Şimdi Ara

UXC Network (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap numarasını verır mısın sezay vip için sitede bulamadım da?

not:sorun çözüldü.
    http://www.uxc-network.net/vip/ir.php?pagina=servip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 18 Şubat 2012; 13:20:11 >
  • Win 7 64 Bit Kullanıcıları Önceden Oyunu Açamayan Olupta Sonra Açan Birşeylerle Uğraşıp Açan Varmı?
    Server İlk Açıldığında Yükledim Fakat Girememiştim Pek Uğraşmamıştım. Şimdi Ekran Kartı Vs Vs... Güncelledim Hala Giremiyorum.Virüs Prog. Kapalı, Yönetici Olarak Çalştırdık. Ama Nafile...

Edit: Bu Postu Attıktan 3Sn Sonra Oyun Açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 18 Şubat 2012; 14:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

@Lev1s normalde veriyor buff kısmından buffı seçip buff duration kısmını seçili yap problemsiz atması gerek. He bu arada biliyorsunki helperın çalışması için bir tane aktif bir skillin aktif bir şekilde çalışması gerekiyor ;)

Biliyorum hocam herşey ayarlı atakta yapıyor ama buff'u vermiyo buff durationda seçili anlamadım bikaç arkadaşla konuştum onlardada vermiyormuş..
  • Çözdüm arkadaşlar :D DL'de dark Horse binince buff vermiyo dark horse cıkarınca veriyo critical dmg. Buff'unu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Vote sistemini FVC2005e yazdırdık. Zannedersem sistemin işleyişi ile alakalı bişey.

Fcv2005 e dikkat edin en basta coder deil ve kendine acik birakan bi tasarimci ilerde bu acclere noldu fln diyebilirsiniz aman dikkatli olsun :)
  • Ben ona kod yazdırmadım kendi yazgıdım kodların bir kısmını degistirdim ve ona verdim, alınca kontrol ettim :) tavsiyen icin saol
  • Happy hour'da vip serverın'da xp niye 80 oluyor?
    Bir de bc7'de kopruyu gecince kapı dıye bır sey yok ıcını goruyorum ama saydam bir duvar var onun yuzunden gecemıyorum ıcerı bu bır bug mudur?
  • beyler biz spot kapma derdinde birbirimizi keserken gavurlar cs yi kazandı, her ne kadar zaman konusunda yanılgıya düşüp hazırlıksız yakalansak da kaleyi almamıza ramak kalmıştı.

telafisi haftaya, bırakalım 2-3 kişilik guildler kurmayı da sağlam 3lü guild yapalım, biz kingz i kurduk, ekip de sağlam, yabancı müttefikimiz de var, siz de artık birleşin, ya da bize katılın da, kalede hükmü olan bizler olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

beyler biz spot kapma derdinde birbirimizi keserken gavurlar cs yi kazandı, her ne kadar zaman konusunda yanılgıya düşüp hazırlıksız yakalansak da kaleyi almamıza ramak kalmıştı.

telafisi haftaya, bırakalım 2-3 kişilik guildler kurmayı da sağlam 3lü guild yapalım, biz kingz i kurduk, ekip de sağlam, yabancı müttefikimiz de var, siz de artık birleşin, ya da bize katılın da, kalede hükmü olan bizler olalım

Hocam kim var ki Türk 3 guild 3*15 45 tane sağlam adam demek toplasan 1 guild cıkar.Gavurlar iyi organize oluyorlar.

• chat fonksiyonuyla ilgili problemim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 20 Şubat 2012; 0:07:02 >
  • Chat fonksiyonunda sorun oldugu dogru ancak bunların hemen duzelmesini beklemeyin, update ile sorun kalkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Chat fonksiyonunda sorun oldugu dogru ancak bunların hemen duzelmesini beklemeyin, update ile sorun kalkacaktır.

sorun zaten vardı birkaç gün önce tekrardan yazmıştım ve burada sorun yok denilmişti ondan caps koyma ihtiyacı hissettim.
  • OnLine Admin Varmıı??
  • SİTEDEN POİNT BASAMIYORUM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
  • heryerde dağılan spotlar görmekten tek sıkılan benmiyim arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

heryerde dağılan spotlar görmekten tek sıkılan benmiyim arkadaşlar ?

