Şimdi Ara

üvey babamla yasadıgım olay [evden kovdu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
5.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Orijinalden alıntı: KitapKurdu789

Üvey babanın evindemi yaşıyorsun?

evet ama evdekı cogu sey benım paramla alındı. 40 bin liraya araba aldı. bunların hepsı benım bankadakı babamın benim icin sakladığı paralardı ölmeden önceki.

çok zor lan nasıl dayanabildin bugüne kadar

Orijinalden alıntı: elfgözlülegolas

quote:

quote:

uni durumu ne

Ümidim yok aslında uni okumak gibi bi hayalimde yoktu acıkcası hayatı boşverdim resmen sadece bu değil ben kücüklüğümden beri cok kötü şeyler yaşadım psikolojik olarak cok yıpranmış hissediorum

hocam moktan da olsa bi bölüm okuyun yani

uni de acilirsin belki

mic pederin ne is yapiyor bu arada

k.bakma ama mic yani anlattigina gore

İstediğini diyebilirsin mic falan ben neler diyorum bilsen.
    Bilgisayar ve telefon üzerine dükkanı var benı dukkana cagırıyor sonra bi b*oku becerememişsin para kazanamamışson diyo cagırma dıyorum cagırıyo dukkana eleman almıyo sonra bana bir ton laf söylüyo zaten istemeden gidiyorum bide laf söylüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

quote:

quote:

evet ama evdekı cogu sey benım paramla alındı. 40 bin liraya araba aldı. bunların hepsı benım bankadakı babamın benim icin sakladığı paralardı ölmeden önceki.

Bayaa umursamaz biriyim aslında. Bu zamana kadar hep kendi bildigimi yapıp bisey dediğinde yav he diyip gectim. Annemle 15 defa ayrılıp barıştılar. Kendi gözlerimle baska kadınlarla internette konustugunu gördüm kavga olay cıkmaskn diye sakladım bunları.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bayaa umursamaz biriyim aslında. Bu zamana kadar hep kendi bildigimi yapıp bisey dediğinde yav he diyip gectim. Annemle 15 defa ayrılıp barıştılar. Kendi gözlerimle baska kadınlarla internette konustugunu gördüm kavga olay cıkmaskn diye sakladım bunları.

anneni al akrabalarının yanına git o banka hesap dökümlerini falan da alman gerek
    sonra annen gidip dava açsın tazminatıda o bankada yediği parayıda nafakayıda alır
    önemli olan o paranın sana miras olarak kaldığını ispat ve anneni ikna etmen lazım
    dayak+hakaret iddiaları için
    hatta aldattığını kanıtlarsan donuna kadar alırsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

uni durumu ne

Ümidim yok aslında uni okumak gibi bi hayalimde yoktu acıkcası hayatı boşverdim resmen sadece bu değil ben kücüklüğümden beri cok kötü şeyler yaşadım psikolojik olarak cok yıpranmış hissediorum

hocam moktan da olsa bi bölüm okuyun yani

uni de acilirsin belki

mic pederin ne is yapiyor bu arada

k.bakma ama mic yani anlattigina gore

İstediğini diyebilirsin mic falan ben neler diyorum bilsen.
    Bilgisayar ve telefon üzerine dükkanı var benı dukkana cagırıyor sonra bi b*oku becerememişsin para kazanamamışson diyo cagırma dıyorum cagırıyo dukkana eleman almıyo sonra bana bir ton laf söylüyo zaten istemeden gidiyorum bide laf söylüyor.

uniyi bi dusun yahu en olmadi bilgisayar bilimleri yonetim bilisim sistemleri v.s.bolumleri okursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sokakta yatarım o evde kalmam , yemişim okulunu,yemeğini kıyafetini, baban görse kemikleri sızlar kardeşim , yok mu hiç arkadaşın güzel bir dövün şu adamı , istanbulda ise geleyim beraber dövelim 19 yaşındayım ama söylediklerini teyit ettirecek bir şeyler getir
    Bu şekilde devam etmez, dostum.
    Hadi seni geçtim, annene nasıl el kaldırmaya cüret eder?!..
    Bir de, çekip gidip kurtulayım hayalleri bana göre yanlış.
    Kardeşlerin de varmış.. Ne onları ne de anneni bu adamın eline bakmaya mahkum etme..
    Aynı şerefsizliği onlara da yapar sonra..

