiz bu benim dusuncem evet server sahiplerinin suclari yokmu olabilir ama playerlar destek cikmadikca admin ne yapsa bostur.
    Hani biraz cikarlarimizi kisalim serverlari beraber kalkindiralim ben bu dusuncedeyim ve acilcak olan her turk serverinada elimden geldigince yardim ederim hatta yakinda kendi server dosyalarimi paylasicam %97 bugless %3 de benden olsun :). Birbirimize destek cikalim kostek olmayalim zamanla hersey duzelir :) (turk playerlarin turk serverlarda oynamasi yanindayim )

• serverden sürekli 5-10 dk da bir disconnect oluyorum varmı bunun bir sebebi yoksa bana özel bir durummu?
  • B0ZKURT xD valla beni iyi gulduyosun bu son arena macerandan bu yana gulmemiştim :D.
    sana özel bir durum degil genel olarak bu sorun olmuş az once sunucunun baglantısı gidip geliyor pc den atıyor benide.
  • Okadar güldürdük bir kıyak yapmıyorsun
    ya bu server de bir dunya item var ne işe yarıyor valla bilmiyorum
    birde bu golden titanları dragonları ne zaman kesebilecem miss vuruyorum hala
  • Server gittimi yine
  • Oyundaki playerlarda bi azalma var bunun sebebi ne ?
  • Bu görünmez yaratıklar neyin nesi ? Başlarda böyle bir sorunumuz yoktu . Slotlarda görünmez olan yaratıklardan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 26 Şubat 2012; 16:42:47 >
  • @B0ZKURT
    Arada dedicated neti gidip geliyor. Biz pcde işlem yaparken bizide atıyor. Sorunu firmaya belirttik ilgilenecekler.

@Adminow
    Oyundaki polak arkadaşlar dediğimizi yapmazsanız oyunu bırakırız gibi tehditler savurmaya başlamışlardı. Bizde resti çekince bir kısmı oyunu bıraktı. Geri geleceklerine eminim, yaptıkları sadece blöffden ibaret. Oyunda bununla ilgili bir konuşma yapmıştım. Yanlışlıkla farklı kesimler üzerlerine alınmış. Yazılanlar sadece polak oyunculara karşıydı. Farklı kesimlerede yansıtıldıysa affola.

@DallasPage
    Başlarda yaratıkları yavaş yavaş kestiğiniz için görünmez monster gibi bir sorun yoktu. Spot adeti fazla olunca malesef bu gibi sıkıntılar çıkabiliyor.
  • Merhabalar,Shoptaki gift özelliği aktif edilecek mi yani siteye bununla ilgili bir fonksiyon koyulacak mı ? Ayrıca bazı oyunlarda görmüştüm ; web siteden markette item satılıyordu wcoin karşılığında buraya da öyle birşey düşünülüyor mu ?
  • @HipmodeLs : Dedigin Shop işini yapmaya calısıcam ama söz vermiyorum sadece ugrasırım eger olursa sizler icin güzel olur.
  • evet insanlar itemlarını dükkana koyabilse ve wcoin karşılığında satılabilse süper olurdu.
  • quote:

@HipmodeLs : Dedigin Shop işini yapmaya calısıcam ama söz vermiyorum sadece ugrasırım eger olursa sizler icin güzel olur.

Çok teşekkür ederim.Peki gift işi? Onunla ilgili bir fonksiyon eklenebilir mi acaba?
  • Shop işini yazarken senin yazdıklarının tamamı hakkında denerim demiştim :)
  • quote:

Shop işini yazarken senin yazdıklarının tamamı hakkında denerim demiştim :)

Hmm anladım tamam :)
  • Update tamamlandı iyi oyunlar dilerim.
  • yarım saatir dikkat ediyorum party exp ile ilgili sorulara cevap vermediniz.party expin durumu nediR?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.