Şimdi Ara

UXC Network (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thampic1

quote:

Orijinalden alıntı: EShine

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

item satışları olursa post olmayabilir dedim tabi market sistemi olursa. ama party ve spot bildirimleri için kullanılabilir.
    post atmanın güzel olduğunun farkındayım fakat bir ufak tartışmada oyuncular birbirlerine post aracılığı ile saldırdıklarında (küfürleşme) bunu bütün oyuncular okuyor ve ortak olanda cok oluyor. özellikle yabancılarda oynayacaksa bu oyunu bunuda hesaplamak lazım diye düşünüyorum.. sonra ortalık kan revan oluyor.

dogrudur, ama belirli kurallar var zaten, mesala küfür etmek, argo konusmak, baskasini ezik yerine koymak yasakligi vardi eski serverde, umarim yine böyle bisey uygulanicaktir. yapan olursa yinede, cezasini cekicektir

ozaman senin kesin banlanman lazım batu hatırlatırım oyunun ilk günü arena da

hahaha :D o ilk sw di benim ilk tr server, yenidim kurallari bilmiyordm

hadi be ordan bi taraflarım kalkık demiyoda hamen bahane bilmiyodum falan filan görücez oyunda seni şimdi bakalım napıcan yine

Aga 1. Ben olcam, kesin sana söz veriyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

item satışları olursa post olmayabilir dedim tabi market sistemi olursa. ama party ve spot bildirimleri için kullanılabilir.
    post atmanın güzel olduğunun farkındayım fakat bir ufak tartışmada oyuncular birbirlerine post aracılığı ile saldırdıklarında (küfürleşme) bunu bütün oyuncular okuyor ve ortak olanda cok oluyor. özellikle yabancılarda oynayacaksa bu oyunu bunuda hesaplamak lazım diye düşünüyorum.. sonra ortalık kan revan oluyor.

dogrudur, ama belirli kurallar var zaten, mesala küfür etmek, argo konusmak, baskasini ezik yerine koymak yasakligi vardi eski serverde, umarim yine böyle bisey uygulanicaktir. yapan olursa yinede, cezasini cekicektir

hadi be ordan bi taraflarım kalkık demiyoda hamen bahane bilmiyodum falan filan görücez oyunda seni şimdi bakalım napıcan yine

Yavaş ol hacı biz varız burda :)

Vip satışı falan olacaksa bunu ayrı serverlere bölmeyelim bence pek zevki çıkmıyor öyle playerler dagılınca.Tek serverde olsun vip üyelerde öyle daha iyi olur.

• @Shine belli ki yine vip takılacak. aynı kulvarda olmayıp aynı listede sıralanacağız, bizi ayrı serverların insanı yapan kader utansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

@Shine belli ki yine vip takılacak. aynı kulvarda olmayıp aynı listede sıralanacağız, bizi ayrı serverların insanı yapan kader utansın

:D:D:D cok güldüm :D tabikide VIP olcak bende. Bu Server oynadigim en güzel swdi onun icin Manyak gibi oynicam bunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yavaş ol hacı biz varız burda :)

Vip satışı falan olacaksa bunu ayrı serverlere bölmeyelim bence pek zevki çıkmıyor öyle playerler dagılınca.Tek serverde olsun vip üyelerde öyle daha iyi olur.

Idaasina varmisin hocam :D

• Jewel konusunda kimse yorumda bulunmamış bence jewel konusu o şekil olsa afkda kalan olmaz bu arada reset olayı sanırsak oyundan çıkıp girmemizle oto olucak peki oyunun içinden /reset şeklindede açık olma durumu varmı yoksa bu şekilde bir çözüm olabilir.Yani pk gezmek,item kasmak vb. şeyleri isteyenlerinde isteklerine cevap verilmiş olur.
  • @HipmodeLs

eğer VİP olacaksa aynı serverde omalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [RA]Silici

Jewel konusunda kimse yorumda bulunmamış bence jewel konusu o şekil olsa afkda kalan olmaz bu arada reset olayı sanırsak oyundan çıkıp girmemizle oto olucak peki oyunun içinden /reset şeklindede açık olma durumu varmı yoksa bu şekilde bir çözüm olabilir.Yani pk gezmek,item kasmak vb. şeyleri isteyenlerinde isteklerine cevap verilmiş olur.

dostum afk da da jevel toplanabliyor, muhelper olacak, ve oto olan reset değil grandreset
  • server bir an önce test olarak açılmalı ayrıca reset oto olmalı. istemeyen grand reset atmayabilir item vb.kasmak için
  • arkadaşlar bir şeyi unutuyosunuz gözden kacırıyosunuz siz 1 haftada grand reset atacağınızımı düşünüyosunuz ayıptır sorması siz bi kasın hele bi 10 res yapın en kötü gr ye daha coooook var ozamana kadar düzelir bunlar takıldığınız şeye bakın
  • quote:

arkadaşlar bir şeyi unutuyosunuz gözden kacırıyosunuz siz 1 haftada grand reset atacağınızımı düşünüyosunuz ayıptır sorması siz bi kasın hele bi 10 res yapın en kötü gr ye daha coooook var ozamana kadar düzelir bunlar takıldığınız şeye bakın

HaKLI..
  • Benim takıldıgım tek nokta serverlerin ayrı olacak olması şahsi düşüncem böyle bir uygulama oyun zevkinin içine eder.Vip üyeliğin olmasına karşı değilim fakat serverler ayrılmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

