Şimdi Ara

üvey babamla yasadıgım olay [evden kovdu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Annesi boşanırsa nafaka alacak. Adam sevgilimle eve çıkıcam diyo. Annesiyle çıksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

daha bır kac saat önce yasandı bu herifle zaten cok kötüydü aramız sürekli taa 5-6 sene öncesinden beri. sabah annem kahvaltı icin kaldırdı bende aramız bozuk oldugu ıcın siz yiyin o gitsin sonra ben gelır kendım yerım dedım annem ısrar etti baya ama ben bılıyodum böyle olacagını sorun cıkmasın diye neyse dedim kalktım. gittim ters ters bakıyo bana tabakta patatesler vardı ortada bende kucuklugumden berı alışkınım kuck bı tabaga koyar kendı onumden yerım neyse aldım tabagımı ıcıne doldurdum durdu baktı dediki "oha hayvan oha bizde yicez insanlar var" sonra tabagımdan kendı catalıyla alıp ortadakı tabaga gerı koydu sonra bende dedimki "doğru duzgun soylesene noluyo" sonra yine aynı seyleri dedi baya bağıryo ama balkondayız komsular falan duyuyo herkes sabır dedim agzımı acmadım söylenıyo durmadan işte niye bunu benım soframa getirdinki falan dıyo anneme bende dedımkı bende onu dıyorum niye geldimki diyip tabagımda kalanları ortadakı tabaga bosaltıp kalktım ne sorunlu ınsansın sen dıyıp ellerımı yıkamaya kalktım o sırada kalktı sofradan üstüme yürüdü ittirdim falan vurdu bir kaç kere tokat attı ama ben kendımı zor tutuyorum böyle bıcağı alıp karnına geçıresım var odama kadar takip etti sonra anneme "benım çalışıp onun beleşten yemesi zoruma gidiyo gece ben gelınce bu evde olmasın döverek bayıltırım" dedi cıktı gitti annemede vurdu sanırım birazdan cıkıp gitcem evden sizce ne yapmalıyım sinirden halen titriyorum.

edit: yani sizce 2 patates icin yapmıs olabılırmı bunu tamamen benden nefret ettigi icin yapıyor

edit2:ayrıca bunlar olurken bana ve anneme ettigi küfürleri buraya yazsam en az yukarda yazdıgım kadar küfür cıkar

edit3:yaşım 18 kasımda 19

Kardeşim canını sıkma anneni böyle bir adamın eline bırakma once bir iş bulup çalışmalısın kesinlikle para kazanmaya baslayinca bu sefer yumusayacaktir paranın yüzü sıcaktır baktin işler yoluna gidiyor annenide yanına al baska eve çık annene bakarsın zaten şunu unutma anne bambaskadir ne olursa olsun annene sımsıkı sarıl onu bu tip bir insanın eline bırakma birlikte yasa para kazaninca problem olmaz baktin oluyor köprüyü gectigin an anneni alıp uzaklara git ...

• allah kolaylık versin kardeş
    ayıptır söylemesi babam annemi çiğniyor (ağrılar yüzünden) bazen çok bastırıyor bide gülüyor bu durumda çekil baba felan diyorum iktiriyorum bu arada öz babam
    senin durumunda olsam o adamla fena kapışırdım

Orijinalden alıntı: cem650

Beyler konusu değil ama csb nedemek herkes csb yazıyor

Palavra demek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Beyler konusu değil ama csb nedemek herkes csb yazıyor

Halkın hiyerarşi ile yönetilmesinin diger adi bir bakıma benzetme

• İş ananda bitiyo kardeş , sana böyle davranırken ağzını açıp tepkisini koyması lazımdı , herifin her lafına kanıp tekrar tekrar adama dönmeseydi seni de ezemezdi bu kadar . Deden de gidersen bir daha gelme demiş , zaten diyorsun 15'e yakın kere ayrıldılar diye gül yüzüne mi hasret kalıyor bu herifin nedir anlamıyorum , anneni de aldatırken niye konuşmazsın anlamıyorum en azından öz akrabalarına açaydın mevzuyu . Şimdi diycem dava açın falan filan ama annen maraz çıkaracak bu sefer de
    Fethine çık, doğru, güzel, sonsuzun!

• Csb olsun lan lütfen. Kardes sinirlerine hakim ol. Geleceğini karartma.

Orijinalden alıntı: ilonglife

o yediğin yemeği üvey baba dediğin adam getiriyor zaten, onun sayesinde karnın doyuyor. bir de artistlik mi yapacaksın ona ?

üvey de olsa senin baban, git elini ayağını öpüp özür dile. olmasa sokağa düşüp, ele muhtaç olursun. nankör olma

Ne kadar boş bi yorum Allah affetsin seni.

Minnettarlık bir yüktür; intikam ise zevk...
  • Kardeşim adres ver anasını öpmeye gelelim forum ahalisi olarak

All Hail Lelouch!
  • Hangi şehirde yaşıyorsun?

Beyler ben derim ki aynı şehirdeki 5-6 kişi buluşup bu akşam veya yarın akşam eve girip bir temiz okşayalım üvey babayı. Salya sümük ağlayarak adam olacağına dair söz verinceye kadar da bu işleme devam edelim. Macera arayan, dileyen arkadaşlar diğer şehirlerden de katılabilir.

• Odanda bekle çağır bir kaç arkadaşını daha 5 6 kişi sopayla dalın ağzıyla burnu birbirine girene kadar sonra çek git zaten 18 yaşındasın hatta mümkünse annenide al çalışır bakarsın onun bunun çocuklarına katlanmaktansa öylesi daha kolay olur emin ol

'Başkasını ve kendini bilirsen, yüz kere savaşsan tehlikeye düşmezsin; başkasını bilmeyip kendini bilirsen bir kazanır bir kaybedersin; ne kendini ne de başkasını bilmezsen, her savaşta tehlikedesin'.
  • Annene vururken iki tane geçirmedin mi sende? Zaten evden kovmuş bare sinirini alsaydın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben felan olsam öyle üstüme felan yürüyecek birde anneme küfredecek o adamı oraya sererim kalktığında da sedyede kalkar.

İphone 7
  • Allah yardımcın olsun , küçük kardeşinin olmasıda kötüymüş , eğer sen yokken ortalık durulacaksa , annene kötü davranmayacağına inanıyosan bas git.

Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.