Şimdi Ara

UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
32
Favori
23.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Kıbrıs'daki istasyonun adı "Lincolnshire Poacher" ismini arada istasyondan çalan şarkıdan almış.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lincolnshire_Poacher_(numbers_station)

Sağdan kaydını dinleyebilirsiniz.

0-2-5-8-8 0-2-5-8-8 diyo ne olabilir

Bölgedeki ajanlar için bir şifre, özel bir anlamı yok.

Örnekler burada:

http://en.wikipedia.org/wiki/One-time_pad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 28 Aralık 2011; 17:35:12 >

• Şimdi diyorum ki yılbaşı geliyor..Şayet bu yayının başında birileri varsa ve vodka'yı fazla kaçırırsa acaba birşeyler olur mu

Annaaaaa seviyorum üleeennnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 28 Aralık 2011; 20:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Şimdi diyorum ki yılbaşı geliyor..Şayet bu yayının başında birileri varsa ve vodka'yı fazla kaçırırsa acaba birşeyler olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Şimdi diyorum ki yılbaşı geliyor..Şayet bu yayının başında birileri varsa ve vodka'yı fazla kaçırırsa acaba birşeyler olur mu

Aslında yılbaşı akşamı-gecesi biraz dinlemek lazım belki bir atraksiyon olur..

İrinaaaaa noooolurrr geriii döönnnnn bak Tüüüülaaayyyy bile döndü

• Var mı yeni bir haber gençler ben 2 gündür bakamadım hiç
  • Zamaninda ne heyecanliydi bu konu. Simdi apaciler ele gecirdi bolumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Zamaninda ne heyecanliydi bu konu. Simdi apaciler ele gecirdi bolumu

• raşıniilmünati
  • Oha aynı losttaki gibi Korktum ha... Boş zamanımda konuyu okuyacağım komple çok merak ettim... İlluminati saçmalığının geri sayım zımbırtılarıyla uğraşacağınıza azıcık şöyle gizemli, esrarengiz olaylar tartışsak ne güzel olur

Edit: Demin "VROOOOONG! gibi bir ses geldi yerimden sıçradım! 5 dakika kadar sonrada fısıltı tarzı sesler duydum. Şu an sadece cızırtı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myrnin -- 14 Ocak 2012; 20:44:22 >
  • Vakitsizlikten takip edemedim hiç..Acaba bir gelişme bir değişiklik var mıdır ?
  • Ilginc. Takip...
  • Arkadaşlar bu listen isimli şeyi indirip winamp ile açtım..Dinliyorum ama bu canlı mı?Çünkü zaman felan yok.

Uçak sesi geldi az önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Moone -- 14 Ocak 2012; 12:02:16 >
  • sadece cızırtı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE548211 -- 14 Ocak 2012; 13:15:05 >
  • Bu konuyu takip listeme aldım. Şu an itibari ile cızırtılı bir şekilde dinliyorum, Bazen çok derinden geliyor hatta ses gelmiyor. Sanırım havadan dolayı sinyaller zayıf gibi.
  • Bugünkü kum fırtınalarıyla beraber gelen tırsaklık dalgası adına bir up yapayım. Zamanında baya dinlemiştim bunu. Bağımlılık yapıyor yalnız dikkat.
  • Marduk test bir ki
  • Tırstım. Gif
  • Konunun hepsini okudum.
    Blackops.avi
  • verdiğiniz linkten indirdim ama dinleyemiyorum, şu an yayın yok mu yoksa bende mi bi sorun var
  • Sanırım link ölü bulan olursa paylaşsın
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.