Orijinalden alıntı: kno5

sokakta yatarım o evde kalmam , yemişim okulunu,yemeğini kıyafetini, baban görse kemikleri sızlar kardeşim , yok mu hiç arkadaşın güzel bir dövün şu adamı , istanbulda ise geleyim beraber dövelim 19 yaşındayım ama söylediklerini teyit ettirecek bir şeyler getir

Varda dediğim gibi hiç gerek yok ben gerçekten sıkıldım hatta bazen evdeki tek sornun ben oldugumu düsünüyorum gideyim bunlar yaşasınlar cunkı evde kendımı böle zorla kalıyomus gibi hissediyorum evdeyim suan telefonu sarja taktım bi kac saate gelir tekrar cıkıp gece gelicem eve tekrar.

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Ciddiyim ben olsam bicaklardim herhalde sofradayken kendimi tutamayip. Umarim CSB'dir.

hocam allah belamı versın yalan söylüyorsam bakın bide 3 yasında kardesım var evdekı aıle kavgaları yuzunden cocuk kekeme oldu annemlede anlasamıyolar zaten 5-6 seneden berı evde sureklı kavga var cocuk yuzunden biseyde yapamıyorum icimde birikiyo birikiyo ayrı eve cıkmayı dusunuyorum.

Hocam öyle bi ortam çocuğun psikolojisini çok bozar söyleyeyim.

Hadi sen bi şekilde kendini savunursun vs. yetişkinsin ama o ortam o çocuğa zarar. İçine kapanık olur bak o yaşlar çok önemli ciddiyim.

İlla aile içi kavga çıkmasın istiyosan birine dövdütebilirsin adamı. Ciddiyim. Normalde böyle şiddet içerikli bi mesaj atmam da kardeşin için yazıyorum hocam. Polis falan dene tabi istiyosan ama sonuç çıkmaz muhtemelen. Ne bileyim uyarı mesajı verecek şekilde 3-5 arkadaşına dövdütebilirsin. (ama sonuçlarına dikkat et adamla aynı evdesiniz başına bi şey gelir falan)

Forumda bi eleman diyordu, bunun kızarkadaşına kızın babası şiddet uyguluyormuş bunlar da arkadaşlarıyla dövmüşler adamı, aklıma o geldi

Edit: Kafama takıldı annen adamla mutlu mu? Eğer o da rahatsızsa (ki küfür ettiğine göre öyledir) boşasın. Tabi seni boşamak istemiyorum demesin evin içinde, adam yine kavga çıkarır. Ne bileyim akrabalarınla görüş falan arka çıksınlar size. Hem annen de belki boşamak istiyor ama korkuyordur bi başıma naparım diye

Sadece bu değil bak 7-8 yıldır evliler en az diyorum sana 15 kere annem kardeşine annesine falan kaçtı bu herif gitti geri aldı. Dukanda telefon geliyodu dısarı cıkıp konusuyodu kapayınca geri geliyodu sürekli aynı kadnlarla konusuodu diceksin sadece bundanmı facebookunu ackk unutup gitiginde resim atmışlar birbirine iğrendim 2-3 hafta yüzüne bakmadım ama ben bhnların hiçbirini ortalığa yaymadım keşke goruntu alıp yaysaydım diyorum şimdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anneni al akrabalarının yanına git o banka hesap dökümlerini falan da alman gerek
    sonra annen gidip dava açsın tazminatıda o bankada yediği parayıda nafakayıda alır
    önemli olan o paranın sana miras olarak kaldığını ispat ve anneni ikna etmen lazım
    dayak+hakaret iddiaları için
    hatta aldattığını kanıtlarsan donuna kadar alırsınız

