Şimdi Ara

üvey babamla yasadıgım olay [evden kovdu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalavar

Allah yardımcın olsun hovam.. Senın ıcın dua ettım..

Allah razı olsun hocam teşekkur ederım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ya adam çocuğu döverse, hiç olmadık bir yerine vurursa, bıçak veya sopayla saldırırsa ?

Edit: Ölmüş galiba.Allah rahmet eylesin.

Baban hayattayken hiçbir mala sahip değil miydi öldüğünde ? ev babanın üstüne miydi kirada mıydınız ? Hiç başka taşınmazınız yok muydu babanın üzerine vesaire ?

Mesela benim de babam vefat etti annem öyle birşeye kalkışıp başka bir adamla evlense tüm babadan kalan arsa tarla ev banka hesabı vesaire hepsinden 1/3 hakkımı söke söke alırdım mahkemeyle.ki zaten tapuda tüm mallar şu anda annem-kardeşim ve benim üzerime bölünmüş durumda gözüküyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 15 Ağustos 2016; 22:45:56 >

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Gerçek baban nerede öldü mü yoksa yaşıyor mu ?

Edit: Ölmüş galiba.Allah rahmet eylesin.

Baban hayattayken hiçbir mala sahip değil miydi öldüğünde ? ev babanın üstüne miydi kirada mıydınız ? Hiç başka taşınmazınız yok muydu babanın üzerine vesaire ?

Mesela benim de babam vefat etti annem öyle birşeye kalkışıp başka bir adamla evlense tüm babadan kalan arsa tarla ev banka hesabı vesaire hepsinden 1/3 hakkımı söke söke alırdım mahkemeyle.ki zaten tapuda tüm mallar şu anda annem-kardeşim ve benim üzerime bölünmüş durumda gözüküyor bile.

Öldüğünde bayaa küçüktüm bilmiyorum illaki biseyleri vardı ama sanırım bu babamdan kalan seylerden dolayı annem babamın ailesi ile sorunları oldugu icin babaanemlerde kalamamıştık evlenme sebebide buydu sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş ben bu durumları yaşamadım bilemem ancak, bazen yürümeyi öğrenmeden koşmak gerekiyor. Kararını sen ver, nereye koşacaksın? Kız arkadaşınla yaşamaya karar verdiğini söyledin bu yöndemi gideceksin yoksa bu adamın karşısına mı dikileceksin?

Bana sorarsan, ben ilk başta kendim yaşarım sonrasında ise ama o baba olacak huur evladuylada iki yumruk tokuşturmayı isterim. Bu arada umarım İstanbul gibi zor bir şehirde değilsindir.

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Kardeş ben bu durumları yaşamadım bilemem ancak, bazen yürümeyi öğrenmeden koşmak gerekiyor. Kararını sen ver, nereye koşacaksın? Kız arkadaşınla yaşamaya karar verdiğini söyledin bu yöndemi gideceksin yoksa bu adamın karşısına mı dikileceksin?

Bana sorarsan, ben ilk başta kendim yaşarım sonrasında ise ama o baba olacak huur evladuylada iki yumruk tokuşturmayı isterim. Bu arada umarım İstanbul gibi zor bir şehirde değilsindir.

İstanbuldayım. evet kız arkadaşımla yaşamayı dusunuyoruz cunkı bu evde ben olmazsam sankı hersey ıyı olucakmış gibi gelıyo tek sorun benmısım gibi ben değilim sorun ama artık öyle dusunmeye basladım herkes ıcın en ıyısı bu kararımı verdım ben.
  • Ayri eve cikman fayda etmez yarin askere gidince kim bakacak sana yasin 18 kiz ark. yasi da 17 falan desek daha cok gencsiniz senin icin mucadele askerden sonra baslar ancak suan gunu kurtarma cabasinda olacaksin

bunun üveyle özle alakası yok. artık 19 yaşındasın. bundan sonra senin hikayen başlıyor. çıkıp kendi hayatını kurman lazım. yoksa içgüveysi olarak 50 yaşına kadar annenle ve cadı üvey babanla yaşamayı düşünmüyorsun herhalde.
    babanın değişmesini istiyorsan önce sen değişmelisin. çünkü insan başkasını değiştiremez. insan kendisini değiştirirse etrafındakileri değiştirebilir. değişim içten dışa doğrudur. bunu çoğu insan yapamaz. ama belki anlaşılır diye yazdım.
    dostum. şu saatten sonra bize znneni babanı evde geçenleri anlatma şu saatten sonra bulduğun işleri ve evleneceğin kızı bulup bulmadığını anlat. artık çocuk değilsin.
    her baba 19 yaşına gelen erkeğin evden gitmesini arzular. bu içgüdüsel. anlıyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClutchPlayer

Csb , eğer csb değilse kendinden utan . 19 yaşında adamsın öz olmayan baban anneni dövüyor ve sen bir şey yapmıyorsun . Orda bayıltana kadar dövmen lazımdı

sil bu mesajı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 30 Ocak 2021; 20:35:0 >

Orijinalden alıntı: Napalım yani

quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Zor durum, erkek olduğun için şanslısın yine de.

Kız olunca ne oluyor ?
    Ne gibi zorluklarla karşılaşıyorsunuz ?

En azından zengin bir koca bulup hayatınızı bir nebze de olsa kurtabilirsiniz bence.

Erkeklerde öyle bir şans da yok :)

Alıntıları Göster

Sil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 15 Şubat 2021; 19:15:38 >

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Bence sorunlusun gerçekten, hala ne yapman gerektiğini bize soracak kadar...

CSB

evet sorunlu oldugumu söyledim. özellikle son günlerde annemde fark ettı senı psıkologa falan götürelim mi dedi haklısın.

csb mi ?

tm

Alıntıları Göster

yenisini yazdım, sil bu mesajı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 16 Nisan 2021; 22:7:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Bence sorunlusun gerçekten, hala ne yapman gerektiğini bize soracak kadar...

CSB

evet sorunlu oldugumu söyledim. özellikle son günlerde annemde fark ettı senı psıkologa falan götürelim mi dedi haklısın.

csb mi ?

tm

Alıntıları Göster

Ne alaka ? Psikoloğa giden adam, sorunlu mu oluyo?

Psikiyatriste giden öyledir de, Psikoloğa giden ne alaka?

Sana göre sorunlu demek ki psikoloğa giden adam,

Baya iyi ve kaliteli bir CSB yazmışsın tebrik ederim, benim yazdığım evden atılma CSB'sine 1000 basar zira herkes yutmuş nerdeyse. 

• Sen niye bu konuya böyle tav oldun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis senin için dua edicem Allah kolaylık versin. Artık kendi ayaklarının üstünde durman lazım reis yapıcak birşey yok. Allah kimseye taşıyamayacağı dert vermez. Bir gün o adam yaptıklarına pişman olmadan ölmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu açılalı 5yıl olmuş vay be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.