Şimdi Ara

UXC Network (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece gerçekleşen rollback beni bayaca mutsuz etti gerek lvl açısından gerek item açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Dün gece gerçekleşen rollback beni bayaca mutsuz etti gerek lvl açısından gerek item açısından

exl aa sword +L+dmg%2+ 20lvl vardi.. gitti..
  • bir problemim vardi gene wcoin ve xshop hakkında..
    1 haftalı seal of asension aldım acıklamasında da you may with seal oh healt or seal of divinty yazıyor diye seal oh healing de aldım.. ilk olarak seal of ascention u kullandım sonra seal of healti kullandım.
    ama ilk kullandığım seal of ascention u kaldırıp sadece seal of healt kaldı
    yani ikisi bir kullanılabilir diyor ama kullanılmıyor.
    olan benim bir haftalık seal of ascentionuma oldu..
    bunu düzeltebilirseniz cok sevinirim..
  • ben daha oynamam oyunu bu ne ya insan haber verir rollback yapıcaz diye bizde ona göre vakit harcamayiz dun gece o kdr kastım jwl topladım hepsi gitmiş oyundan soğutuyorsunuz insanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunuy41

ben daha oynamam oyunu bu ne ya insan haber verir rollback yapıcaz diye bizde ona göre vakit harcamayiz dun gece o kdr kastım jwl topladım hepsi gitmiş oyundan soğutuyorsunuz insanları.

daha önceden cuma akşamı rolbak yapılacak diye söylenmişti.. ve sadece senin birşeylerin gitmedi.. tepkin biraz fazla bence..
  • rollback oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama rollback in artık olmaması gerekir boşuna kasmıyoruz. ayrıca spot sorununa acil bir çözüm bulmak gerekiyor. çoğu haritadaki spotlar yetersiz, party exp bonus olmadığı için kimse partye yanaşmıyor, daha boş görünen PVP serverına girip afk bırakınca bir süre sonra gelip kesip gidenler oluyor. artık bir çözüm bulun lütfen.
  • xshop ta seal of healing deki yer alan exp :%150 calışmıyor..

bana bugün 620 wcoin masraf ettiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

ben daha oynamam oyunu bu ne ya insan haber verir rollback yapıcaz diye bizde ona göre vakit harcamayiz dun gece o kdr kastım jwl topladım hepsi gitmiş oyundan soğutuyorsunuz insanları.

daha önceden cuma akşamı rolbak yapılacak diye söylenmişti.. ve sadece senin birşeylerin gitmedi.. tepkin biraz fazla bence..

kırdıysam özür dilerim ama dün gece onlarca insan kasıyordu oyunda demekki yeterince duyurmamışsınız değilmi ?
  • @sunuy41

Arkadaşım gece 4 te oyun ile ilgili bir sorun oldu adamlar mecburen bir önceki yedeği yüklediler.Keyfine rollback yapmadılar heralde.Öyle bir söylüyorsun ki sanki bilerek ve isteyerek geri aldılar serveri.Ayrıca herkeze 2k wcoin verdiler.Kimse mağdur olmadı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

@sunuy41

Arkadaşım gece 4 te oyun ile ilgili bir sorun oldu adamlar mecburen bir önceki yedeği yüklediler.Keyfine rollback yapmadılar heralde.Öyle bir söylüyorsun ki sanki bilerek ve isteyerek geri aldılar serveri.Ayrıca herkeze 2k wcoin verdiler.Kimse mağdur olmadı yani.

yapmak zorunda kaldık demiyor ama haber verdik diyorlar
  • şuanda gerçekleşen dc ve lag sorunlarını düzeltebilirmiyiz acaba?
  • Bu serverdaki lag ve dc'ler ne olcak ayrıca gece afk bıraktım sabah kasıcagına 2 Res geri düşmüş hayırdır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

@sunuy41

yapmak zorunda kaldık demiyor ama haber verdik diyorlar

ben daha önce patch gelecek diye haber verildiğini biliyordum sadece onu söyledim. ve tepkinin fazla olduğunu belirttim.

ayrıcı bi server de oyun oynamaya başladık. yeni bir server ve eksiklerini biz bulup söylüyoruz.. (buradaki bizden kasıt playerleri kastettim) elbette sorunlar olacak ve düzeltilecek. bunun için küçük sorunlar yaşansada..

