Şimdi Ara

UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
32
Favori
23.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eh bu UVB-76 kadar eski en fazla..Sen bi link şettir de bakayım ben
  • Tamam editlemişsin
  • mesajım dursun
  • Tam 1 saattir ilk sayfadan beri okuyorum yazılanları.. Arkadanda radyo yayınını.. Geçen sene konuşmalara gayet ciddiymiş gayet heyecanlı geldi çeşitli sitelerden araştırdım ama artık pek heyecanı olan kalmamış galiba :)
    Konuda atılan teorilerde heyecan verici :)
    Tırsan arkadaşlar olmuş bende 1 saattir dinliyorum bi yandan yorumları okuyunca aklıma SAW filmi geldi :D Tam bunu dinlerken arkadan bu sesin geldiğini düşünün :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propranolol -- 27 Aralık 2011; 19:40:27 >

• annee
  • tırstım up
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Tam 1 saattir ilk sayfadan beri okuyorum yazılanları.. Arkadanda radyo yayınını.. Geçen sene konuşmalara gayet ciddiymiş gayet heyecanlı geldi çeşitli sitelerden araştırdım ama artık pek heyecanı olan kalmamış galiba :)
    Tırsan arkadaşlar olmuş bende 1 saattir dinliyorum bi yandan yorumları okuyunca aklıma SAW filmi geldi :D Tam bunu dinlerken arkadan bu sesin geldiğini düşünün :D :D

Aslında heyecan kalmamak değilde sanırım konuya ilgi duyanlar artık pek girmiyor foruma (birkaçı hariç) ve tabi 28 yıldan bu yana sadece 4 kez yaşanan sinyalin kesilmesi ve mesaj okunması gibi olağan dışı birşey yaşanmazsa illa ki olay sıradanlaşıyor

Ama eminim ki ilk sayfalarda adı geçen o Rus sitelerindeki elemanların çoğu hala takiptedir

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

şaka maka bende evde tekim açınca sesi içim bi tuhaf oldu tırstım, düşünsenize gece uyurken durup dururken bilgisayarın hoporlöründen bu seslerin geldiğini

kardeş naptın zaten şizofreniyim

• Yok yahu sizde yani Tamam gizemli falan da sizi alıp götürecek hali yok ya bu sesin..
  • http://www.hurriyet.com.tr/planet/19551161.asp

yayında bi anormallik var mı
  • up
  • Buzzerin konusu bu dinleyenler normal gidiyor diyor, google translate o kadar yardım ediyor.

http://www.radioscanner.ru/forum/topic12415-82.html
  • http://www.wired.com/magazine/2011/09/ff_uvb76/all/1
    YA ŞUNU BİR ALLAHIN KULU LÜTFEN ÇEVİRSİN GEÇEN SENİN HABERİ
  • kesik kesik bzzz sesi gelior
  • link versenize radyo icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

quote:

Tam 1 saattir ilk sayfadan beri okuyorum yazılanları.. Arkadanda radyo yayınını.. Geçen sene konuşmalara gayet ciddiymiş gayet heyecanlı geldi çeşitli sitelerden araştırdım ama artık pek heyecanı olan kalmamış galiba :)

Aslında heyecan kalmamak değilde sanırım konuya ilgi duyanlar artık pek girmiyor foruma (birkaçı hariç) ve tabi 28 yıldan bu yana sadece 4 kez yaşanan sinyalin kesilmesi ve mesaj okunması gibi olağan dışı birşey yaşanmazsa illa ki olay sıradanlaşıyor

Ama eminim ki ilk sayfalarda adı geçen o Rus sitelerindeki elemanların çoğu hala takiptedir

Doğru diyosunda 4-5 sayfayı heyecanlı okuyupta sonlara doğru hayal kırıklığına uğramak .. :)
    Rus elemanlar ingilizce bari yazsa anlıcazda adamlar rusça yazınca yok :D Çeviridende bişey anlamıyorum :D
    Şu an oda arkadaşımı rahatsız etmemek için çok fazla dinleyemiyorum ama 15 gün sonra memlekete dönünce dinleyeceğim bağımlılık yapıcak valla üzerinde araştırma yapacağım ilginç konular ilgimi çekiyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Kıbrıs'daki istasyonun adı "Lincolnshire Poacher" ismini arada istasyondan çalan şarkıdan almış.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lincolnshire_Poacher_(numbers_station)

Sağdan kaydını dinleyebilirsiniz.

0-2-5-8-8 0-2-5-8-8 diyo ne olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

quote:

Doğru diyosunda 4-5 sayfayı heyecanlı okuyupta sonlara doğru hayal kırıklığına uğramak .. :)
    Rus elemanlar ingilizce bari yazsa anlıcazda adamlar rusça yazınca yok :D Çeviridende bişey anlamıyorum :D
    Şu an oda arkadaşımı rahatsız etmemek için çok fazla dinleyemiyorum ama 15 gün sonra memlekete dönünce dinleyeceğim bağımlılık yapıcak valla üzerinde araştırma yapacağım ilginç konular ilgimi çekiyor :D

Rus sitesine yazan elemanların sürekli güncel bilgi almaları ve sitelerini güncel tutmaları daha bir mümkün..Bizler ancak onlardan veya başka kaynaklardan bilgilenebiliriz ama işte dediğin gibi sitede yazılanları okumak anlamak çok zor..Yine de güncel ve hareketli tutmak lazım bu başlığı..Sıradanlaştı gibi görünse de eminim henüz farketmediğimiz çokça haber,olup biten şeyler vardır..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.