Şimdi Ara

UXC Network (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

TROJ , Tarih guzelmis bende sevdim ama 1 kisi eksik devam ediyoruz su an o yuzden yetisir mi bilmem
    Website neredeyse bitti sadece GR Reset kısmı kaldı o da eklenicek. Oyun balans kısmı ise tamamen farklı bir sistem ile yapıldı 2 defa balans yapmıs olacaksınız bu sayede ortalama bir denge kurulacak.
    Ayrıca sunuda soylemek istedim , Oyunda kaldıgınız her 1 saat icin 5 ya da 10 Cash Shop coin kazanıcaksınız yani 100 saat baglı kaldıysanız 100 x 10 = 1000 wcoin kazanmıs olucaksınız.(Yapım Aşamasında)

açık bırakır giderim pc yi kasmayada gerek yok

Aynısını dedim ama hadi hayırlısı...

@_KuB4RM4N_

Sonradan katılırsın Mustafa kaçırmak yok.

genede fazla afk bırakılmaz.. tabi arada manyaklar cıkar o ayrı

• o manyak lardan biri de benim (: namıdiğer afkkasabı yüzümü herkes bilmez, herkesin uyuduğu vakit ortaya çıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

o manyak lardan biri de benim (: namıdiğer afkkasabı yüzümü herkes bilmez, herkesin uyuduğu vakit ortaya çıkarım

burda farklı olan birşey var Alper "cim":)

adam lorenciada barda otururken bile wm kazanacak :D
  • kasmasın da,barda otursun istediği kadar wm mi coin mi neyse kazansın, para yanıltır rf yamultur ((:
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

kasmasın da,barda otursun istediği kadar wm mi coin mi neyse kazansın, para yanıltır rf yamultur ((:

Selim bunu beğendi..
  • Lorencia barda oturarak W-Coin kazanmanız uzun surmez Anti-AFK sistemi aktif ettigimiz an mecbur hareket etmek zorunda kalırsınız :)
    Grand Reset Sistemimiz Otomatik olacaktır, atıyorum max resete ulastıgınızda oyundan cıkıp 1dk sonra tekrar giriceksiniz ve resetiniz 0 GR 1 olmus olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Henüz dün akşama kadar sistemimiz bile belli değildi. Sadece balans işine odaklandığımız için. Az çok kafamızda birşeyler oluşturduk.

Max Stat : 65000
    Max Reset: 50
    Max Grand Reset: 4
    Max Master Level: 500
    Exp: 50-80 arası tam belli değil.

Max resete ulaşıldığında her karakterin toplamda 50k point olacaktır. Yani reset başı 1000 point alacaksınız.
    Balans olayını karakterlerin ayarlarıyla hiç oynamadık. Son açılan serverdaki gibi point üzerinden denge oluşturuldu. Böylelikle başta elf güçlü, sm güçlü gibi safsatalar doğmayacaktır.
    Grand resette her karakter farklı point alacaktır.
    Mesela BK full olduğunda;

Max reset : 50*1000
    Grand Reset : 4*5000
    Toplamda 70 000 pointe sahip olacak.

SM Full olduğunda;

Grand Reset : 4*12 500
    Toplamda 100 000 pointe sahip olacak.

Bu arada şöyle güzel bi haber vereyim. Eski serverdaki gibi itemleri sınırlandırmadık. Her itemin (socket itemler dahil) excellentı olacaktır. Kanatları eventlara değilde chaos makinesinden player kendi yapacaktır.

Öncelikle hayırlı olucak inşallah bu özellikler gayet iyi 10 numara 5 yıldız.Jewel konusundada satılmamasından yanayım tabi jewellarında çok az düşmemesini ayarlamak lazım bu da playerların afk kalmasını %100 engeller.Hatta bazı haritalarda bles ağırlıklı bazılarında soul,caos gibi ayrımda yaparsak tadından yenmez.Bu konuyu iyi bir düşünürseniz sevinirim.Zen konusundada arkanızdayım yerden toplansın millet zen jewel derdinden zaten istesede afk kalamaz W-coin olayıda rahat olur.İnsanlar alışmış işin kolayına zen geliyor jewel satılıyor bırak afk rahattan kas yok öyle birşey.Bu 1-2 şeyde düşünülüp ayarlanırsa güzel olur.Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar pointleri görüncede çok sevindim.:D32k bayardı bi ince:D anladın sen onu re5p3ct:D:D

• [RA]Silici - Bu tür konulara tek başımıza karar vermiyoruz takım olarak konusarak karar veriyoruz , yukarıda yazmıs olduklarım tamamen benim şahsi goruşlerimdir buyuk ihtimalle olacaktır.
    Xobi'nin yazdıkları ise Su an ki balans ve oyun ayarlarıdır.
    -------------------------------------------------
    Grand Reset : 4*5000
    Toplamda 70 000 pointe sahip olacak.