• Rollback yapmak zorundaydık yoksa bir çok arkadasın resetleri gidicekti, nedenini oyunda acıkladım ayrıca herkese wcoin verdim yeterince.
    Su anki dc sorunu ise bizimle alakası olmayan , dedicated hostumuzdaki baglantıdan kaynaklıdır.
    Firma ile gorusuyorum umarım bi çözüme ulaşırız.
  • webshoptan panda almıştım7 günlük, ölümsüz olması gereken panda 1 saat kastıktan sonra öldü. nasıl iş yapılıyor anlamıyorum gerçekten.
  • Benim anlamadığım bu kullanıcıların beklentileri biraz yüksek değil mi :ı Beyler Affedersiniz ama orijinal sunucuda oynamıyorsunuz. Bu sunucuyu açan kişilerde Webzen çalışanları değil. Sunucuda elbet sorunlar olacak çözülmesi için bazı problemleri de yanında getirecek. Emin olun geceli gündüzlü çalışıyorlar. Sunucu da herhangi bir problem olmasın, söylediğiniz her şeyi inceleyip düzeltmek için uğraşıyorlar. Belki bazı şeyleriniz gitmiş olabilir ama sunucu daha yeni o yüzden sunucunun mükemmel çalışmasını beklemeyin problem çözümleri 2+2=4 değil daha karmaşık sistemler var. O yüzden sunucuda olan problemleri "bu ne biçim server! ben burada oynamam!" tarzında sözlerle kirletmeyin. Hangi sunucuda daha ilk açıldığı haftada 200+ çevrim içi sayısı oldu ? Eğer güzel bir sunucunun var olmasını istiyorsanız köstek olmak yerine sabredip destek olunuz!

Saygılar Morgause.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

Benim anlamadığım bu kullanıcıların beklentileri biraz yüksek değil mi :ı Beyler Affedersiniz ama orijinal sunucuda oynamıyorsunuz. Bu sunucuyu açan kişilerde Webzen çalışanları değil. Sunucuda elbet sorunlar olacak çözülmesi için bazı problemleri de yanında getirecek. Emin olun geceli gündüzlü çalışıyorlar. Sunucu da herhangi bir problem olmasın, söylediğiniz her şeyi inceleyip düzeltmek için uğraşıyorlar. Belki bazı şeyleriniz gitmiş olabilir ama sunucu daha yeni o yüzden sunucunun mükemmel çalışmasını beklemeyin problem çözümleri 2+2=4 değil daha karmaşık sistemler var. O yüzden sunucuda olan problemleri "bu ne biçim server! ben burada oynamam!" tarzında sözlerle kirletmeyin. Hangi sunucuda daha ilk açıldığı haftada 200+ çevrim içi sayısı oldu ? Eğer güzel bir sunucunun var olmasını istiyorsanız köstek olmak yerine sabredip destek olunuz!

Saygılar Morgause.

+1

• biri bana yardım edebilirmi 1 reset atsam lt7de kasmak ölüm pt yapanda yok :(
  • quote:

Benim anlamadığım bu kullanıcıların beklentileri biraz yüksek değil mi :ı Beyler Affedersiniz ama orijinal sunucuda oynamıyorsunuz. Bu sunucuyu açan kişilerde Webzen çalışanları değil. Sunucuda elbet sorunlar olacak çözülmesi için bazı problemleri de yanında getirecek. Emin olun geceli gündüzlü çalışıyorlar. Sunucu da herhangi bir problem olmasın, söylediğiniz her şeyi inceleyip düzeltmek için uğraşıyorlar. Belki bazı şeyleriniz gitmiş olabilir ama sunucu daha yeni o yüzden sunucunun mükemmel çalışmasını beklemeyin problem çözümleri 2+2=4 değil daha karmaşık sistemler var. O yüzden sunucuda olan problemleri "bu ne biçim server! ben burada oynamam!" tarzında sözlerle kirletmeyin. Hangi sunucuda daha ilk açıldığı haftada 200+ çevrim içi sayısı oldu ? Eğer güzel bir sunucunun var olmasını istiyorsanız köstek olmak yerine sabredip destek olunuz!

Saygılar Morgause.

• quote:

Saygılar Morgause.

kullanıcıların beklentileri, en azından benim beklentilerim, yüksek ve olucak ta. serverın reklamı yapılırken Premium server dosyaları alındı dedicated alındı vs deniliyor reklamı yapılıyor bu da demekki olabildiğince az bug çıkıcaktır. zaten her private serverda bug vardır hiç birisi %100 fixlenmiş olmuyor. ama server açılalı 2 hafta olmuş, türk yabancı farketmez herkes party exp bonus hakkında hem burada hem de serverın kendi forumunda başlıklar açıyor yazılar yazıyor, hala çözülebilmiş değil. spotların hem normal server hem de vip serverda yetersiz olduğu açıkça görülüyor. party exp de olmayınca spot bulmak imkansız hale geliyor.servera saldırıyla ilgili konuda sonuna kadar adminlerin yanındayız, update gelince çoğu sorun çözülecek gibi görünüyor ama bunca kullanıcın verdiği geri bildirimler yok sayılırcasına bekleyince de insanlar geriliyor ister istemez.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.