Dostum demesi iyi hoşta annem bundan once cok defa babasının evne döndü tamamen rezil bir aileyiz. Babası artkk kabul etmiyo annemi son gidisinde gidersen bir dha geri dönme dedi yani anne tarafında destek olcak biride yok. Bilmiyorum iğrenc bi düsünceye sahibim belki belki deliyim psikolojim bozuk ama tek istediigm sunlardan kurtulup sevdiğim tek insanla yaşamak bunu cok uzun zamandır dusunuyoruz hayırlısıyla kurtulucaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

o yediğin yemeği üvey baba dediğin adam getiriyor zaten, onun sayesinde karnın doyuyor. bir de artistlik mi yapacaksın ona ?

üvey de olsa senin baban, git elini ayağını öpüp özür dile. olmasa sokağa düşüp, ele muhtaç olursun. nankör olma

hicbir zaman artistlik yapmadım evet o para getiriyo onun sayesınde yiyorum ama bana köpek gibi davranması normalmı yanı sence ne elını ayagını opucem nankorde olmadım ama bana kopek gibi davranamaz

senin karnını doyuruyorsa, onun hükmü altına(evine) giriyorsan dilediği gibi davranır

bunu açıkça belirtmiş zaten...

seninki sadece duygusallık

Bdsm ?

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

Nick profil resmi bas bas bağırıyor CSB diye de üvey baba yine de çok kötü .Düşünsene babandan sonra annenin yatağında başka bir adam var...Devamını getiremeyeceğim.Babası üvey olanlara Allah sabır versin

3-4 aylık hesap o zaman koymuş acmısım simdi ona bakıp csb mi oluyor tebrikler.

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Eğer yapabilirsen adamın ağzını yüzünü dağıt bi daha ağzını açamasın ciddiyim.Yoksa daha çok tepene çıkar.Ayrıca annende sen yerine o adamı tercih ederse o kadınında anneliğine

Annem bu gün daha önce hiç olmadıgı kadar benım arkamda oldu ama şöyle birşey var son mesajlarımdada yazdım. Bu evden onlarıda kovarsa gidecekleri hicbir yerleri kalmadı. Babası son gidisinde bir kez daha gidersen geri gelme demişti onceden cok olaylar oldu annemin kardeşi var bide parası falan var baya tek umudumuz onlar orada biraz calısp teyxemlerdende maddi destek alıp sevdiğim insanla kendi hayatımı kurucam. Şu anda tanıdıgım hiçbir insanın ne yüzüne bakmak ne sesini duymak istiyorum.

• Okudukça sinirlendim başıma gelse heralde bayıltana kadar döverdim. Eğer anneme de vuruyorsa (kendi annem adına düşünüyorum zaten öyle biriyle işi olmaz da tut ki oldu) döner bu sefer kolunu bacağını kırıp anamı da alır çıkarım. Bilemiyorum belki de o durumda olmadığımdan atıp tutmak kolay geliyor belki de yetişme tarzımdan kaynaklı böyle birşeye asla katlanamam

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Ciddiyim ben olsam bicaklardim herhalde sofradayken kendimi tutamayip. Umarim CSB'dir.

hocam allah belamı versın yalan söylüyorsam bakın bide 3 yasında kardesım var evdekı aıle kavgaları yuzunden cocuk kekeme oldu annemlede anlasamıyolar zaten 5-6 seneden berı evde sureklı kavga var cocuk yuzunden biseyde yapamıyorum icimde birikiyo birikiyo ayrı eve cıkmayı dusunuyorum.

Hocam öyle bi ortam çocuğun psikolojisini çok bozar söyleyeyim.

