Şimdi Ara

üvey babamla yasadıgım olay [evden kovdu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emniyete başvur, mahkemeden koruma kararı aldır. En az bir ay o eve gelemez. Gelirse de zorlama hapsi alır. Gücü güçsüzlere mi yetiyor?

Genç adamsın, sicilini kirletme boşuna şiddete başvurup. Seni sevmiyorsa sicilini kirletmen daha çok ekmeğine bal sürer üvey babanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decobaz -- 15 Ağustos 2016; 14:27:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eğer konu csb değilse şu profil resmin ve resimdeki bakışlarının arkasında yatan fırlamalık bile bazı insanlar için dayak atma sebebi olabilir.

fakat ben hümanist bir insan olduğum için tabiki şiddete karşıyım.

şu an yapacağın tek şey bence annenle durum değerlendirmesi yapıp o adamı polise şikayet edin.

ah be kardesim, yari yasimdasin, belki bunu bir çirpida söylemek çok kolay geliyor bana, tabi ki yasayan bilir ama,

istenmedigin yerde ne isin var ??? annecine soracaksin gidiyorum, benimle geliyor musun? evet se çeketini alip birlikte çikacaksiniz ...

hiçbir esyaya da tamahkar olmayacaksin,

birak o hirboda kalsin, patatesleriyle mutlu olsun,

annende gelmeyebilir onuda hos karsilayacaksin, ama sen yoluna devam edeceksin, Allah izin verirse daha yasayacak çok yillarin var,

su dünyada neler basarilmaz ki ...
  • Kardeş dovsene adamı. Gercek baban değil nasıl olsa kır ağzını burnunu

Kardeşim şaka yapmıyorum, özelden ver bana bilgilerini cidden bu abdinin evladı kimse yaz, şehrindeki emniyet güçleriyle bizimkileri görüştürüp bir gece misafir ettirelim o adamı. Bak çok ciddiyim bu konuda. Annem de babam da 25 senelik terör polisi. Özel harekatta görev yaptılar vs vs. Kafaları kırık yani, arkadaşları da kırık. Cidden ver bilgileri ulaşalım bi çay içirelim bi daha cüret edebiliyor mu?

rx460 ve zalman 400-le
  • ankaradaysan adamı bayıltana kadar dövmeye gelebilirim
    COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER - ASUS MAXIMUS VII HERO X97 ANAKART - Intel i7 4790K işlemci - Zotac GTX1080 AMP! EXTREME EDITION 8GB GDDR5X 8 GB/ 256 Bit Ekran Kartı - 16 GB GSKILL Ripjaws 2133 MHZ RAM - Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB 3400MB-3200MB/s M.2 PCI-E ' 10 TB Western Digital RED PRO NAS Sata 3 HDD - Cooler Master Silent Pro Gold 1000W Power Supply - CORSAIR - Hydro Serisi H100i SIVI SOGUTMA - Changed Hydro FANS Noctua NF-F12 PWM 120mm 1500Rpm 22.4dB Kasa Fanı
  • Bana kızacaksın büyük ihtimalle ancak annen ve kardeşin dururken başka bir kızla hayat kurmayı planlamak nedir? Böyle yaparak bencilce davranmış olmaz mısın? Annenin tutumunu da ben çok iyi anlıyorum. Babanla kavga ettiğin zaman onun arkasında durup "evin huzurunu sen kaçırıyorsun" demesi tamamen o adamın dolduruşu yüzünden. Yazık kadının çaresi de yok o adama muhtaç. Vakit kaybetmeden bir işe gir para biriktir daha sonra annene üvey babanın yaptığı iğrençlikleri anlat eminim o da o iğrenç adamdan tiksinip senin yanına gelecektir. Sakın bunlara uyup üvey babanı dövdürmeye falan kalkma eğer böyle bir şey yaparsan acısını annenden çıkarır. Olan o 3 yaşındaki suçsuz günahsız çocuğa ve annene olur. Dediğim gibi bir işe gir para biriktir hem kendini hem anneni hem de kardeşini kurtar o adamdan. Annene üvey babanın konuştuğu kadınlardan şimdi değil parayı biriktirdikten sonra bahset. Gerçekten erkek olduğun için şanslısın. Eğer böyle bir şey benim başıma gelse bu durumdan kurtulmak ve ailemi de kurtarmak için olanaklarım senden çok daha kısıtlı olurdu.

