Lorencia barda oturarak W-Coin kazanmanız uzun surmez Anti-AFK sistemi aktif ettigimiz an mecbur hareket etmek zorunda kalırsınız :) Grand Reset Sistemimiz Otomatik olacaktır, atıyorum max resete ulastıgınızda oyundan cıkıp 1dk sonra tekrar giriceksiniz ve resetiniz 0 GR 1 olmus olacak.
oto res e gr e şahsen karşıyım, 50. reste pk takılmak isteyenler, item kasmaya devam etmek isteyenler, arkadaslarını kasmak ısteyenler olabilir, gr oyuncunun isteyeceği bir durum, belki aldığı pointi yeterli görüp tekrar baştan başlamak istemeyebilir. değil mi?
oto resin olmaması çok da etkili değil, 1dk da web den atabilir, ama olması sıkıntı çıkartabilir. tabi bunu koyma sebebiniz web deki gr fonksiyonunda cıkan bir sorun değilse.
Oto gr koduna pklığı eklersek pk oldugunda oto gr atmaz. Yada Gr atmak için res ücretini fazla tutarsak parasız gr atmaz. Fakat aldığı pointi oyuncu asla yeterli göremez. Balans serverlarında 250 point bile karşılaşmayı etkileyeceği için kişi ancak kendinden daha az resetli karakterlerle egosunu tatmin edebilir. Karşısına gr atmış bir oyuncu çıkarsa tırıs tırıs kaçacağı kanısındayım.
quote:
Orijinalden alıntı: TROJ
bence de sitede market olması çok iyi olur, ki bu çoğu oyuncu için önemlidir, dışardan yeni oyuncuların gelme olasılığı artar düşüncesindeyim
Web shop olacaksa bile armor,sword,kanat,yüzük gibi itemlerin orda olması taraftarı değilim çünkü sonunda herkezde aynı itemlerin olmasını istemeyiz.Herkez emegiyle eventlere girerek,kundunları keserek itemlerini dizmeli.Web shopta sd,ag pot socket basmada kullanılan itemler satılabilir.Ayrıca büyük ihtimal resetler siteden atılacak eğer yapılabilirse reset atılırken bir şekilde vote verilmeli yani vote vermeden reset atılmamalı bu şekilde bir sistem yapılırsa daha yararlı olur.Normal şartlarda kimse siteye girip vote vermiyor kim ne derse desin.
Vote konusunda hipmodels'e katılıyorum.. Ayrıca spotlar nasıl olacak o konuda kesinleşmiş bişey varsa paylaşabilirmisiniz ??
Spotları henüz ayarlamadık. Bittiğinde burada paylaşabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: HipmodeLs
quote:
bence de sitede market olması çok iyi olur, ki bu çoğu oyuncu için önemlidir, dışardan yeni oyuncuların gelme olasılığı artar düşüncesindeyim
Web shop olacaksa bile armor,sword,kanat,yüzük gibi itemlerin orda olması taraftarı değilim çünkü sonunda herkezde aynı itemlerin olmasını istemeyiz.Herkez emegiyle eventlere girerek,kundunları keserek itemlerini dizmeli.Web shopta sd,ag pot socket basmada kullanılan itemler satılabilir.Ayrıca büyük ihtimal resetler siteden atılacak eğer yapılabilirse reset atılırken bir şekilde vote verilmeli yani vote vermeden reset atılmamalı bu şekilde bir sistem yapılırsa daha yararlı olur.Normal şartlarda kimse siteye girip vote vermiyor kim ne derse desin.
dostum webshop yazmadım, market yazdım, webshop a ben de karşıyım, oyuncular item satmak için serverde debelenmesin, kasalar item dolmasın
evet market sistemi ni düşündünüz mü?
Market sistemi biraz acarsanız yardımcı olurum.
oyuncuların oyunda elde ettikleri güzel opt. itemleri vaultlarına koyduktan sonra site üzerinden webmoney ya da zen karşılığı satmaları..