Hadi sen bi şekilde kendini savunursun vs. yetişkinsin ama o ortam o çocuğa zarar. İçine kapanık olur bak o yaşlar çok önemli ciddiyim.

İlla aile içi kavga çıkmasın istiyosan birine dövdütebilirsin adamı. Ciddiyim. Normalde böyle şiddet içerikli bi mesaj atmam da kardeşin için yazıyorum hocam. Polis falan dene tabi istiyosan ama sonuç çıkmaz muhtemelen. Ne bileyim uyarı mesajı verecek şekilde 3-5 arkadaşına dövdütebilirsin. (ama sonuçlarına dikkat et adamla aynı evdesiniz başına bi şey gelir falan)

Forumda bi eleman diyordu, bunun kızarkadaşına kızın babası şiddet uyguluyormuş bunlar da arkadaşlarıyla dövmüşler adamı, aklıma o geldi

Edit: Kafama takıldı annen adamla mutlu mu? Eğer o da rahatsızsa (ki küfür ettiğine göre öyledir) boşasın. Tabi seni boşamak istemiyorum demesin evin içinde, adam yine kavga çıkarır. Ne bileyim akrabalarınla görüş falan arka çıksınlar size. Hem annen de belki boşamak istiyor ama korkuyordur bi başıma naparım diye

Sadece bu değil bak 7-8 yıldır evliler en az diyorum sana 15 kere annem kardeşine annesine falan kaçtı bu herif gitti geri aldı. Dukanda telefon geliyodu dısarı cıkıp konusuyodu kapayınca geri geliyodu sürekli aynı kadnlarla konusuodu diceksin sadece bundanmı facebookunu ackk unutup gitiginde resim atmışlar birbirine iğrendim 2-3 hafta yüzüne bakmadım ama ben bhnların hiçbirini ortalığa yaymadım keşke goruntu alıp yaysaydım diyorum şimdi.

Hocam gidip kardeşinin anneannesinin evinden nasıl alıyor ya öyle bi durumda direkt polisi arayın gözdağı vermiş olursunuz. Kapısına yaklaşamaz bi daha.

Kadınla ilgili de annenizle konuşun hocam bence. Bilmesi her türlü daha iyi.

Adamın derdi ne de annenizi akrabaların evinden alıyor onu anlamadım, ya da baika kadınla görüşüyorsa annenizle derdi ne?

Belki de olayda bilmediğiniz unsurlar vardır hocam. Annenizin adama karşı gelmemesine sebep olan unsurlar

Edit: bi üstümdeki mesajınızı okudum da olayı anladım hocam maddiyatmış. Baya garip bi durumdasınız hocam. Üniversite kazanamamışsın galiba. Bi yerde işe girip ailenle ayrı eve çıkabilirsin hocam ama asgari ücretle geçinmeye çalışacaksın bunu unutma yani maddiyat olarak şu anki durumunuzdan daha kötü olacak fakat daha huzurlu bi ortam olur diye düşünüyorum. Bence annenizi ve kardeşinizi düşünün ve bi şekilde ordan uzaklaşmaya bakın derim ben

hocam pc ye gectim simdi baya uzun yazmıştım hata vedi lanet forum

polisi falan cok aradılar annem gittiğinde uzaklaştırma kararı aldılar hatta 1 hafta icerde yattı ama yıne bi şekilde annemle barışıp geri getidi

annemle sonradan konuştum zaten bu olayları ama sürekli ben yapmadım etmedım tarzı şeyler söyledı kendı gözlerimle gördüm ama ben

bilmedigim unsur... sanmıyorum hatta annemın bılmedıgı seyler vardı

• Annene vurduğu için onu komaya sokmadıysan yazık sana

• Önce onun ağzına ederdim vücudunda morarmamış yer bırakmazdım sonra da elime bıçağı alır çüküne dayardım yarın notere geliyosun arabamı geri veriyosun derdim vermicem mi dedi hafif sok bakalım nabıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.