Şimdi Ara

UXC Network (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Antiafk olmazsa beles W-Coinde olmaz bunuda unutmayın :)

süresi adam gibi ayarlanicaksa olabilir
  • quote:

olmasin
  • quote:

@HipmodeLs
    @Tyler Durden
    Bu oyun zaten low exp olacak o yuzden anti-afk sistemi kurulmalı bence ayrıca W-Coin verecegimizi soyluyoruz her 1 saat icin. AFK normal olarak daha fazla kazanıcak ama PC basındaki adam daha az mı kasansın ?
    iste bu yuzden ben AFK Sistemi siddetle istiyorum.
    Ayrıca Bu demek degildir ki her 10dk da 1 kez oyuna bakın, ben anti-afk Sistemini 4 - 6 saat olarak hesapladım(Zaten bu sure icinde Reset atacak levele gelirsiniz) boylece optimum sure ve odulu almıs olucaksınız.

Süre 5-6 saat olacaksa sorun olmaz.Ben 10 dk falan olur diye şey etmiştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

quote:

olmasin

sen hiç konuşma sen kazana düştün oyun oynarken afk mı kalıyosun uyanık duruyosun günlerce anti afk seni ne etkiler aksine işine yarar gece spot kaparsın milletten hoş gerek kalmıyo sana kestiginden milleti

• quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

quote:

Orijinalden alıntı: EShine

quote:

olmasin

sen hiç konuşma sen kazana düştün oyun oynarken afk mı kalıyosun uyanık duruyosun günlerce anti afk seni ne etkiler aksine işine yarar gece spot kaparsın milletten hoş gerek kalmıyo sana kestiginden milleti

• Bu Konuları Xobi de gelince uzun uzun konusuruz takım olarak ama gorunen şu ki AFK Sistemi olucak süre olarak ise ben 5 saat uygun goruyorum , ayrıca bu süre zarfı içinde sizler zaten Reset atacak level'e gelirsiniz.
    Otomatik Grand Reset sistemiyle alakalı olarak ise, Hala çalışmalarımız devam ediyor .Sizin istediginiz uzerine Web site uzerinden atılabilmesi icin gereken kodlamayı yapıyoruz fakat bir açık oluşursa otomatik sisteme geri donerim bunuda bilmenizde fayda var.
  • quote:

Bu Konuları Xobi de gelince uzun uzun konusuruz takım olarak ama gorunen şu ki AFK Sistemi olucak süre olarak ise ben 5 saat uygun goruyorum , ayrıca bu süre zarfı içinde sizler zaten Reset atacak level'e gelirsiniz.
    Otomatik Grand Reset sistemiyle alakalı olarak ise, Hala çalışmalarımız devam ediyor .Sizin istediginiz uzerine Web site uzerinden atılabilmesi icin gereken kodlamayı yapıyoruz fakat bir açık oluşursa otomatik sisteme geri donerim bunuda bilmenizde fayda var.

Aynen başkanım.. siteden olması çok daha iyi max lvl in biraz zevki çıkarılmalı bence. sonra gr sini gene atar. bu şekilde olursa çok daha iyi olur.
    Kolay Gelsin!

• quote:

Bu Konuları Xobi de gelince uzun uzun konusuruz takım olarak ama gorunen şu ki AFK Sistemi olucak süre olarak ise ben 5 saat uygun goruyorum , ayrıca bu süre zarfı içinde sizler zaten Reset atacak level'e gelirsiniz.

bu arada sezay kimse sormadı benimde aklıma yeni geldi spotlar nasıl olcak geçen serverda sm elf mg harici kasabilen yoktu bk dl rf çok pasif kalıyodu kasarken ona bişiler yapcakmısınız yada yaptınızmı yada düşünüyomusunuz ? :D
  • benimde merak ettiğim: Gr attıktan sonra fo item gibi itemler verilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul Master -- 16 Ocak 2012; 10:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

benimde merak ettiğim: Gr attıktan sonra fo item gibi itemler verilecek mi?