SM Full olduğunda;

Grand Reset : 4*12 500
    Toplamda 100 000 pointe sahip olacak.
    -------------------------------------------------
    Bu sistemde charlar 2 kez balans almıs olucak hem daha saglam hemde guvenilir olucak.
  • quote:

Lorencia barda oturarak W-Coin kazanmanız uzun surmez Anti-AFK sistemi aktif ettigimiz an mecbur hareket etmek zorunda kalırsınız :)
    Grand Reset Sistemimiz Otomatik olacaktır, atıyorum max resete ulastıgınızda oyundan cıkıp 1dk sonra tekrar giriceksiniz ve resetiniz 0 GR 1 olmus olacak.

oto res e gr e şahsen karşıyım, 50. reste pk takılmak isteyenler, item kasmaya devam etmek isteyenler, arkadaslarını kasmak ısteyenler olabilir, gr oyuncunun isteyeceği bir durum, belki aldığı pointi yeterli görüp tekrar baştan başlamak istemeyebilir. değil mi?

oto resin olmaması çok da etkili değil, 1dk da web den atabilir, ama olması sıkıntı çıkartabilir. tabi bunu koyma sebebiniz web deki gr fonksiyonunda cıkan bir sorun değilse.
  • Bende auto GR istemiyorum fakat web siteye eklenti yaparken açıklar olusuyor sırf bu yuzden otomatik yapmak zorunda kaldım , bende farkındayım bazıları atmak ister bazıları istemez, Ayrıca auto GR de her char farklı stat alacagı icin web teki eklentimiz guvenli olmuyor.
    Soyle ornek vereyim.
    Sitemize Login - Password kısmı eklemedik(Guvenlik icin) ben BM Grand Reset Here kısmı ekledim BM ordan attıgında 5k stat alır, ama GM kısmına tıkladıgında 10k alır . iste bunun kısıtlamaya ve char kodlarından check ettirerek yaptırmaya calısınca ise sorun cıkıyor demek istedigim buydu neden otomatik yapmamız gerektiği ile ilgili.
    umarım onunda sorununu halledicem en kısa zamanda web siteye ekleme yapıcam.
    Eger yapamazsam autoGR olacak.

Edit : Grand Reset te limit var yani sınırsız degildir .
    Max GR - 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 14 Ocak 2012; 23:38:53 >
  • normal reset ve grand reset için NPC den reset olayı görmüştüm bir serverda. burda da böyle bişey yapılırsa, dükkana girer gibi NPC'ye tıklayıp reset ve grand reset atılırsa daha iyi olur bence.
  • O sistem bizim firmamızda bulunmuyor malesef sadece reset kısmı icin oyun icerisinden /reset komutunu kullabilirsiniz.
    Grand Reset icinde calısmalarım devam etmektedir.
  • Anti afk tarzı bir sisteme karşıyım açıkçası.Oyun 24 saat açık kalacak ve 24 saat kasmak isteyenler olabilir.Ama 24 saat oyunla ilgilenmek zorunda kalmak güzel olmaz diye düşünüyorum.Herkezin bir sosyal hayatı var sonuçta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

Anti afk tarzı bir sisteme karşıyım açıkçası.Oyun 24 saat açık kalacak ve 24 saat kasmak isteyenler olabilir.Ama 24 saat oyunla ilgilenmek zorunda kalmak güzel olmaz diye düşünüyorum.Herkezin bir sosyal hayatı var sonuçta..

katılıyorum anti afk olursa gece vb. zamanlarda kasmak için bırakamayacağız sonuçta bu oyun Knight yada wow değil sürekli başında duramayız. ayrıca LOW exp serverlarda afk olması şarttır bunu herkes biliyor.
  • @HipmodeLs
    @Tyler Durden
    Bu oyun zaten low exp olacak o yuzden anti-afk sistemi kurulmalı bence ayrıca W-Coin verecegimizi soyluyoruz her 1 saat icin. AFK normal olarak daha fazla kazanıcak ama PC basındaki adam daha az mı kasansın ?
    iste bu yuzden ben AFK Sistemi siddetle istiyorum.
    Ayrıca Bu demek degildir ki her 10dk da 1 kez oyuna bakın, ben anti-afk Sistemini 4 - 6 saat olarak hesapladım(Zaten bu sure icinde Reset atacak levele gelirsiniz) boylece optimum sure ve odulu almıs olucaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

TROJ , Tarih guzelmis bende sevdim ama 1 kisi eksik devam ediyoruz su an o yuzden yetisir mi bilmem
    Website neredeyse bitti sadece GR Reset kısmı kaldı o da eklenicek. Oyun balans kısmı ise tamamen farklı bir sistem ile yapıldı 2 defa balans yapmıs olacaksınız bu sayede ortalama bir denge kurulacak.
    Ayrıca sunuda soylemek istedim , Oyunda kaldıgınız her 1 saat icin 5 ya da 10 Cash Shop coin kazanıcaksınız yani 100 saat baglı kaldıysanız 100 x 10 = 1000 wcoin kazanmıs olucaksınız.(Yapım Aşamasında)

açık bırakır giderim pc yi kasmayada gerek yok

Aynısını dedim ama hadi hayırlısı...

@_KuB4RM4N_

Sonradan katılırsın Mustafa kaçırmak yok.

Katılırız Sorun Değil Ceptende Olsa Takipteyim

• anti afk kesin olmalı. yoksa baya sorun yaşanabilir playerler arasında
  • kusura bakmayin ama anti afk cok sacma bisey bence
  • Antiafk olmazsa beles W-Coinde olmaz bunuda unutmayın :)
  • Antiafk olması mantıklı ama süresinin iyi ayarlanmaası lazım bence eğer 1-2 saat arası olucaksa olmasın ama 5-6 gayet mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.