• üveyim diye duygu sömürüsü yapma. artık yaş 19 bi iş bul bekar evine çık. küsme ama. sakalın bıyığın çıkmış. çalışma yaşına gelmişssen uzaktan daha iyi olur babalar üvey veya değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alternatiftıpçı

Bana kızacaksın büyük ihtimalle ancak annen ve kardeşin dururken başka bir kızla hayat kurmayı planlamak nedir? Böyle yaparak bencilce davranmış olmaz mısın? Annenin tutumunu da ben çok iyi anlıyorum. Babanla kavga ettiğin zaman onun arkasında durup "evin huzurunu sen kaçırıyorsun" demesi tamamen o adamın dolduruşu yüzünden. Yazık kadının çaresi de yok o adama muhtaç. Vakit kaybetmeden bir işe gir para biriktir daha sonra annene üvey babanın yaptığı iğrençlikleri anlat eminim o da o iğrenç adamdan tiksinip senin yanına gelecektir. Sakın bunlara uyup üvey babanı dövdürmeye falan kalkma eğer böyle bir şey yaparsan acısını annenden çıkarır. Olan o 3 yaşındaki suçsuz günahsız çocuğa ve annene olur. Dediğim gibi bir işe gir para biriktir hem kendini hem anneni hem de kardeşini kurtar o adamdan. Annene üvey babanın konuştuğu kadınlardan şimdi değil parayı biriktirdikten sonra bahset. Gerçekten erkek olduğun için şanslısın. Eğer böyle bir şey benim başıma gelse bu durumdan kurtulmak ve ailemi de kurtarmak için olanaklarım senden çok daha kısıtlı olurdu.

hocam sankı evde tek sorun benmışım gibi hissediyorum annemde sureklı böyle davranıyo o an benım tarafımda oldu ama suan öyle farklı davranıyor ki sureklı benı evden gonderme peşinde ya özür dile yada git falan diyor ama sevgılım burada ve ben uzaklaşmak ıstemıyorum ne olursa olsun burada beraber bir işe giricez ikimiz daha hızlı para biriktirip gidicez eminim ben gidersem cok daha iyi olurlar bencılım evet nankörümde umrumda değil şuan bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drazy

öncelikle geçmiş olsun

eğer konu csb değilse şu profil resmin ve resimdeki bakışlarının arkasında yatan fırlamalık bile bazı insanlar için dayak atma sebebi olabilir.

fakat ben hümanist bir insan olduğum için tabiki şiddete karşıyım.

şu an yapacağın tek şey bence annenle durum değerlendirmesi yapıp o adamı polise şikayet edin.

annem suan bu herifin haklı oldugunu dusunuyor yanı gıdıp polise şikayet etsem annem benım basımın etını yer sonra o adam cıkınca benle yüz göz olur.

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Kardeşim şaka yapmıyorum, özelden ver bana bilgilerini cidden bu abdinin evladı kimse yaz, şehrindeki emniyet güçleriyle bizimkileri görüştürüp bir gece misafir ettirelim o adamı. Bak çok ciddiyim bu konuda. Annem de babam da 25 senelik terör polisi. Özel harekatta görev yaptılar vs vs. Kafaları kırık yani, arkadaşları da kırık. Cidden ver bilgileri ulaşalım bi çay içirelim bi daha cüret edebiliyor mu?

yukarda söyledigim gibi böyle birşey isterim evet ama annem suan tamamıyle onun arkasında onu savunuyor böyle bişey yapsam bana bir ton laf söleyecek zaten evden göndermeye calısıyo ama bazı durumlarımdan dolayı gidemem habire benım hakkımda konusup duruyorlar birde kardeşım var kucuk onuda dusunuyorum en ıyısı para bırıktırıp buralardan gıtmek olucak o zamana kadar yüzlerini dahi görmiyicem eve sadece yatmaya gitmeyi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

dostum bende isterim bunu ama annem tamamen suan o herıfın arkasında boyle bırsey yapsam benım basımın etını yer bırde kardesım var kucuk onuda dusunuyorum. eve geldıklerıne sureklı benım hakkımda konusuyolar annem bana ozur dile yada git diyorr şok oldum resmen bazı durumlardan dolayı suan evden ayrılamam bıraz para bırıktırıp buralardan uzaklaşmayı dusunuyoruz kız arkadasımla eve sadece uyumaya gidiyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Allah yardımcın olsun , küçük kardeşinin olmasıda kötüymüş , eğer sen yokken ortalık durulacaksa , annene kötü davranmayacağına inanıyosan bas git.

öyle olacagına adım gibi eminim zaten planımda bu cok değil çalışıp para biriktiricem sonra basıp gidicez dediğiniz gibi sevgılımle.
  • Ben olsam o adamı doğduna pişman ederdim hocam sana şöyle söyliyim , arkadaşlarını topla , üvey şerefsizi ıssız bir yere götürün sonra ağzını burnunu dağıtın birkaçta çıplak fotoğrafını alın şantaj için. Boşanacaksın diye tehdit edin işte , yoksa dediğim gibi düzenli aralıklarla dövün bu şerefsizi .

Çince Tercüman • Chinese Interpreter • 中文翻译
    Çin Ticaret Danışmanı • China Trade Advisor • 中国贸易顾问

İletişim • Contact • 联系
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.