fo item asla verilmicek yani bunu acık bi şekilde söleye bilirim itemin buildin önemli oldugu bi serverda fo itemmi verilirmiş ben ödül verilmemesi taraftarıyım ki 5k point bence yeterince iyi bi ödül
  • 5k point işi gayet iyi. fo verilecek mi diye merak ettim sadece!!
  • Herhangi bir odul dusunmedik, buyuk olasılıklada olmaz ancak soyle bisey yapabiliriz.
    Her GR atısınızda atıyorum 5k WCoin veririz oyun icinden Scrool/Item/Booster alarak kullanabilirsiniz.
  • quote:

Herhangi bir odul dusunmedik, buyuk olasılıklada olmaz ancak soyle bisey yapabiliriz.
    Her GR atısınızda atıyorum 5k WCoin veririz oyun icinden Scrool/Item/Booster alarak kullanabilirsiniz.

Bunu yazıcaktım ama GR işi iyice dallanıp budaklanacak.
  • her şey çok iyi de şu rf nin socketli item sorununa çözüm bulabildik mi dostlar
  • RF nin socket konusuna henuz bakmıs degiliz fakat Xobi de geldigi zaman hep beraber bi sonuca/karara varmıs oluruz.
    Size gereken bilgiyi veririz.
  • quote:

Herhangi bir odul dusunmedik, buyuk olasılıklada olmaz ancak soyle bisey yapabiliriz.

bu iyi olur. fo item i bende fazla istemiyorum. söylediğiniz şekilde yaparsanız zevk katar gibi görünüyor..
  • Grand Reset ile alakalı olarak sunu soylemek istiyorum, kodlamalarım tamamlandı fakat açıklar yine oluşuyor . Fakat bu demek degildir ki , her onune gelen hack yapabilir.Ancak biraz beynini calıstıran/yoran birisi kendine farklı charlara ait pointleri verebilir, bu yuzden otomatik sistem uygulanacaktır.1 2 kendini bilmez icin KOSKOCA Sunucuyu riske atmamızın bir anlamı olmaz diye dusunuyorum.
    Eger siz Son levelin/Resetin tadına varmak isterseniz 4 GR ve 50 Reset atmanız yeterlidir zaten max GR olarak 4 hesapladık, boylelikle son seviyeye kadar kimsenin bir kimseye level yada GR point ustunlugu olmamıs olur(elbetteki point alıcaksınız ve ustunluk saglanıcak) ancak oyunu hesaplayan ve bilen bir kisi her zaman 1 adım onde olucaktır.
  • GR atmadan takılmak, set bulmak, pk yapmak vs vs. isteyenler de 49. reslerinde yapar artık bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

GR atmadan takılmak, set bulmak, pk yapmak vs vs. isteyenler de 49. reslerinde yapar artık bunları.

Aynen katılıyorum.

Serverde webshop uygulaması olacak mı acaba?Vote Reward sistemi gibi ?Ayrıca en önemli konu slotlar konusulmadı sanırım.Bu konu hakkında da bilgi rica edebilirmiyim.
    Ayrıca açılış tarihi daha belirlenmedi mi çünkü artık sabırsızlanmaya başladık.Önemli detaylar ayarlar yapıldıysa ben serverin açılması taraftarıyım.Küçük detaylarıda oynarken bulur bildiririz halledilir diye düşünüyorum.Çünkü siz ne kadar 4 x 4 lük yapmaya çalışsanızda ( ki buna saygı duyuyorum )mutlaka küçük sorunlar cıkacaktır ki bu normaldir hatasız kul olmaz sonuçta.

• bence de sitede market olması çok iyi olur, ki bu çoğu oyuncu için önemlidir, dışardan yeni oyuncuların gelme olasılığı artar düşüncesindeyim
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.