Benim spotların dağınık veya toplu olmasıyla ilgili bir şikayetim yok ama serverde spot eksikliği olduğu kesin.Örnek Remainde sadece 2 tane slot olması sıkıntı yaratıyor kasacak yer bulamıyoruz.Umarım en kısa zamanda çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

heryerde dağılan spotlar görmekten tek sıkılan benmiyim arkadaşlar ?

spotlar çok dağınık değil hızlıca öldürünce noktalaşıyor, çap küçülüyor. ama spot azlığı var serverda. losttowerların çoğu boş, server zor bütün haritalar kullanılacak diye başladık ama azlık çekiyoruz.
  • - Serverin Forumuna üye oldum ama yazı felan yazamıyorum aktivasyonda gelmedi emaile bu sorunu hallederseniz iyi olur.
    - Party Exp işi çözülse iyi olur,her spotta tek kişi kasıyor böylece spot kalmiyor vip olduğum halde başka serverda kasmak zorunda kalıyorum.
    - Party Exp problemi uzun sürücekse Arena spotlari biraz güçsüzleştirilse yararlı olabilir.
    - LaCleon'a gidemiyorum,gidince oyundan atiyor tekrar oyuna giremiyorum adminler tp yapana kadar.
    - Benim karakterim elf ve stat dağıtırken çok ilginç birşeye tanık oldum.Bütün pointlerimi agilitye verdim ve lt7 de deneme yaptim 8-12k arası vurdum,Diğer point denememde ok ve set giyecek kadar str verdim geri kalan hepsi agility ve yine lt7 de deneme yaptim 5-9k arası vurdum.Str verince dmg düştü bu nasıl oldu anlayamadim.
    - Birkaç gün once iki kişiyi kantru relicin ortalarında kestim ve 2 saniye sonra yanıma ışınlandılar bunuda anlamiş değilim nasıl olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForgottéN

- Serverin Forumuna üye oldum ama yazı felan yazamıyorum aktivasyonda gelmedi emaile bu sorunu hallederseniz iyi olur.
    - Party Exp işi çözülse iyi olur,her spotta tek kişi kasıyor böylece spot kalmiyor vip olduğum halde başka serverda kasmak zorunda kalıyorum.
    - Party Exp problemi uzun sürücekse Arena spotlari biraz güçsüzleştirilse yararlı olabilir.

- LaCleon'a gidemiyorum,gidince oyundan atiyor tekrar oyuna giremiyorum adminler tp yapana kadar.
    - Benim karakterim elf ve stat dağıtırken çok ilginç birşeye tanık oldum.Bütün pointlerimi agilitye verdim ve lt7 de deneme yaptim 8-12k arası vurdum,Diğer point denememde ok ve set giyecek kadar str verdim geri kalan hepsi agility ve yine lt7 de deneme yaptim 5-9k arası vurdum.Str verince dmg düştü bu nasıl oldu anlayamadim.
    - Birkaç gün once iki kişiyi kantru relicin ortalarında kestim ve 2 saniye sonra yanıma ışınlandılar bunuda anlamiş değilim nasıl olduğunu.

bu konuya katılıyorum party exp bonusun mantığı 2 kişi bile olsa normal expe bonus katılıp party yapılmasının teşvik edilmesidir. ama bu serverda nedense tam tersi, kimse party e yanaşmıyor, party yapalım mı deyince direk reddediyorlar exp bölünüyor diye.

normal server üzerinden konuşuyorum, normal exp 80x se 2 kişide 90, 3 kişide 100,4 kişide 110 ve 5 kişide gold party olarak 125x olması gereklidir böylece daha zevkli bir oyun sağlanmış olur.şuan serverın gidişatı klasik türk serverları gibi herkes sadece reset sayısını arttırmak için bencilce kasıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForgottéN

- Serverin Forumuna üye oldum ama yazı felan yazamıyorum aktivasyonda gelmedi emaile bu sorunu hallederseniz iyi olur.

Spot azlığı aşikar evet fakat spot yapmak için dahi vakit bulamıyoruz.
    Forum aktivasyon konusunu sezaya iletirim halledilir.
    Party exp denemelerini yaptım, ve sonuç bk nın sm den yada bir mg den hiç bir farkı kalmadı. partye alındığında normal kasıyormuş gibi birkaç dakikada 350 lvl gibi rakamlara ulaştı. Bu yüzden party exp olayını iptal ettim.
    Güçsüz spottanki kastı anlayamadım. Eğer yeni başlayanlar açısından söylendiyse genel bi spot ekleme olayım olacaktır.
    LaCleon mapine gittiğinde bir hata alıyorsan yardımcı olmaya çalışırım. Eğer genel problemse bir patch yapılabilir. Diğer elf açan arkadaşlara bi danışıp bana dönebilirmisin?
    Dmg dengesizliği Pvp balas olayından kaynaklı olabilir. Bu dengesizliği sadece yaratıklara karşı yaşarsınız. Server açılmadan önce belirtmiştim, başlardaki dengesizlikleri gidermek neredeyse imkansız.
    Son söylediğini bende anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.