Şimdi Ara

UXC Network (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TROJ

@KazuYA18 katılıyorum, soullar satıcıda satıldığında jevel ticareti de bitmiyor, saticidan daha ucuza satışlar olur, zen için ne kadar çok tüketim kalemi olursa değeri o kadar artar, bizim de istediğimiz bu değil mi? ki satıcıları ilk lvl lerde itemleri aldıktan sonra unutuyoruz, bu da ziyarete vesile olur (:

• serverın açılma tarihi hakkında gelişme varmı ?
  • Açılış tarihi henüz belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Açılış tarihi henüz belli değil.

Valla bilmem 8 gününüz kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Açılış tarihi henüz belli değil.

Valla bilmem 8 gününüz kaldı

/>
  • Bu kadar aceleci olmayın :) bize kalsa yarın acalım ama oyunda problem cıkar, sitemizi tam olarak bitirmis sayılmayız yani %90 bitti geriye %10 luk bi kısım kaldı :) .
    birde o 8 gun nasıl kalıyor onu anlamadım :D biz su tarihte acılacak demedik ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Bu kadar aceleci olmayın :) bize kalsa yarın acalım ama oyunda problem cıkar, sitemizi tam olarak bitirmis sayılmayız yani %90 bitti geriye %10 luk bi kısım kaldı :) .
    birde o 8 gun nasıl kalıyor onu anlamadım :D biz su tarihte acılacak demedik ki.

büyük olasılıkla ocak 20 diye bir mesaj vardı yanlış hatırlamıyorsam. bende büyük olasılıkla büyük olasılığınıza 8 gün kaldı dedim..
  • su an icin olasılıklar uzerine konusabiliriz zaten , cunku ben 1 haftadır hastaydım elle tutulur bisey yaptım diyemem fakat diger arkadaslar calısmalara devam ettiler.
    Simdi biraz daha iyiyim elimden geleni yapıcam.
  • Sezay'dan önceki hafta da ben hastaydım. Bulaştırdım hepsine Xoßi de hasta oldu.
  • Hepinize büyük bi gecmis olsun :) Serveri cok sabirsiz bi halle bekliyoruz
  • Teşekkürler. :) Biz de herşeyin dört dörtlük olması için elimizden geleni yapıyoruz.
  • umarim hersey dört dörtlük olacak
  • Geçmiş olsun hepinize.. Bu arada bende hastayım.. Bitiriyorum.. (akşamki halı saha maçı iyi geldi)
  • Finallerde bitti heycanla bekliyoruz bi an önce acın artık serverı
  • kanımca 23 ocak pazartesi iyi bir tarih
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz..
  • TROJ , Tarih guzelmis bende sevdim ama 1 kisi eksik devam ediyoruz su an o yuzden yetisir mi bilmem
    Website neredeyse bitti sadece GR Reset kısmı kaldı o da eklenicek. Oyun balans kısmı ise tamamen farklı bir sistem ile yapıldı 2 defa balans yapmıs olacaksınız bu sayede ortalama bir denge kurulacak.
    Ayrıca sunuda soylemek istedim , Oyunda kaldıgınız her 1 saat icin 5 ya da 10 Cash Shop coin kazanıcaksınız yani 100 saat baglı kaldıysanız 100 x 10 = 1000 wcoin kazanmıs olucaksınız.(Yapım Aşamasında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 14 Ocak 2012; 0:55:40 >
  • quote:

TROJ , Tarih guzelmis bende sevdim ama 1 kisi eksik devam ediyoruz su an o yuzden yetisir mi bilmem
    Website neredeyse bitti sadece GR Reset kısmı kaldı o da eklenicek. Oyun balans kısmı ise tamamen farklı bir sistem ile yapıldı 2 defa balans yapmıs olacaksınız bu sayede ortalama bir denge kurulacak.
    Ayrıca sunuda soylemek istedim , Oyunda kaldıgınız her 1 saat icin 5 ya da 10 Cash Shop coin kazanıcaksınız yani 100 saat baglı kaldıysanız 100 x 10 = 1000 wcoin kazanmıs olucaksınız.(Yapım Aşamasında)

açık bırakır giderim pc yi kasmayada gerek yok

• Ortaya Çok Güzel Bir Ortam Çıkacak Bu Konuşulanlara Göre Ama Ben Yetişemiyeceğim Buyuk İhtimal :( ŞAFAK:111
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

TROJ , Tarih guzelmis bende sevdim ama 1 kisi eksik devam ediyoruz su an o yuzden yetisir mi bilmem

açık bırakır giderim pc yi kasmayada gerek yok

Aynısını dedim ama hadi hayırlısı...

@_KuB4RM4N_

Sonradan katılırsın Mustafa kaçırmak yok.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.