Şimdi Ara

Utts taktıran var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2026 ta bireysel araçlar da delinecek, yani hak geçmeyecek :) ilk etapta sıfır tescil edilen araçlarda takılarak arac size teslim edilecek. İkinci etap mevcut bireysel araç sahipleri kendileri taktiraxak.. Neden diye sorarsınız cevabı Basit. Çok para lazım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Mayıs 2025; 11:31:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

Bireysel araç kullanıcıları için ne zaman takılmaya başlayacaktı?

• Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    2026ya otelendi.
    Daha ticari için çalışmıyor sistem. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 9 Mayıs 2025; 12:9:28 >
  • Selamlar herkese, arkadaslarimiz tarrismislar ama malum bugun son gun ve bende kararsizim hala taktirip taktirmamakta ya da aracimi deldirip deldirmemekte diyeyim.

Durumum şu, aracim şirket uzerine fakat tamamen hususi olarak kullaniyorum. Utts kaydini yaptirmistim subatta fakat cihazi taktirmadim henuz.

Sormak istedigim, durum netlestimi acaba, taktirmam gereklimidir?

• Selam herkese

araç şirket üzerine tamamenr hiç bir hgs benzin gideri söz konusu olmuyor olursada normal hususi olarak utts sipariş ödenmiş kaydı var henüz taktırmadık taktırmamız gerekir mi cez avsgelir mi onu anlamadık ve bu araç satış aşamasında satış için tutarı geldi satış işlemlerini gerçekleştircez o yüzden taktırmadık aslında

• VaHjEt kullanıcısına yanıt

Ben de taktırmadım taktırmayacağım da. Gider olarak göstermeyeceğim yakıtı buna rağmen ceza falan gelirse dava açmayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi bugün son gündü uzatmazlarsa eğer 1 ay içinde belli olur durumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul içi utts yi delmeden takabilecek servis bulmam lazım.

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Ben araştırdım zor bulursunuz çünkü işlem bittikten fotoğraf çekip sisteme yüklemek zorundalar. Kendini riske atmaz kimse. Nadir de olsa takanlar var ama onlar da kendilerine riske değecek para talep eder diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı şekilde devam edeceğim bende. Saçmalıktan başka birşey değil.

• acquiles A kullanıcısına yanıt

30 Haziran'da Sıfır Araç Aldım. Benim Aracıma Takılmamış. Bende Takılmadan Kullanıyorum. Sorun Yaşar mıyım?

• JacquesC kullanıcısına yanıt
    Bireysel da uygulama şu an ertelendi

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil. Foto çekip uygulamadan yükledi montaj yapan firma. Devleti aliyemiz sıkı takip ediyor. Sadece vida değil sokulemez çift komponent yapıştırıcı da uygulanıyor..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.