Şimdi Ara

UXC Network (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RF yi henüz test etme imkanı bulamadık. Bufflarında falan sorun yoktu. Sadece buff süreleri ayarlanması gerekiyor. Sıkı bi gözden gözden geçireceğim.

@thampic1
    Son serverda kanatları chaos makinesinin ayarı yapılamadığından eventlara koyma altenatifini seçtik. Eventları eğer düşünceme göre ayarlayabilirsem daha değişik planlarım var. Buda sürpriz olsun.

@KazuYA18
    Ticareti olabildiğince yüksek tutmaya çalışacağım. Hatta pazarlık derecesine kadar bile getirebilirim.

Zen olayı eski serverda ayar normaldi. 1 reset atıncaya kadar 1 resetlik zen toplanabiliyordu. Fakat şimdi bu konuda biraz daha acımasız olabiliriz.
  • mu helper var dı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

mu helper var dı değil mi?

Evet var.
  • Jeweller Shoplarda satılmasın bence(eğer böyle bir fikir varsa) dropda fazla yüksek olmasınki önemli olsun jewel. Bence parada da acımasız olunmalı. Ne kasacağımı düşünüyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Jeweller Shoplarda satılmasın bence(eğer böyle bir fikir varsa) dropda fazla yüksek olmasınki önemli olsun jewel. Bence parada da acımasız olunmalı. Ne kasacağımı düşünüyorum şu an.

Paranın değerli olduğu serverlerde birde jeveller olmazsa biraz saçma olur bence.
  • bu arada jeveller derken sadece soul ve bless i kastetmiştim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Jeweller Shoplarda satılmasın bence(eğer böyle bir fikir varsa) dropda fazla yüksek olmasınki önemli olsun jewel. Bence parada da acımasız olunmalı. Ne kasacağımı düşünüyorum şu an.

Paranın değerli olduğu serverlerde birde jeveller olmazsa biraz saçma olur bence.

Ben her türlü zorluktan yanayım
  • @Soul Master yani Selim haklı, sadece soul ve bless satılmalı satıcılarda, pahalı da olsun ki zenin değeri biraz daha artsın
  • Jeweller satılırsa ticaret ölecek farkındamısınız ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • satılırsa sadece bless satılmalı, ben jewellerin satılmasına karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Jeweller satılırsa ticaretin ölecek farkındamısınız ?

ticaret neden ölsün ki! ZEN in az olduğu serverde herşey para eder sadece jeveller mi para edecekti? ben onu anlamadım.. sürekli exl drop'u olan serverde birtek jeveller kalıyor serverin ticaretini ayakta tutan. buda exl itemlerin sürekli düşmesinden kaynaklanıyor. böyle olunca da dd+mana ya da hp opt itemleri bile çöpe atıyoruz. güzel opt itemler çok ucuza gidiyor. bunu önlemek için exl ayarlarını bari iyi yapın. ayrıca jeveller kesinlikle olacak diye birşeyde yok olursa iyi olur. ayrıca reset parasını 5xreset sayısı gibi yaparsanız playerlerde para fazla kalmaz buda eğlenceli olur diye düşünüyorum. tabi benimkiler sadece bir fikir. kesinlik arzetmediği gibi bir kırıcılıkta yoktur. sadece öneri olarak algılayınız..

TEŞEKKÜRLER..

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Jeweller satılırsa ticaret ölecek farkındamısınız ?

Trafik kurallarına uyalım tarzı videolardaki subliminal mesajlar gibi olmuş popi.

Ama adam haklı beyler.
  • resetteki zen olayı bence çok saçma. kaç resete geliyosun hala yerden zen topluyosun. dükkanda sadece gerekli item'lar satılsın jewel satılırsa ticaret biter.
  • Bence jewellerden birisi satılabilir aslında ama ticareti öldürmeyecek şekilde tabi. Yerden düşen zen miktarı ve jewel fiyat oranı tutturulursa eğer bu olabilir birşey. Ama season6'da zibille şey var. Şu yerdeki paraları toplayan zımbırtıyı takıp gerisini zamana bırakabilirsiniz mesela. İyi düşünmek lazım bu yüzden.

Reset sayısı x reset zen olayına ben de sıcak bakıyorum. Mu Online oynarken herkesin tek amacı pvp'ye yönelik set yapmakta. Ama aslında adamlar setlere o kadar özelliği boş yere koymamış kullanmak, kullandırmak gerekir diye düşünüyorum. Zenli bir set yaparsınız olur biter.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Aslında anlatmak istediğim şey ticaretin bless ya da soul ile yapılmasına karşıyım demekti. Bless soul satılmayan serverde iş ne kadar zen az düşsede dönüp dolanaıp bless ve soule geliyor diye zevksiz olur düşüncesindeydim.
    ama ikiside satılacak diye birşey yok birinin satılması da yeterli olabilir. eğer gene iş bir jevel üzerine dönecekse bari birinin üzerine dönsede diğeri playerler için zevk olur..
  • Yani öyle bi sw olucakki ticarette kaç jewel veriosun değil kaç para verion olmalı xD
  • ben de soul ve blessin satıcıda pahalıya satılmasından yanayım ama çoğunluk tersini düşünüyorsa artık hayırlısı ;) ama öncekinde de olduğu gibi bc6 da 10lu jevel güzel olur, tabi soul değil bless olursa ;)
  • Astronomik ucretler olacaksa satilsin (100m gibi) ama daha oncede dedigim gibi satilmasin dropu da normal olsun
  • Benim darklord tan hatırladğım gibi jeveller satılıyordu.Fiyatları bless 10m soul 6m gibi bişeydi.Ama para çok az düşüyodu.Yani 10 m toplucam diye tarkanda xhana'nın altında 1 saat scrool item gibi çarçopleri toplayıp satıcıya satar daha sonra jewel alırdık.Oyunun zevkide oradaydı tabi :D
  • @KazuYA18 katılıyorum, soullar satıcıda satıldığında jevel ticareti de bitmiyor, saticidan daha ucuza satışlar olur, zen için ne kadar çok tüketim kalemi olursa değeri o kadar artar, bizim de istediğimiz bu değil mi? ki satıcıları ilk lvl lerde itemleri aldıktan sonra unutuyoruz, bu da ziyarete vesile olur (:
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.