Bildigim kadarıyla sadece muweb 9 ile calısıyor o sistem. Bizim sitemizde Muweb degil ancak adapte etmeye calısırım, bakarız eger bi sorun olmazsa arkadaslarda onaylarsa ekleyebiliriz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HipmodeLs
quote:
dostum webshop yazmadım, market yazdım, webshop a ben de karşıyım, oyuncular item satmak için serverde debelenmesin, kasalar item dolmasın
Hocam dediğiniz sistem ile bugün tanıştım market diyince bende web shop zannettim :)Epeydir takip etmeyince Fransız kalmışız bazı şeylere :)
bu market sistemi çok iyi oluyor. playerler item satmak için zman kaybetmiyor. ve ne zman neyi satacağı alıcısına göre marketten kendisi çıkıyor. birinin post atmasınada gerek kalmıyor.
ve eğer market sistemi olursa post sistemi bence olmasın. (öneri)
Post kesin olmasi lazim. Party kurmak aramak vermek icin en azindan Post lazim olucak. Ve satilcak biseyler varsa yazicaklar. Olmasi lazim bence.
Post ozelligi zaten olucak onu kaldıramayız EShine da dedigi gibi neredeyse herkes " /post " komutu ile alısveris/party/sohbet yapıyor. Muhtemelen PVP VIP ve NON-PVP serverlarida olucak o yuzden diger serverlar arasındaki baglantıyı /post ile kuracaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: RE5P3CT
Post ozelligi zaten olucak onu kaldıramayız EShine da dedigi gibi neredeyse herkes " /post " komutu ile alısveris/party/sohbet yapıyor. Muhtemelen PVP VIP ve NON-PVP serverlarida olucak o yuzden diger serverlar arasındaki baglantıyı /post ile kuracaksınız.
item satışları olursa post olmayabilir dedim tabi market sistemi olursa. ama party ve spot bildirimleri için kullanılabilir. post atmanın güzel olduğunun farkındayım fakat bir ufak tartışmada oyuncular birbirlerine post aracılığı ile saldırdıklarında (küfürleşme) bunu bütün oyuncular okuyor ve ortak olanda cok oluyor. özellikle yabancılarda oynayacaksa bu oyunu bunuda hesaplamak lazım diye düşünüyorum.. sonra ortalık kan revan oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Soul Master
item satışları olursa post olmayabilir dedim tabi market sistemi olursa. ama party ve spot bildirimleri için kullanılabilir. post atmanın güzel olduğunun farkındayım fakat bir ufak tartışmada oyuncular birbirlerine post aracılığı ile saldırdıklarında (küfürleşme) bunu bütün oyuncular okuyor ve ortak olanda cok oluyor. özellikle yabancılarda oynayacaksa bu oyunu bunuda hesaplamak lazım diye düşünüyorum.. sonra ortalık kan revan oluyor.
dogrudur, ama belirli kurallar var zaten, mesala küfür etmek, argo konusmak, baskasini ezik yerine koymak yasakligi vardi eski serverde, umarim yine böyle bisey uygulanicaktir. yapan olursa yinede, cezasini cekicektir
quote:
Orijinalden alıntı: EShine
quote:
dogrudur, ama belirli kurallar var zaten, mesala küfür etmek, argo konusmak, baskasini ezik yerine koymak yasakligi vardi eski serverde, umarim yine böyle bisey uygulanicaktir. yapan olursa yinede, cezasini cekicektir
ozaman senin kesin banlanman lazım batu hatırlatırım oyunun ilk günü arena da
nerdeyse okullar kapanıcak 2 gün kaldı ne zaman açılcak server sabırsılanıyoruz:)
quote:
Orijinalden alıntı: thampic1
quote:
quote:
hahaha :D o ilk sw di benim ilk tr server, yenidim kurallari bilmiyordm
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thampic1
quote:
quote:
hahaha :D o ilk sw di benim ilk tr server, yenidim kurallari bilmiyordm
hadi be ordan bi taraflarım kalkık demiyoda hamen bahane bilmiyodum falan filan görücez oyunda seni şimdi bakalım napıcan yine