Benim takıldıgım tek nokta serverlerin ayrı olacak olması şahsi düşüncem böyle bir uygulama oyun zevkinin içine eder.Vip üyeliğin olmasına karşı değilim fakat serverler ayrılmamalı.

ayrilmamali evet !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

server bir an önce test olarak açılmalı ayrıca reset oto olmalı. istemeyen grand reset atmayabilir item vb.kasmak için

reset bence oto olmamali. Herkez istedigi Zaman res atsin sirf oyundan cikti yada DC yedi diye rr atilmasin Adama. Belki item alicak misal Wing ve onu takicak.
  • Reset otomatik demedik arkadaslar. Reset sistemi basit olucak oyun icinden /reset yazarak atıcaksınız siteden bile atmayacaksınız.
    Ancak Grand Reset malesef otomatik olucak eger 50 reset te takılmak isterseniz 1 level PK olmanız yeterli olucaktır boylece GR atmayacaktır.
    quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

server bir an önce test olarak açılmalı ayrıca reset oto olmalı. istemeyen grand reset atmayabilir item vb.kasmak için

Test olarak acamayız cunku daha hazırlıklarımızı tamamlamadık, açsak bile insanları bir nevi oyundan sogutuyor bu test serverlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 18 Ocak 2012; 19:11:11 >
  • Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Test olarak acamayız cunku daha hazırlıklarımızı tamamlamadık, açsak bile insanları bir nevi oyundan sogutuyor bu test serverlar.

Aynen katılıyorum.Test olayı olmasın oyuna başlarken heves kalmıyor insanda süprizi kaçıyor işin.Halen belli değil mi açılış günü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSeRR -- 18 Ocak 2012; 19:28:07 >
  • Açılış diyemem fakat bitirmemiz ay sonunu bulur diye tahmin ediyorum.
    VIP Server meselesine gelirsek eger, bende ayrı server açma taraftarı degilim fakat VIP oyuncular ileride sıkıntı cekerler yok sana 5 dolar verdim kasmaya spot yok ayrı server acın diye baslarlar o yuzden VIP Server limitini 50 yapıcaz zaten abartı bir ücret talep etmiycez 5-7 dolar falan olucak VIP Hizmeti, bu paralarda server icin gerekli update alımı ve makina icin harcanacaktır.Bizim paraya ihtiyacımız yok fakat birazda oyuncuların katkısını alırsak daha iyi işler yapacagımıza inanıyoruz.
    Su ana kadar ciddi bir bug bulmadık hatta bug bile diyemeyiz bulduklarımıza gorunen şu ki %99 temiz bir sunucu acıcaz, işte bu yuzden acele etmek istemiyoruz.
    Rage Fighter Skill Tree

Rage Fighter ile Skill Tree testimiz devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 18 Ocak 2012; 22:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Açılış diyemem fakat bitirmemiz ay sonunu bulur diye tahmin ediyorum.
    VIP Server meselesine gelirsek eger, bende ayrı server açma taraftarı degilim fakat VIP oyuncular ileride sıkıntı cekerler yok sana 5 dolar verdim kasmaya spot yok ayrı server acın diye baslarlar o yuzden VIP Server limitini 50 yapıcaz zaten abartı bir ücret talep etmiycez 5-7 dolar falan olucak VIP Hizmeti, bu paralarda server icin gerekli update alımı ve makina icin harcanacaktır.Bizim paraya ihtiyacımız yok fakat birazda oyuncuların katkısını alırsak daha iyi işler yapacagımıza inanıyoruz.
    Su ana kadar ciddi bir bug bulmadık hatta bug bile diyemeyiz bulduklarımıza gorunen şu ki %99 temiz bir sunucu acıcaz, işte bu yuzden acele etmek istemiyoruz.
    Rage Fighter Skill Tree

Rage Fighter ile Skill Tree testimiz devam ediyor.

bu güzel bir haber (: bir de socketli item konusuna açıklık getirebilirsek tadından yenmez

• Şimdilik skilltree yi iyi bi gözden geçirmem gerektiği için bu rf skilltree biraz ertelenecek. Sonradan bir update gelebilir. Socket item konusu. En üst setine socket item ekleyemeyiz bu biraz abartı olur. Alt setine eklesek yine duellerde birşeyler yapabilmesi için alt setinin socketlisi yerine en üst setini tercih etmek zorunda kalacağı için gereksiz bir özellik olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Şimdilik skilltree yi iyi bi gözden geçirmem gerektiği için bu rf skilltree biraz ertelenecek. Sonradan bir update gelebilir. Socket item konusu. En üst setine socket item ekleyemeyiz bu biraz abartı olur. Alt setine eklesek yine duellerde birşeyler yapabilmesi için alt setinin socketlisi yerine en üst setini tercih etmek zorunda kalacağı için gereksiz bir özellik olacaktır.

normalde de tum charların en üst setlerinde değil mi socket opt, rf nin sadece 4seti var, hiçbiri olmazsa sacred de olsun yeter, en azından olsun, bilmiyorum bu serverda rf ne denli güçlü ama diğer oynadığım serverların hiçbirinde socketli seti olanlarla bırakın kapışmayı gördüğüm yerde kaçıyordum, tamstat ve tam opt exc set olmasına ragmen
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.